prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
spela* napisal/-a:
MojcaZ napisal/-a:Razy in slon, to bi bil že kr fajni trening za našo trojko, kaj pravita?

Zdaj ju boš morala kar preganjati, se bojim. ... snip, snip ...

;) Se bojim, da ne bo treba. :P V prejšnjih letih sva se pripravljala na različne programe teka (pač glede na želje voditeljic). Za letos je program jasen. Orto! Brez razprave. :P Eto, tako je to spela*. :D

Lp, oranzni slon

ORTO???? Kaj naj bi to pomenilo? Moram še bolj trenirati? Gresta n rekord, 2:45?? :shock: :oops:

LP, Mojca
raziskovalec napisal/-a:
MojcaZ napisal/-a:
lenči napisal/-a:Udeležba 31.3.2013 se najavlja zelo visoka, ne vem, ali je to zato, ker se obetajo velikonočne dobrote :?: :-- :clap: . To bo res cel žur, bravo TF :laola

Super, se že veselim datuma :wink:

Razy in slon, to bi bil že kr fajni trening za našo trojko, kaj pravita?

LP, Mojca :wink:

Mogoče pa res.[/q]

Razy, kr zapiši si datum. Bomo potem kasneje po teku malo več lahko pojedli :lol: :wink:

Lp, Mojca

MojcaZ napisal/-a:Razy in slon, to bi bil že kr fajni trening za našo trojko, kaj pravita?

:) Jaz bom rekel samo: "Razumem!" in si datum zapisal v koledar. :D

Lp, oranzni slon
p.s.: Se opravičujem za malček pozen odgovor. :)

Super, slon že uboga :lol: se že veselim :wink:

Lp, Mojca
MojcaZ napisal/-a:

:) Jaz bom rekel samo: "Razumem!" in si datum zapisal v koledar. :D

Lp, oranzni slon
p.s.: Se opravičujem za malček pozen odgovor. :)

Super, slon že uboga :lol: se že veselim :wink:

Lp, Mojca

je že v koledarju.
pajo napisal/-a:Ni nobenega interesa za kako polovičko ali malo več...

Pajo, kaj se sedaj to pravi, malo nazaj pa še takole:
pajo napisal/-a:vencelj kaj ne štima? :? Bom probal 1x ta cel krog bolj ali manj preteči.Upam.

:hello:
Pozdrav!

MojcaZ napisal/-a:ORTO???? Kaj naj bi to pomenilo? Moram še bolj trenirati? Gresta n rekord, 2:45?? :shock: :oops:

LP, Mojca

Mojca, orto za naju pomeni, da morava zelo zagreto vadit, ker si ti že sedaj najhitrejša v trojki. Progam "orto" se nanaša na naju z Razijem. :) O časih midva (razy in slon) ne bova razglabljala. Boš že ti povedala, kaj nama je storiti. ;) Tako nekako jaz vidim zadevo. :)
Upam, da se vidimo še pred koncem marca. :)

Lp, oranzni slon
vencelj napisal/-a:
pajo napisal/-a:Ni nobenega interesa za kako polovičko ali malo več...

Pajo, kaj se sedaj to pravi, malo nazaj pa še takole:
pajo napisal/-a:vencelj kaj ne štima? :? Bom probal 1x ta cel krog bolj ali manj preteči.Upam.

:hello:

Do takrat bo še veliko Ljubljanice preteklo... :D

MojcaZ napisal/-a:ORTO???? Kaj naj bi to pomenilo? Moram še bolj trenirati? Gresta n rekord, 2:45?? :shock: :oops:

LP, Mojca

Mojca, orto za naju pomeni, da morava zelo zagreto vadit, ker si ti že sedaj najhitrejša v trojki. Progam "orto" se nanaša na naju z Razijem. :) O časih midva (razy in slon) ne bova razglabljala. Boš že ti povedala, kaj nama je storiti. ;) Tako nekako jaz vidim zadevo. :)
Upam, da se vidimo še pred koncem marca. :)

Lp, oranzni slon

Program orto se nanaša na Razy-a. Slon in Jusuf vedno tečeta v štafeti, tako da zanju ni problema.
Pozdrav!
raziskovalec napisal/-a:Program orto se nanaša na Razy-a. Slon in Jusuf vedno tečeta v štafeti, tako da zanju ni problema.

;) Ne, ne, Razy. Program "orto" se tiče tudi mene. :) Jaz dobro vem kako hudo je bilo lani, da mi niti burek 3km pred ciljem ni sedel. :twisted: In v "orto" paše tudi cel PST. ;)
:D Razy, ti dobro veš, da na trojkah štafet še niso uvedli. ;) Take hece sa Jusuf si lahko privoščim le na Goladi (dvojni program, itd.). Na trojkah ni šale. Tudi na celem PST-ju ne. :)

Lp, oranzni slon
p.s.: V bistvu se dogovarjamo za PST in malo smetimo. Naj nam bo oproščeno. ;) Hvala. :)
ROSI64 napisal/-a:A je katera/ri obdelal cel krog na PST-ju danes :?: :?:

Jaz in Matjaž sva bila tudi na PST-ju, pa mislim, da nekaterih delih bolj prva. No Matjaž je bil bolj priden kot jaz :D
Za 10km sem porabila uro in dvajset minut :lol: , ponekod je bilo do kolen +. Bilo pa je bilo prav lepo zimsko :lol: :lol: :lol: .

:wink:
  • 1
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA