Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 večno mlad
semjul napisal/-a::D

tek_v_snegu napisal/-a:

mogoče bi blo treba pa ženo zamenjat :idea: :?:

Kaj pa če žena zamenja tekača?

potem se odreče psu in džipu :lol: tekač pa še vedno vse po starem, edino hrani se pri sosedi, ter en vikend v mesecu ne teče, ker ima otroke :mrgreen:

Mogoče pa celo dobi psa in džip. In tekač je spet samo tekač. No in smo dokazali, da JE tekač. :clap:
Uporabniški avatar
 Miroslav
Misho76 napisal/-a:
semjul napisal/-a:mogoče bi blo treba pa ženo zamenjat :idea: :?:

O to pa ne no ... prav ta žena je navajena njegovega ritma življenja konstantnih treningov in odhodov na razna tekmovanja. Sigurno ga pri tem tudi vzpodbuja in mu daje oporo, ko mu je težko. Ga zmasira, ko ga boli kaka mišica. Mogoče se zaradi njegovih ciljev in želja, tudi ona odreče kakemu babjemu klepetu, se mu včasih pridruži, navija za njega in je ponosna nanj. Ob tem je še pridna - večinoma ona kuha, pere, lika, poskrbi za otroke. Mislim, da vsaka nova ženska, ki bi prijadrala v njegovo življenje, ga ne bi tako razumela in tako poznala. In bil bi deležen izgubljanja dragocene energije s ponovno vzpostavitvijo status qua oz. približku nekega stanja, ki ga je nekoč že imel (tsp. stanje bubrega v loju :wink: ). Razen, če ni celo boljša tekačica kot on sam. Potem pa sploh ne bi bilo ok :lol:
Dedci moji, naše žene oz. žene tekačev so zlata vredne. Pa še rade nas imajo :cmok: Točno take, kot smo :clap: In seveda, tudi mi njih, a ne :wink:

X 2
:clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
:rol:

Zabavno vas je brati. Ta tema je prava popestritev na forumu :rol: .

Razmislek zmeraj koristi. :wink:
Uporabniški avatar
 Misho76
boatjan napisal/-a:Kdo pa ženo zmasira?

Ja on, in to kot vsak dober mož, hrbet, vsak teden 1x :!:
Al si mislu sosedovo ženo :lol:
Uporabniški avatar
 boatjan
Če je dober tekač in če dobro zgleda, ga soseda verjetno opazuje. Sploh, če se njen mož samo vrže na kavč in gleda TV ter se ne zmeni za njo. Avto ji ni pomemben, ker po slovenski navadi, ima tudi sosed verjetno terenca. Če je samska in uspešna, pa verjetno že kupuje tekaško opremo za pomlad in se skrivaj pripravlja, da bo presenetila soseda.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Ampak a ni bila začetna tema kaj določa tekača na ostalih poteh?
Meni se je zdelo v Miroslavovi ideji in tistega Američana pred leti, da je urejen trening in vsi pogoji ( torej tudi masaža doma pa čakajoče kosilo in pripravljeni kompleti za v nahrbtnik ) darilo sponzorja ( kdorkoli pac je ).

Kaos:). Najboljše da gremo tečt v sneg. Danes je zadnji dan počitnic.
Se vidimo :).
Nazadnje spremenil tek_v_snegu, dne 22 Feb 2013, 13:07, skupaj popravljeno 1 krat.
 alpek
Evo spet ena osebno izpovedna. Danes sem šel peš v trgovino.
Glede na videz pokrajine skozi okno pa razmišljam, da bi moral imeti motorne sani za popoldanski tek.
Uporabniški avatar
 semjul

alpek napisal/-a:Evo spet ena osebno izpovedna. Danes sem šel peš v trgovino.
Glede na videz pokrajine skozi okno pa razmišljam, da bi moral imeti motorne sani za popoldanski tek.

:clap: :laola :clap:

Naj se še sam pohvalim, letos se še nisem peljal v službo, vsak delovnik peš 2,2km v in 2,2km domov.
Potem pa mimo pridrvi terenec me zalije s plundro ( ne ve da imam v službi za preobleč hehe) in tako se rodi tale tema :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Leon, jaz sem itak vedel, da gre za hibridno zgodbo. Ti laufaš do onemoglosti, pobiraš smeti, oni ima pa pesa, mačko, terenca in te šprica s plundro. Pol pa izpade, da je on tekač :lol:
 janezu
tut jaz se že dve leti ne vozim več v službo :D :D sploh ni tko slab (občasno tečem mimo) ko bom velik,bom tekač lp ju
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
semjul napisal/-a:

alpek napisal/-a:Evo spet ena osebno izpovedna. Danes sem šel peš v trgovino.

:clap: :laola :clap:

Naj se še sam pohvalim, letos se še nisem peljal v službo, vsak delovnik peš 2,2km v in 2,2km domov.
Potem pa mimo pridrvi terenec me zalije s plundro ( ne ve da imam v službi za preobleč hehe) in tako se rodi tale tema :wink:

Se nekaj Ego hvale:
Tecem v sluzbo skozi Starzunski gozd - hibrid ( vcasih s kolesom vcasih pes ) in tam srecam našega Jesenka ko vlaci kaksno vrečo keramičnih odvrženih razbitih ploćic ali drugega materijala do svojega avta ali dovozne poti. Pa me on umaže ne terenec. Nimam sreče, da bi se hudoval na tiste s terencem. Ti so me jezili včasih, ko sem tekal Logarska dolino ( tam kje za Ljubnim ) ali pa Čazmo. Pa so brzeli mimo mene kot da sem duh. ...Sploh, ko so bile še Lade pogosti terenci :) in sem se nadihal plinov.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA