Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 mojA
Seveda je tekač.

Tako kot sem jaz tekačica, za dušo. Včasih, za potrditev se odpravim na kakšno tekmo ali na vsaj en pravi maraton. Vedno sem zadovoljna, da se tekme udeležim. Z rezultatom včasih da, včasih ne. Treniram veliko, skoraj vsako popoldne ali pa zjutraj. Celo ponoči. Ob vikendih obvezno na zrak – dolgi tek, kolesarjenje, hribi…. Rada imam naravo, glasbo, živali. Nikoli ne odvržem smeti, razen v smetnjak. Doma bolj ali manj uspešno ločujemo odpadke. Otroci me vzgajajo v tem duhu. Nimam psa. Imam pa hrčka Vilija strastnega kolesarja in tekača in posvojenega ptička Capla veščega skakalca, nekaj hišnih pajkov plezalcev Bil-bilov in Suhih Južen, ki jih nikoli ne ubijem. Ko sedim na stopnicah pred taščino hišo, mi pes ne leži pred nogami. Ker ga nimam. Občasno me obišče sosedov muc. Črn. Ko zjutraj vstanem si vedno oči pomanem. In ko grem v službo, sedem v možev stari citroen, nabijem musko do daske in se odpeljem 5 km v službo .

Al smo al nismo 8) tekači :D ?!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA