tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Kdaj bi vam tanarbolj pasalu?

02.01.2005
Brez glasov
0%
16.01.2005
10
48%
23.01.2005
4
19%
30.01.2005
2
10%
09.01.2005
5
24%
Uporabniški avatar
 Vlajko
pegaz napisal/-a:.....5. Vlajko: pride na zborno mesto v Koseze, pobere voznike, ki bomo pustili avte tam, in nas odpelje v Fužine.
V Kosezah se zberemo ob 8:30......

DOBRA IDEJA :idea:

Vi me boste lepo preoblečeni počakali v kakšnem koseškem bifeju, da se še jaz privlečem v CILJ. :wink:
Uporabniški avatar
 gorazd
Jest tud, jest tud. Bi pa šel cel krog, ker še nikoli nisem šel tko da je zadnji čas.
Uporabniški avatar
 tini
Pridem tudi jaz - na cel krog.

lptini
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Dijo mijo Tini to če da bude alora fenomenalno, fantastična tura, ki bo predhodnica fantastičnem 100km trening teku kmalu.
Tolikokrat bomo šli že po PST-ju, da bomo nazadnje lahko udarili kak nočni tek, da sploh ne bomo rabili nobene osvetljave toliko bomo že poznali v podrobnosti vso traso.
Bajsi ti boš pa moral dobiti izredni orden za krasna ajdija za ta PST.
Bomo letos v glasovanje predlagali za posebne dosežke na Tekaškem forumu!
ČAO!
Uporabniški avatar
 meduza
danes je bil idealen dan na poti okoli Ljubljane
med 11.30 in 13.30 nas je bilo 9 med Murglam in Kosezam,
pot je bla polna sprehajalcev
vreme soncno in toplo

temperatura ob 9 uri je bila 1 st. cel.
ob 11.30 je bilo 6 st, cel,
in ob 11,30 je bilo 11 stopinj celzija

predlagam, da se tek v nedeljo 16.1.2005 začne najkasneje ob 9.30 ali 10 uri,

Slika

:lauf: :laola :lauf: :pivo: :hehe:
Uporabniški avatar
 pegaz
ero napisal/-a:
pegaz napisal/-a:Zbor: 16.1., 9.00, Fužinski grad

ob 9:00 že tečemo. nakapljati do Fužin in pripraviti na hude napore se moramo torej do devetih!

OK, Ero, roger that!

Predlagam, da se vozniki zato dobimo ob 8.15 v Kosezah. Parkirišče pred Mercatorjem. Zbor pred Fužinskim gradom ob 8.45. Ob 9.00 pa že tečemo, ne?

Dobrodošel, Tini! S tabo nas je 30!
Podatki so popravljeni na organizacijskem prispevku.

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
MihaPR sam do bo sanšajn, da ne bo slučajno dežšiiit.
Z vso nestrpnostjo čakam ta daljši trening, ker vem, da bo to sama mala popotnica, k kasnejšim treningom, ki jih imam v planu.
Madonca imam tak filing kot da bi bila tekma.Ampak ne v tem smislu da bi šel nevem kako na rezultat.Ampak vse to izredno dogajanje, ki se bo dogajalo ta dan.In seveda dogajanje po samem treningu, ki bo sledilo takoimenovana ANALIZA.
Mislim, da bi se moral lokal preimenovati v BALINKUGLO, ker nas bo toliko tam, kot rusov dijo mijo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 bigfrik
No pridem pa se jest(na celo seveda),pa se koga pripeljem,no ja pravzaprav bo bolj kdo pripeljal mene!:))))))
Uporabniški avatar
 Bor
bigfrik napisal/-a:No pridem pa se jest(na celo seveda),pa se koga pripeljem,no ja pravzaprav bo bolj kdo pripeljal mene!:))))))

kje pa je ta kdo, koga? :D
Uporabniški avatar
 bigfrik
Ja sej ves g. ministrici mal primanjkuje casa,tud do racunalnika ne pride vec,ma tok drugih zaposlitev! :twisted:
Uporabniški avatar
 5rca
nekaj tekačic nas bo staralo v Kosezah pri bajerju. tekle vam bomo nasproti in ko se srečamo, se me obrnemo in oddivjamo skupaj z vami (že primerno upočasnjenimi :wink: ) nazaj do Kosez.
Uporabniški avatar
 Vlajko
5rca napisal/-a:nekaj tekačic nas bo staralo v Kosezah pri bajerju. tekle vam bomo nasproti in ko se srečamo, se me obrnemo in oddivjamo skupaj z vami (že primerno upočasnjenimi :wink: ) nazaj do Kosez.

Sem vam kar malo "fouš".... :wink:
Uporabniški avatar
 Martin
Če se mi bo uspelo vrniti domov do časa (službeno :cry: ), pridem zraven. Samo do Kosez.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA