Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 mac
Malo v hrib hoje, nič posebnega. Sem hotel po ravnem v snegu sam naša burja mi gre rahlo na živce, tako da sem po 500 m zavil v hrib. Snega za naše razmere ogromnih 40 cm (nekaj časa celo tekel), zadovoljen bi bil že z desetimi.

Sprašujem se kdaj se bo to stopilo, kaj šele osušilo :--(
Uporabniški avatar
 Misho76
:arrow: 16 km. Od tega 7 km po snegu do podkolena v gozdu ob Savi v Črnučah :D Po pravici - uživu sm kot majhen otrok :mrgreen: Naredu sem celo angelčka v snegu :lol:
Uporabniški avatar
 thinkblue
Danes še nič, ker sem pravkar pojedel "družinsko" pizzo in čakam, da se poleže ...
:lol: :lol: :lol:
TB
Uporabniški avatar
 Misho76
Dobrih 12 km v uri in 20 => tekel sem po desnem bregu Save (smer Črnuče, Ježica, Tacen) in če še kdo teče tukaj, mu to trenutno odsvetujem. Sneg je moker in težak, vsak korak se močno udira do podkolena :evil: Samo moja neizmerna trma me je pripeljala nazaj na cesto v nekem doglednem času. Sam pol je pa do doma letel, noge bo bile kot peresa :lol:
Poldy76 napisal/-a:8,5 km po cesti, ledu in snegu,... v klanec. Jasna noč je naredila ta tek še bolj izjemen. Komaj čakam jutri, da ponovim. Če ne bo treba kidat seveda.

Lp

Poldy

:) :) :)
Uporabniški avatar
 Radolca
Živjo,
Danes zjutraj sem pa imel namen ponoviti petkovo pretečeno pot.
Pa sem se v Zgoši odločil, da ne bom zavil proti Mošnjam in sem jo mahnil proti Begunjam.
Ovinek čez Begunje in povratek po isti poti.
"Spodil" sem ene dva zajca, lisici ali mački. Preveč toplo je bilo zjutraj, cesta je bila mokra sem pa tja poledenela.
V velikah lužah je voda prosto plavala, manjše lužice pa so bile delno zaledenele.
Prehitel me je tudi posipalec soli, ki jo je v tavelkih količinah strešal. Le čemu?
Sinočnji namen je bil preteči ene 16 km, zjutraj med tekom sem razmislil, da jih bo 14 dovolj, končal sem pa pri slabih 17,5 km.
Ja, ni bilo pa snega, kot v petek!

http://www.mapmyrun.com/routes/fullscreen/176418740/
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA