Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

spoooky
GORSKI TEK:14 km, 500 m višinske razlike

Nedelja , 10. marec 2013 ob 10:00, Bazovica (TRST) Nogometno igrišče Zarja

Kokoš Walking – 8km pohod netekmovalnega značaja

Prvih 300 vpisanih bo prejelo tekaško majico Kokoš Trail.

PRIJAVE ZA TEKAČE IZ SLOVENIJE: poslati ime, priimek, letnico rojstva, ime kluba na mail kokos@euromarathon.it ali v športni trgovini Track & Field v Bazovici tel.: 0039 040 922 13 33
PLAČILO: za predprijave 12 € in se plača na startnem mestu, na dan tekme, med 8:30 in 9:30, ob prevzemu štartne številke. Za prijave na dan teka 15 €, med 8:30 in 9:30.

ORGANIZATOR: A.S.D. EVINRUDE, RUNNING WORLD
SOORGANIZATORJI: športna trgovina Track & Field Bazovica, RITMO, Le Vie Del Carso, Gruppo Giudici di Gara Trieste
»Drugi memorial VIRGILIO ZECCHINI«

PROGRAM:
Ob 8:30 začetek prevzema štartnih številk na stadionu Zarja v Bazovici
Ob 10:00 start teka
Ob 12:00 Jota Party . Sponzor jote je Restavracija »La Buona Forchetta«
Ob 12:30 podelitev nagrad

TRASA PROGE: Gorski tek dolžine 14 km. Štartno mesto v Bazovici (Trst) na nogometnem igrišču Zarja (Bazoviška Fojba). Trasa proge poteka preko hriba Stena in se nadaljuje do vrha hriba Kokoš, sledi spust in povratek v cilj na nogometnem igrišču Zarja v Bazovici. Dolžina proge je 14 km, višinske razlike je 500 metrov.

OKREPČEVALNICE: za vse udeležence sta predvideni dve vmesni okrepčevalnici v naselju Draga in Pesek in v cilju jota iz restavracije »La Buona Forchetta« iz Ulice Ressel 3, Dolina. Poleg jote še brezplačna sladica in piva za vse udeležence.

PODELITEV NAGRAD: nagrajeno bo prvih 15 tekmovalcev v absolutni kategoriji, prvih 8 žensk absolutno, prvih 5 skupin z največ vpisanimi udeleženci, zmagovalci v vseh kategorijah, M/Ž, 23/35/40/45/50/55/60/65/70
INFORMACIJE: kokos@euromarathon.it

KOKOŠ WALKING
Netekmovalni pohod dolžine 8 km.
Vpisnina na stadionu Zarja do 9:45, cena 5 €.
Uporabniški avatar
 andrejl
Hvala za info.

Jaz sem se tudi prijavil.

Za odgovor sem dobil: "ok, plačilo na dan dirke za zbiranje bib številko
Ciao Graziano"

A je komu jasno, kaj so hoteli povedati?

Od lani imam tako izkušnjo, da me kljub predprijavi ni bilo na seznamu in sem imel malo nepotrebnih komplikacij.

Letos bi sem jim rad izognil.
Uporabniški avatar
 andrejl
Na lanskem teku sem pričakoval, da nas bo cca. 50. Na koncu nas je bilo okoli 350.

Kaj bo šel letos? :shock:

Škoda, da ni pri nas več takih tekov.
Uporabniški avatar
 mac
Andrej, to po slovarju zamejskega knjižnega jezika pomeni, da si se uspešno prijavil :D
Tudi jaz sem se že prijavil, vendar potrditve še nisem dobil. Prav tako kot ti, sem tudi jaz lani pričakoval 50 prijavljenih, na progi ki mi je do sedaj bila najljubša!

Glede prijave pa imam zelo lepo izkušnjo od lani, kjer sem se mesec dni prej prijavil kar v športni trgovini v Bazovici, kjer mi je prijazen trgovec v lepi zamejščini 10 minut opisoval traso proge (brez da bi ga sploh vprašal :) ), jaz pa sem samo lepo kimal, glede na to, da se mi ni kaj dosti sanjalo kje proga sploh poteka. Tako da, če bom do 10. kje v bližini bom zagotovo zavil mimo trgovine in vnaprej plačal.
Uporabniški avatar
 andrejl
Lahko bi se zmenili za en skupni trening po trasi. Če je kakšen interesent, se poskusimo uskladiti. Jaz sem jo pred tekmo misli še enkrat odteči.

Tudi meni osebno je tale tekma ena najljubših v lanskem letu.
Uporabniški avatar
 andrejl
Če gre kdo na traso, naj tule napiše.

Jaz bom šel sicer najverjetneje med tednom, ker imam za vikend druge stvari.

Vsekakor pa napišem tukaj.
 ruševec
na trasi teka je snega se toliko ,da tek ni prijeten. posebno na kokosi je snega toliko ,da tek je zelo tezaven. splaca se pocakati se nekaj dni ,da se vse skupaj skopni.
veseel tek zelim igor
Uporabniški avatar
 vencelj
Sem opazil, da sem ga zadnjič v dnevniku ( http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... dvede.html ) spet malce biksnil, ko sem pisal, da na tej tekmi "prebegnemo na naš, slovenski obmejni hrib Kokoš". Je res planinska koča na naši strani (670 m), a trasa proge gre le po italijanski...
http://www.euromarathon.it/images/Perco ... 20sito.jpg
:lauf: :juhuhu:

lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA