prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Vreme
Uf, kar lepo število se vas je nabralo :laola

Je pa ta sneg naredil pravo štalo. Tako,da pričakujte, mokro in blatno pot. Primerna obutev več kot primerna :D . Katera pa je to, pa veste ja sami :mrgreen:

Aja pa še to, če hočete gibanico pri Gaubeju mi prosim napišite. V nasprotnem primeru ne bom nič naročal.
Uporabniški avatar
 vrtnica23
Vreme napisal/-a:Je pa ta sneg naredil pravo štalo. Tako,da pričakujte, mokro in blatno pot. Primerna obutev več kot primerna :D . Katera pa je to, pa veste ja sami :mrgreen:

:( Khm, jaz nimam drugega kot "poletne" tekaške superge :roll:
Uporabniški avatar
 bor©
vrtnica23 napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Je pa ta sneg naredil pravo štalo. Tako,da pričakujte, mokro in blatno pot. Primerna obutev več kot primerna :D . Katera pa je to, pa veste ja sami :mrgreen:

:( Khm, jaz nimam drugega kot "poletne" tekaške superge :roll:

Če ti je kaj v tolažbo, tudi jaz nimam GTX copat. Ker bova bolj trpela kot drugi, bova tudi bolj cenila ves trud in žulje :shock:
Uporabniški avatar
 Loni
Maja, v podobni sneženi štali jo je Marjan oddelal v cestnih mizunkah, če ti je kaj v tolažbo... Pa kar se goreteksa tiče, voda pride not, ven pa ne gre :lol: , torej je približno isti šmorn, a jih imaš ali pa nimaš. Nogavice vzemi za preobut, pa fajn noge namaži s kako mastno kremo.

Uživajte še za tiste, ki smo še vedno v kripl bataljonu.
Uporabniški avatar
 Vreme
Vreme bo več kot ugodno, družba odlična, torej vam preostane še samo,da uživate. :lauf:

Glede na to,da je pustna sobota, lahko dobite na Vranjem Vrhu sveže krofe od 11 ure dalje. Pustne maske zaželene :D
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Vreme napisal/-a:Vreme bo več kot ugodno, družba odlična, torej vam preostane še samo,da uživate. :lauf:

Glede na to,da je pustna sobota, lahko dobite na Vranjem Vrhu sveže krofe od 11 ure dalje. Pustne maske zaželene :D

A mrzlo in jasno vreme pomeni, da bi prej omenjeno blato lahko bilo še v trdem agregatnem stanju do katere ure?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vreme napisal/-a:Snežni, ni šans, blatu se ne bo moč izogniti...

Blata ni bilo :clap:
Razen malo gnojšnice pri spustu od Sirka :juhuhu:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Poročilo
Kolikor se spomnim, je bila v petek 8.2.2013 na Šentiljski planinski poti najmnožičnejša treking ekipa tekaškega foruma.
Štartali smo ob 7.00
Slika

Pripravil sem dnevnike za vse udeležence in Marko je prevzel štemplanje, seveda pa je kot vedno, pridno pomagala Marjeta.
Slika

Leon je kaj kmalu po štartu oblekel (slekel) svoj značilni dres.
Slika

Prva postaja - kavica v bifeju na Sladkem Vrhu.
Pri Sirku smo ostali pred zaprtimi vrati.
Slika

Zato smo pa naredili klasično pavzo, morda celo malo predolgo, v piceriji Snežinka na Zg. Velki.
Slika

Vsi enotni in tukaj zadnjič vsi skupaj na fotki.
Sicer smo tudi pri juhi sedeli za isto mizo pri Gaubeju, nakar se je kolona raztegnila.
Na Brlogi ni bilo štempla, je ukraden.
Tanka ni ukradel nihče
Slika

Na koncu smo strnili misli še pri Belni v Šentilju.
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA