prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Vreme
bor© napisal/-a:O bog se usmili, sedaj šele vidim v kaj sem se podal! Ne bojim se več Arija, ampak sotekačev. Gotof sn! :bum: Sicer pa komaj čakam. Aja, pa še to: :pivo:

Ma daj Borc, nimaš se kaj bat, tvoji sotekači sigurno ne grizejo :lol:
Uporabniški avatar
 vrtnica23
semjul napisal/-a::D
iz Trbovelj, verjetno poberem Zdravka v Radizelu.

Potem imata prostor še zame? :D Kdaj bi pa morala bit v Trbovljah? Toliko da vem, če imam čas še mami peljat v službo zjutraj :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
No super. lepo se nabirate :clap:

Če hočete,da vam naročim gibanico pri Gaubeju mi do četrtka dopoldan napišite število kosov :D in ob kolkih računate,da boste tam.

V vsakem primeru računajte na blato. En delček ob Muri pred Ceršakom, kjer podirajo drevesa je svinsko blaten, še traktor je potreboval ketne, ko je bil tam :shock: . Sicer pa bo mogoče kaj več Borc povedal o tem, ko je skoraj vsaki dan tam :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Včeraj pa sem še majčko dobil, pa dnevnik nazaj in značko zraven.
Hvala PD Sladkih6. :D
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
ZdravkoC napisal/-a:Torej preštevamo ekipo za petek 8.2.2013 in soboto 16.2.2013 ... ???

Štart predlagam okrog 6:30 in vseeno kot obvezna treking oprema čelna svetilka 8)

Se je kaj prostora na startu?

Ob 06:30? Kje v Šentilju?
Uporabniški avatar
 PeterM
tek_v_snegu napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:Torej preštevamo ekipo za petek 8.2.2013 in soboto 16.2.2013 ... ???

Štart predlagam okrog 6:30 in vseeno kot obvezna treking oprema čelna svetilka 8)

Se je kaj prostora na startu?

Ob 06:30? Kje v Šentilju?

Isto vprašanje!
Še nisem bil.
Tudi mene zanima, kje v Šentilju je zbor.
Sem razumel, da začnemo ob 07:00.
:D
 Tekačiča
:laola Uf, zdaj pa postaja druščina za petkovo Šentiljsko kar pisana :D . Mene je malo strah, da nismo vsi za v eno skupino :shock: .

Da združim vse za enkrat prijavljene:

1.ZdravkoC
2.Semjul
3.Maryet
4.Bor
5.Tekačiča
6. Vrtnica23
7.markor
8.Igor Š.
9. Božica S.
10. tek v snegu
11.PeterM

:laola

Dobimo se pri gostilni Belna.
Jaz predlagam, da se ta hitrejši (saj veste kateri ste to) odločijo ali ostanemo ena skupina in se bodo prilagajali počasnejšim ali naredimo 2 skupini.
Uporabniški avatar
 markor
Oooo, to pa nas bo!! Super!!
:laola
Dodajam še 2 sotrpina:
12. Aleš Z.
13. Zlatko K.

Peter, "stara" gostilna Belna, naslov: Slovenska ul. 11
Iz AC izvoz Šentilj, na semaforju levo, po cca 100m na naslednjem semaforju spet levo, 100m naravnost in si tam!
Če prav razumem je štart ob 7.00? Predlagam pa, da bodimo vsaj 15min prej, da lahko potem ob 7.00 zares štartamo. To je zelo pomembno za lažje računanje / preračunavanje našega končnega časa.. :mrgreen:
Se vidimo!!
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA