Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 maca
mušnica napisal/-a:Na tega pridem tudi jaz - že tretjič, ker je pač fajn :laola

pridem, seveda, tretjič. Kaj morem,če je pa reeees fajn
Uporabniški avatar
 vrtnica23
maca napisal/-a:
mušnica napisal/-a:Na tega pridem tudi jaz - že tretjič, ker je pač fajn :laola

pridem, seveda, tretjič. Kaj morem,če je pa reeees fajn

Punce, se vidimo :wink: :D
Uporabniški avatar
 vencelj
badzo napisal/-a:ta prvi neučakani so že prijavljeni :D

Drži :!: Prvi dve formalnosti sta, sedaj pa še mal treninga (kako mi gre ta beseda nerada z jezika oz. :hack: , moram poiskat nadomestek... :mrgreen: ...) da bo šlo lažje, ko bomo ke´beke bezljali po Blegošu. :juhuhu: :lauf:

LP
Uporabniški avatar
 alonso13
Tudi moja odločitev.. :D ..letos pridem.....pa tudi Ratitovec. :D ...bo moral biti cel,tako izgleda.. :roll: ...in GM 4o.MiciM,nič ne bo s štafeto,pa nič zato,bova dlje časa skupaj. :oops: ..tudi to šteje.LP-se vidimo maja...upam,da najdem! 8) 8)
Uporabniški avatar
 miciM
alonso13 napisal/-a:Tudi moja odločitev.. :D ..letos pridem.....pa tudi Ratitovec. :D ...bo moral biti cel,tako izgleda.. :roll: ...in GM 4o.MiciM,nič ne bo s štafeto,pa nič zato,bova dlje časa skupaj. :oops: ..tudi to šteje.LP-se vidimo maja...upam,da najdem! 8) 8)

Ja včasih je treba malo ven iz ustaljenih prog, pa saj sem že nekaj časa želela še po drugih bregih hodit :oops: , tečt.
Se vidimo!

:wink:
 kbk
alonso13 napisal/-a:Tudi moja odločitev.. :D ..letos pridem.....pa tudi Ratitovec. :D ...bo moral biti cel,tako izgleda.. :roll: ...in GM 4o.MiciM,nič ne bo s štafeto,pa nič zato,bova dlje časa skupaj. :oops: ..tudi to šteje.LP-se vidimo maja...upam,da najdem! 8) 8)

Na spletni strani http://WWW.SDMH.SI je pod rubriko "opis tekmovanja", tudi opisano kako pridete v Kopačnico....
tako ,da kar brez skrbi...

VABLJENI :clap: :clap: :clap:
 kbk
za vse tiste , ki jim bo 4.KBK iziv... 70 dni pred štartom je še dovolj časa , da se mal potrenira in 18. maja napade v Blegoš... :clap: :clap:...mal kasneje pa še na GM4O... da se človek ne pripravlja samo za enkrat :lol: :lol: (http://www.sdmh.si )
:clap: :clap: Vabljeni!!! :clap: :clap:
 NikSS
Včeraj gledal na Blegoš iz severne strani, šele stranka NA oz. V (kaj je pravilno, ne vem) Petrovem brdu mi je potrdila, da res prav vidim. Pač sem vajen gledati značilno belo kapo Blegoša iz povsem druge perspektive.

GM4O in KBK sta si očitno na dlani, tako blizu, pa vendar tako daleč!
 kbk
Vencelj... ce bi Nikss šel v tisto ustanovo na Petrovem Brdu, kamor se ponavadi gre, bi mu tam prisotni lahko pojasnili, da je NA Petrovem brdu in ne V Petrvem brdu... :D tako pa...
 Poldy76
Porocilo z Blegosa danes ob 7:00 uri.

Snega za izvoz. Zameti visoki po 2 ali 3 metre. Na vrhu noro piha. Drugace pa izjemen obcutek. Na sreco so se vdirale le palce 1 meter globoko. Gaz super narejena in trdna. Start iz Kala.

Lp

Poldy76
 kbk
počasi se bo začelo zares... v dveh mesecih, ki nas ločita od četrte izvedbe KBK-ja , bo treba v prvi vrsti narediti dovolj reklame, organizirat bo potrebno vse službe , od vezistov do gorske reševalne... nabrati praktične nagrade za tekače...skratka , pestro bo. Ampak za šdmhjevce ni težav... :clap: :clap:

Seveda pa velja povabilo k predprijavam na spletni strani ŠDMH-ja http://www.sdmh.si
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA