Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Živ :D Hvala vam za čestitke in mnenja ter seveda tudi želje, da bi se mi prihodnjič posrečilo :D Odločitve, da nisem rinil naprej od Planike, niti ni bilo težko sprejeti. To sem sklenil že nekaj višincev nižje. Toliko sem se pa že "prevalal" po hribih in včasih izzival pri polni zavesti, da mi je bilo jasno, da se v takšnem polspečem stanju lahko samo na prvi klin nataknem in glumim špaget........a mi prjatli ne bi pustili, seveda :lol: Ko enkrat vidiš trojno...ja, zame bi bilo že nevarno :? Nekdo drug bi mogoče tudi iz take situacije potegnil do konca. Pa pustmo stat :D
Hvala TF!
Nikoli ne veš, kam in do kam te pripelje življenjska pot. No, par dni nazaj do osebe, polne pozitivne energije.
Barvo Matej, občudovanja vredna pot! Res, res odštekano!!! Mej se in uživaj na teh svojih potkah.

p.s.- in to, da sva se spoznala, pa moram reči, da je krivo podjetje Energe...še 1x Hvala
bartely napisal/-a:Nikoli ne veš, kam in do kam te pripelje življenjska pot. No, par dni nazaj do osebe, polne pozitivne energije.
Barvo Matej, občudovanja vredna pot! Res, res odštekano!!! Mej se in uživaj na teh svojih potkah.

p.s.- in to, da sva se spoznala, pa moram reči, da je krivo podjetje Energe...še 1x Hvala

O, živjo :D Izgleda, da je veselje kar obojestransko. Hvala tudi tebi! Lepo te je bilo spoznati, in ker je bil čas tudi malo podebatirati. Če se srečava na kakšni tekmi pa še kakšno besedo več. Mogoče ob Deitu, če utegneva :lol:

Se vidva, k' se vidva :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA