Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

hoj,

še en gotovo prijeten in za zdaj še ne prenatrpan tek. na domači strani žal še ni kakih podrobnosti a tole je gotovo moj prvi kandidat za prihodnje leto!

ja, Malta je tisti otok v Sredozemlju, kjer je že zdaj prijetno toplo, konec februarja bo pa kar vroče :)
Nazadnje spremenil ero, dne 20 Feb 2005, 17:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Če bo kaj interesa za skupinsko udeležbo na tem maratonu/polmaratonu, sem takoj za. Jaz bi štartal na polovički.

L.P.

MatjažV
Uporabniški avatar
 tini
Jaz sem tudi za polovicko. Pa se termin mi ustreza! :)

lptini
 Lučko
Kako pa s čim bi šli mi dol u Malto :roll: Telih 1/2 Malte me močno interesira. :wink:
Uporabniški avatar
 tini
Lučko napisal/-a:Kako pa s čim bi šli mi dol u Malto :roll: Telih 1/2 Malte me močno interesira. :wink:

Odvisno predvsem od casa, ki ga imas na razpolago. Najenostavneje je vzeti adriin charter.
Druga varianta (ki sem jo pred leti izvedel kar ene stirikrat) pa je, da se vsedes na vecerni vlak (iz Trsta) pa si zjutraj v Rimu (ali Napoliju) in si vzames tam kaksen dan, potem pa zvecer zopet na vlak in zjutraj si na Siciliji. Od Siracuse pa imas se dobre tri ure trajekta do Valette. That's it.

Bomo dorekli na naslednjih tekih/treningih, ce bo interes.

lptini
Uporabniški avatar
 mare
Jaz imam v čolnu prostora za 4. To bo še ceneje.
Uporabniški avatar
 ales
Sam tolk, če še koga tko vleče na Malto ko mene...

Da ne začnem, a gremo z avtodomom, eno bolj "prizemljeno" varianto(saj je un tinijev predlog z vlakom tudi super, sam to je za dooober teden)

Avion iz Londona do Malte in nazaj stane 38kSIT(Air malta vozi ob torkih,četrtkih in sobotahSTN-MLT). Do Londona in nazaj pa z Easy Jetom 22kSIT. V to so vključene vse takse.

Zdaj pa o terminih: Iz Londona gre avion v četrtek ob 00.45 in si na letališču na Malti malo pred peto. Torej bi se šlo iz Brnika v sredo 23.2.2005 ob 16.uri.

Nazaj bi šli v ponedeljek, 28.2. ob 9 ih iz Malte. Žal je avion v Londonu ob 11.30-avion proti Ljubljani pa gre ob 12.55;skor mal premal časa za sigurn povratek. Torej ostanemo en dan v Londonu, kar ne bi smel biti prevelik problem, a ne tini...

No in še vedno smo v manj ko enem tednu doma!

Pa na PSTju naprej...
Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a:Nazaj bi šli v ponedeljek, 28.2. ob 9 ih iz Malte. Žal je avion v Londonu ob 11.30-avion proti Ljubljani pa gre ob 12.55;skor mal premal časa za sigurn povratek. Torej ostanemo en dan v Londonu, kar ne bi smel biti prevelik problem, a ne tini...

Ales-se bomo zmenil v nedeljo po PST-ju (prevec kombinacij na to temo mam v glavi, da bi tlele pisaril :) )

Dorecemo.

Lptini
Uporabniški avatar
 ales
Če bi se še kdo slučajno želel udeležiti tega (pol)maratona - tule je trenutno aktualni "vozni red" do tja in nazaj:

Odhod v sredo 23.2.2005 ob 16.25 z Brnika v London(Stanstead); cena 16.750 SIT
Mal čez polnoč odhod iz Londona (Stanstead) proti Malti;cena 57 GBP(20.000SIT)

Na Malti smo ob pol petih zjutraj. Tam najamemo avto, se furamo v četrtek naokoli, zvečer poiščemo prenočišče(OK, prej si ga rezerviramo(tm 20EUR/dan)). Tako potem še v petek in soboto. V nedeljo je zjutraj tek. Proste aktivnosti do naslednjega jutra.

Odhod nazaj tudi z AirMalta ob 9.30 zjutraj proti Rimu-52MTL(29.000 SIT). Iz Rima do Trsta z Alitalio 75EUR(18000) V Trstu(Ronki) smo mal čez šesto popoldne

Skupaj za prevoz 85kSIT;obstaja sicer cenejša varianta iz Trevisa(tm pri Benetkah) prek Londona v obe smeri, a se je v sredo treba pripeljat do Benetk, tko da ti gre skor pol srede in nazaj si v torek zjutraj(spet skor še en dan dopusta). Cena je tm okoli 50kSIT.

Zaenkrat sva sigurna potnika midva s Tinijem.

Aja, prijavnina na tek je 35 EUR, čas za prijavo pa je do konca januarja, a so organizatorji dost fleksibilni...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA