Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 yogo
18. Rekord Šmarne gore - razpis

Organizator: Tekaški klub Šmarnogorska naveza

Datum: sobota, 2.februar 2013, ob 14h

Kraj: Tacen - prevzem štartnih številk in start neposredno ob vznožju Šmarne gore, cilj na vrhu

Proga: start ob vznožju v Tacnu, po poti »čez korenine« do vrha Šmarne gore; dolžina 1,8km, višinska razlika 360m; rekord proge moški 11:25, ženske 13:18; proga bo na ključnih mestih označena s puščicami

Način tekmovanja: posamični štart (kronometer) v razmaku pol minute med tekmovalci, startna lista so oblikuje sproti glede na vrstni red prijav

Merjenje časov: ročno merjenje (TK Šmarnogorska naveza)

Rezultati: rezultati bodo objavljeni v ciljnem prostoru v roku 20min po prihodu zadnjega tekmovalca v cilj; objavljeni bodo tudi na spletni strani TK Šmarnogorska naveza

Prijave: izključno preko elektronskega naslova bostjan.nov@gmail.com
do najkasneje četrtka, 31.januar, do 12h

Prijavnina (Startnina): 5 EUR

Prevoz opreme: NI organiziran – najnujnejša oblačila (1kos zgornji in spodnji del obleke) odnesemo vsakemu tekmovalcu na cilj, rok oddaje je 15min pred prvim statom

Okrepčevalnica: na cilju bo okrepčevalnica s čajem in sadjem

Nagrade: prvi trije najhitrejši moški in ženske prejmejo simbolične nagrade,

posebna denarna nagrada 100 EUR za izboljšan absolutni rekord (moški 11:25, ženske 13:18)

Vsi udeleženci tekmujejo na lastno odgovornost!

Informacije: Boštjan 041 670-141

http://www.smarnogorska-naveza.si/index ... marne-gore
Uporabniški avatar
 yogo
18. Rekord Šmarne gore se bliža, preizkusite se v tekmi sami s sabo, v kronometrskem vzponu na Šmarno goro.
Proga je zaenkrat blatno plundrasta :--( , seveda pa bodo čez 10 dni drugačni pogoji :clap:
 milk
Kdaj se bodo pričele deliti štartne številke. Jaz bom na startu okoli enih in potem kakih 10 do 15 minut pred začetkom tekme, zato me zanima, če ne bom prvič prezgoden, drugič pa že malo pozen.
 milk
V tem primeru bom po vsej verjetnosti prevzel številko malo pred drugo uro. Upam, da je plačilo štartnine prevideno ob prevzemu številke, če je drugače, potem prosim za informacijo o tem.
Uporabniški avatar
 yogo
Plačilo je ob prevzemu štartne številke.
Štartno mesto je 10 metrov pred stopnicami, kjer je začetek poti čez korenine.
Parkiranje možno pred tenis centrom ali ob stadionu Policije.

lp Yogo
Uporabniški avatar
 vencelj
Tekma se hitro bliža :!:
:arrow: Prijave: izključno preko elektronskega naslova bostjan.nov@gmail.com
do najkasneje četrtka, 31.januar, do 12h :!:
:arrow: Prevoz opreme: NI organiziran – najnujnejša oblačila (1kos zgornji in spodnji del obleke) odnesemo vsakemu tekmovalcu na cilj, rok oddaje je 15min pred prvim startom :!:
...
 milk
vencelj napisal/-a: :arrow: Prevoz opreme: NI organiziran – najnujnejša oblačila (1kos zgornji in spodnji del obleke) odnesemo vsakemu tekmovalcu na cilj, rok oddaje je 15min pred prvim startom :!:
...

Obstaja tudi ta možnost, ki se je bom poslužil jaz, da bom (glede na uro starta je to mogoče), pred tem za ogrevanje odnesel opremo na vrh. Upam, da jo bom lahko dokaj varno odložil, da me bo počakala.
 klas
Ojla, ali se kdo spomni, kolikšna pa je udeležba ponavadi? Je sto tekačev?

To me zanima, da vem, kdaj je pričakovati zadnji start od spodaj. Do 14.ure namreč ne bi mogel priti.... (starta se na 30 sek).

LP
Uporabniški avatar
 AVI
klas napisal/-a:Ojla, ali se kdo spomni, kolikšna pa je udeležba ponavadi? Je sto tekačev?

To me zanima, da vem, kdaj je pričakovati zadnji start od spodaj. Do 14.ure namreč ne bi mogel priti.... (starta se na 30 sek).

LP

Lani nas je bilo 63(po rezultatih)...jp, štarta pa se na 30s...
Uporabniški avatar
 yogo

Zadnji start pričakujemo ob 14:20 do 14:25, če ti bo do takrat uspelo priti se prijavi.
Štartno številko ti lahko jaz prevzamem in jo dobiš pri starterju.

lp Yogo
Uporabniški avatar
 vencelj
Trenutno prijavljenih 40. tekačev...pardon, 41. (oz. plus tisti, katerih podatki še niso vnešeni v štartno listo)... :|
Prijave pa še do jutri do 12. ure izključno preko elektronskega naslova bostjan.nov@gmail.com :!: :!:
 milk
Glede na to, da sem se te dni komaj izognil temu, da bi zbolel in sem zelo "na robu", bo v primeru močnejšega dežja, moja udeležba nekoliko vprašljiva.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA