prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
vencelj napisal/-a:shit... :roll: ...mislim, da si bom počasi moral nabavit letošnjo vinjeto, če bom hotel na katero od legendarnih tras TF, če ne, bom rabil dvakrat toliko za vožnjo kot za treking... :lol:

:).
Sem pa mislil, da boš prosil za "tekaški" azil pri nas:).
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
PeterM napisal/-a:Temu jaz rečem kulturni praznik.
Velika skupina ljudi skupaj ves dan v naravi.
S pravo kemijo med udeleženci.
Veliko smeha, krasnega vremena, izmenjave mnenj.
Blata je bilo tako malo, da sem pomislil, da me je
družba zapeljala in da sploh nismo na Šentiljski.
Pa saj je ponekod pisalo Keltska.
Prelepi kraji, kjer še nisem bil.
Če kdo ni prišel, mu je lahko žal. Kdor je bil, ve
o čem govorim. Časa je bilo dovolj za tek, hojo po strmini
gor in spuščanje po strmini dol, za pogovor, šale in izven tekaške
dejavnosti - jogo za zahodnjake. Po sliki sodeč sem
bil ob stoji raven kot smreka, četudi se mi je malo
vrtelo od zelo okusne kapljice. Eden tistih dni, ko sem
še posebej vesel, da rad tekam po naravi.
In hvala vsem za odlično družbo. :D :clap:
:laola

:clap:
Uporabniški avatar
 MAKALU
Lep pozdrav v zasneženo jutro :D že ponoči sem gledal kaj Zdravko počne s posnetki s Šentiljske poti :clap: zjutraj sem si filmčk do konca pogledal :clap: ni kaj Zdravko ti si car :laola čestitke tudi celotni ekipi, enkratni ste :clap: spodaj je film o avtorju vaše zgodbe, koliko mi ga je do sedaj uspelo ujeti v mojo kamero :D naslov fima bi bil lahko
Zdravko car, Hu hu energija je tu ali pa preprosto Kamera in tek...

LP Andrej

http://www.youtube.com/watch?v=ZtQPtpwzPj4
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
MAKALU napisal/-a: ... že ponoči sem gledal kaj Zdravko počne s posnetki s Šentiljske poti :clap: zjutraj sem si filmčk do konca pogledal
... čestitke tudi celotni ekipi, enkratni ste
... spodaj je film o avtorju vaše zgodbe, koliko mi ga je do sedaj uspelo ujeti v mojo kamero :D naslov fima bi bil lahko ...
... http://www.youtube.com/watch?v=ZtQPtpwzPj4

Hvala Makalu in Andrej. Vidva sta enkraten človek, z veliko pozitivne energije in dobre volje. Takšne rabi ta forum in vesel sem vedno, ko se srečamo :clap:
Uporabniški avatar
 zz topka
vencelj napisal/-a:shit... :roll: ...mislim, da si bom počasi moral nabavit letošnjo vinjeto, če bom hotel na katero od legendarnih tras TF, če ne, bom rabil dvakrat toliko za vožnjo kot za treking... :lol:

shit... :roll: , jast pa imam vinjeto, nimam pa jajc,... zakaj to bi rabla pa parkrat več časa, kot vi do cilja..., saj ste samo laufali , halo??? Kaj hodite pa nič??? :shock:
Ma, tudi , če sem vam fouš, vam vseeno privoščim in ploskam :clap: :clap: :clap:
Super filmčki in fotke... krasni spomini.
Ma, enkrat pa pridem tudi jast na vrsto.
Uporabniški avatar
 MAKALU
bor© napisal/-a:Še filmček z moje strani http://youtu.be/du5WZaeF06A. Ni še sicer čisto uploadan na youtubu, čez kakšno urco pa menda bo. Ne vem še najbolje kako se tem rečem streže :oops:

Kaj naj napišem drugega kot, da sem vedno vesel vsakega spremljevalca gorskih tekov s kamero :laola bravo in samo tako naprej :clap: jaz sicer ne tečem veliko snemam pa ogromno in z leti ko imaš kar nekaj posnetkov tudi film lažje narediš :D upam da se kmalu kje srečava in kakšno rečeva in kameri med sabo predstaviva :D kot sem že enkrat rekel tek in kamera sta dober par :--

LP Andrej ali po domače Makalu
Uporabniški avatar
 Vreme
Ja super, ne samo da ste odlično opravili z Šentiljsko, tudi odlične posnetke ste naredili :clap: , se človek počuti kot da bi bil zraven :D

Sicer pa v soboto ponovimo, tokrat pohodniško, se bo treba počasi začeti preštevat :wink:
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
A ima kdo slučajno pretečeno pot za sabo od Košakov ali Meljskega hriba v smeri Šentilja po gričih in grebenih tako, da se priključi na Šentiljsko pot?

PS

Za soboto pa si kar želim, da bi bil zraven tako ali drugače...
Prijeten delovni teden do sobote.
Uporabniški avatar
 semjul
:D

tek_v_snegu napisal/-a:A ima kdo slučajno pretečeno pot za sabo od Košakov ali Meljskega hriba v smeri Šentilja po gričih in grebenih tako, da se priključi na Šentiljsko pot?

Ivan, ni dolgo tega, ko sva z Zdravkom debatirala o tej poti. Iz MB preko Urbana, spust v Zg. Kungoto, po Svečinski poti čez Plački vrh na Brlogo (Šentiljska pot) in spust v Šentilj na start Š.p. Vem, da toliko poznaš te kraje, da si boš pot prilagodil željam in potrebam :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Snežni, glede na to,da te kraje zelo dobro poznaš, kot je rekel Semjul, ti prilagam še samo povezavo, da se boš lažje znašel :mrgreen: - KLIK . Do Urbana pa boš ja znal priti :wink:

Seveda pa se tako tudi nakazuje, kako povezati obe poti, v enem dnevu seveda. Še čakamo junaka :wink:
Uporabniški avatar
 bor©
MAKALU napisal/-a:
bor© napisal/-a:Še filmček z moje strani http://youtu.be/du5WZaeF06A. Ni še sicer čisto uploadan na youtubu, čez kakšno urco pa menda bo. Ne vem še najbolje kako se tem rečem streže :oops:

Kaj naj napišem drugega kot, da sem vedno vesel vsakega spremljevalca gorskih tekov s kamero :laola bravo in samo tako naprej :clap: jaz sicer ne tečem veliko snemam pa ogromno in z leti ko imaš kar nekaj posnetkov tudi film lažje narediš :D upam da se kmalu kje srečava in kakšno rečeva in kameri med sabo predstaviva :D kot sem že enkrat rekel tek in kamera sta dober par :--

LP Andrej ali po domače Makalu

Kamera je GoPro Hero3 Black Edition in Šentiljska 8. februar 2013 je bila njena premierna uporaba. Ko pomislim nazaj, sem bil kot kakšen Kitajček, ki skače sem ter tja in samo snema. Upam, da za ekipo ni bilo preveč moteče. Drugič bom bolj diskreten pri tem :oops:
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA