Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

maca napisal/-a:
miciM napisal/-a:Naša uživaško-tekaška ekipa je že skoraj zmenjena :lol: :lol: :lol:

:wink:

TF Muce Mace: naša ekipa je že skoraj "prijavljena". Pofočkajte se, če ste za:
1. maca
2. miciM
3. Hojca
4. mušnica
5. pajo
6. raziskovalec
7.Tomaž 77
8. Savo

he-he-he. A bomo prvi z popolnjeno ekipo?

Še vedno velja od lani: ni pomembna dolžina/kilometrina, ki jo pretečeš, pomembna je dolžina nasmeha.

Šefica, pokorno javljam, da sem z veseljem zraven. Nasmeh bo, menda pa tudi kilometrina (namen je). Pozno javljanje je izključno rezultat nekoliko šlamastičnega branja TF foruma.
Uporabniški avatar
 maca
Torej smo kompletni, samo še Savotu (in njegovemu arafatku) pritisnem pištolo za vrat :bum: .

Dragi moji-hvala za zaupanje :laola , najlepša :!: , najboljša :clap: , najbolj nasmejana ekipa smo :D , z najlepšimi pokali in priznanji :hack: (Tomaž 77-hvala za nazaj in za naprej, čeprav je baje še skrivnost :oops: ).

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
Ste pa pohiteli :clap: . Glede na to, da je Tomaž z vami pričakujem kakšno presenečenje... upam, da ne boste rabili osem ur kakšen prometni znak po progi nosit :lol:
Uporabniški avatar
 maca
Savo potrdil, prideta on in njegov arafat.

Padla je ideja za ekipo TF-Muce-Mace-št.2. Vsa mesta v ekipi so še prosta. Ni hudič, da ne zmagamo, prva in druga ekipa, s 16 tekmovalci, skupaj zagotovo naberemo dovolj km :-- .
maca napisal/-a:Savo potrdil, prideta on in njegov arafat.

Padla je ideja za ekipo TF-Muce-Mace-št.2. Vsa mesta v ekipi so še prosta. Ni hudič, da ne zmagamo, prva in druga ekipa, s 16 tekmovalci, skupaj zagotovo naberemo dovolj km :-- .

a me pripises zraven :D
Uporabniški avatar
 mušnica
maca napisal/-a:
miciM napisal/-a:Naša uživaško-tekaška ekipa je že skoraj zmenjena :lol: :lol: :lol:

:wink:

TF Muce Mace: naša ekipa je že skoraj "prijavljena". Pofočkajte se, če ste za:
1. maca
2. miciM
3. Hojca
4. mušnica
5. pajo
6. raziskovalec
7.Tomaž 77
8. Savo

he-he-he. A bomo prvi z popolnjeno ekipo?

Še vedno velja od lani: ni pomembna dolžina/kilometrina, ki jo pretečeš, pomembna je dolžina nasmeha.

Sem seveda zraven :laola
Uporabniški avatar
 maca
Mušnica, ne dvomim, da boš zraven, to ni bilo vprašanje.

Sedaj polnimo drugo ekipo mačk, TF-Muce-Mace-št.2
1.flying eagle :D

Kar korajžno, naši krempeljci so varno poskriti, šapice pa nežneeeee :lol:
maca napisal/-a:Mušnica, ne dvomim, da boš zraven, to ni bilo vprašanje.

Sedaj polnimo drugo ekipo mačk, TF-Muce-Mace-št.2
1.flying eagle :D

Kar korajžno, naši krempeljci so varno poskriti, šapice pa nežneeeee :lol:

:laola
Uporabniški avatar
 pajo
Ravno na ta dan poroka! :? Kaže bolj kot ne slabo - za kak tek. Sporočim ko kaj več izvem točnega.Pravočasno, da se razume.
Uporabniški avatar
 pajo
pajo napisal/-a:Ravno na ta dan poroka! :? Kaže bolj kot ne slabo - za kak tek. Sporočim ko kaj več izvem točnega.Pravočasno, da se razume.

maca na žalost ... poroka ima prednost in tako je moje mesto v ekipi na voljo drugemu tekaču.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA