prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Vreme nikakav, tekaška podlaga nikakršna, ampak jaz, Tinkara,Darko, Zvone, Roberto, Tomaž in Medo se nismo dal. Odplundral rundo brez težav. Na cilju pa nas je pričakal inšpektor...šef št.2 OLSON, ki se je ravno vrnil s KAM. VRHA, ja kontrola mora bit ni kaj.
Dokaj topel torek je za nami in mismo pospravili novo druženje v prijetni družbi. Pravokatorjev ni manjkalo z menoj vred....da Mareta in Robertota ne umenjam. Sodelovali so še Tinkara, Tone, Tomaž, Denis,Fritz, Darko, Bojan B.,Zvone je pa rundo odtekel že dopoldan. Bi pa povabil še vse ljubitelje teka 1.2. 2013 ob 18h v šolo Stranje na podelitev priznanj Kamniškega tekaškega pokala, kjer bo Klemen Trilar pretstavil filemček o svoji avanturi po slovenski alpski transfezali......se vidmo...
...Tinkara, Mare, Cicman, Robi, Darko, Zdravko,Tone, Zvone ,Cvalenti ,Fritz, BojanB ,Deniz je bila družba, ki je krojila to torkovo druženje.
Šefa 007 ni bilo in ker ni bilo komande se je seveda to poznalo tudi pri provokacijah v tempu teka, ki so jih tokrat izvedli Mare, Fritz, Cvalenti... Mogoče je bil navdih za dvig tempa zmaga naše TINE MAZE !!! :clap:
Časi od pod 50min do 54min...

pa do naslednjega torka lep zimski tekaški pozdrav vsem
(posebej šefu 007 v Terme Čatež, kjer se mudi na pripravah za letošnjo tekaško sezono in letošnje praznovanje polstoletnice :D )

D
Tomaž, Roberto, Cicman, Fritz, Darko,Zvone in maoja malenkost smo v torek plužili po snegu...lepa idila ampak mene je zjebala pustna prehrana in sem šprintal do doma....nuja je nuja, se je pa izšlo.....tako sem ispustil ciljni šprint.....se vidmo
Prišel na tekaško druženje in pravokacije so tu Mare, Tomaž, Roberto ampak beg ni uspel sva s Fritzem ujela pravokatorje.......družili so se še Tinkara, Denis, Klemen, Cicman in po vratnik Roman..... teren za teč nikakav ampak druženje uspelo...tudi domači smrekavček pri meni ni bil slab.......se vidmo...
Škornje z derezami.....ha,ah,ah, uf,uf...... Mal več kot pol kroga odtekel včeraj razmere so zajebane, napoved vremena za danes tudi zajebana...pustimo se presenetiti saj smo garači al ne...se vidmo...
Danes je bila runda res izredno teška mislim da se vsi udeleženci strinjajo z menoj. Družili smo se: Klemen J., Igor A., Tomaž, Fritz, Grega M., Roberto, Roman, Tinkara, Darko in moja malenkost. Del proge pa tudi storosta Kamniškega teka Miha H. in Brane P. Po vseh težavah pravokacij skoraj ni bilo... razen v prvi klanec.....sledita še fotki bay Tomaž...pred tekom in po njem....POZOR naslednje druženje in vse v mesecu MARCU SE BO RUNDA PRIČELA OB 17 URI. Tako bo ves marec, dokler se ne prestavi ura, Aprila pa startamo ob 18h in to na poletni oziroma na tadolgi progi...el KLASIKO kot vem eni komaj čakajo..........se vidmo.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA