prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!

Za zgodovino je potrebno napisat, da je Rožlada včeraj skočila na Golado. ;) NM Bajsi so bili jako zagreti in lahko rečem, da je bilo zelo pestro. :P Je bilo pa zanimivo v torek navigirat po zimskem nočnem gozdu Golovca. :) Skratka zadeva je uspela. NM Bajsi so prijetno utrujeni pujsnili v nove zmage. :) Moja malenkost pa pravzaprav tudi. :twisted:

Lp, Jusuf
Hoj!

:P Moram objavit, da so NM Bajsi šli med sisije. :D V torek sva oddelala 10km po ravnem na Njih željo. :twisted: Tole je jasen znak, da gre svet k vragu. :) In recimo, da si oboževalke NM Bajsija ne bodo pulile las zaradi tega. :D (znabitilasatovseokoli PRESS)
Eto, tako je to bilo v torek. ;)

Lp, Jusuf
Pozdrav!
spela* napisal/-a:Čakam na poročilo ...

;) Najboljša so tista poročila, ki jih doživiš. :P :D
Ja, sva šla in ves čas klepetala. Prostega spisa o vsebini ne bom pisal. ;) Pot je bila splužena in prav nič blatna. :) Nisva se izgubila ampak sva zavestno potegnila malo dlje kot običajno. :) Na pivo nisva šla, ker se je obema mudilo naprej v nove zmage. ;)
Eto, tako je bilo včeraj na Goladi. :)

Lp, oranzni slon
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
spela* napisal/-a:Čakam na poročilo ...

;) Najboljša so tista poročila, ki jih doživiš. :P :D
Ja, sva šla in ves čas klepetala. Prostega spisa o vsebini ne bom pisal. ;) Pot je bila splužena in prav nič blatna. :) Nisva se izgubila ampak sva zavestno potegnila malo dlje kot običajno. :) Na pivo nisva šla, ker se je obema mudilo naprej v nove zmage. ;)
Eto, tako je bilo včeraj na Goladi. :)

Lp, oranzni slon

Evo, se popolnma strinjam s poročilom. Tisti, ki bi (pa nisem) hropel, bi bila moja malenkost. Na srečo je bil O_S zelo prijazen (s tempom). Vzponi mi pa tokrat res niso predstavljali večjih težav. :lol:
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

:) He, he, tudi Golada je na vrsti ta teden. :) V četrtek. Ob 1700. Če je že kdo pozabil. :twisted:

Lp, oranzni slon

Kako je pa kaj s parkiranjem sedaj? Se da?
  • 1
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA