Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

davidkopic
Frko napisal/-a:Tudi jaz se bom udeležil tega teka, kot berem zapise starih mačkov, te že mora bit super tekma v vseh pogledih. Se vidimo!

Ajde Franc grema skupaj, pa da nebo tak ko v Logarski!!!
 koriva
Pozdrav
Još samo jedna važna obavjest:

Gradonačelnik grada Zagreba gosp. MILAN BANDIĆ najavio i obecao da ce opet trcat Supermaraton Zagreb-Čazma.

Živi bili pa vidjeli i trcali zajedno s njim.

Vidimo se 24.03 2013
Uporabniški avatar
 bor©
Juhej supermaratonke/ci,

iščem prevoz do Zagreba iz smeri Maribora (Šentilja). Če prevoza ne najdem, imam 3 prosta mesta v avtu.

Lep pozdrav

Boris
Uporabniški avatar
 INOT
bor© napisal/-a:Juhej supermaratonke/ci,

iščem prevoz do Zagreba iz smeri Maribora (Šentilja). Če prevoza ne najdem, imam 3 prosta mesta v avtu.

Lep pozdrav

Boris

Tudi jaz imam enako varianto, le, da startam iz Maribora. Mislim, da se bo javil še kdo pa se bomo dogovorili za skupen prevoz.
 davidkopic
Pozdravljena druščina!
Zanima me kako je s prevozom iz Čazme nazaj v Zagreb. Kajti če se sami tekači zmenimo za skupni prevoz nam avto ostaja v Zagrebu :oops:
Obstaja morda organiziran prevoz nazaj v Zagreb?
Uporabniški avatar
 ugor
Avtobus te čaka že na štartu v ZG, kjer se preoblečeš in pustiš opremo (torbo), Avtobus potem odpelje v Čazmo na cilj. Takoj po razglasitvi odpelje nazaj v ZG.
 davidkopic
ugor napisal/-a:Avtobus te čaka že na štartu v ZG, kjer se preoblečeš in pustiš opremo (torbo), Avtobus potem odpelje v Čazmo na cilj. Takoj po razglasitvi odpelje nazaj v ZG.

Tega podatka pa nisem nikjer zasledil! Se bi ras lahko dogovorili, da se bi v Zagreb odpravili skupaj, se bom posvetoval še s kom pa se slišimo!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
... tudi jaz bi se pridružil skupnemu prevozu iz Maribora do Zagreba in nazaj ...
Prijetno na tem lepem in zelo dobro organiziranem super maratonu.
Skoda, da se vam ne morem pridruziti. Manjka mi snežnega in hribovskega treninga in mi je vsak weekend dragocen za trening da nadoknadim lenobo in šlamparijo nekaj prejšnih let. Vi ste vsi bili pridni in vaš optimizem je nalezljiv. Ampak potrebno je tudi delati treninge ne samo da se zraven priklapljam pa skupaj lepim na silo.
Upam, da bomo spomladi in poleti ka jveč se lahko pridružil.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA