- 28 Feb 2013, 23:19
Hmm..
lepo pozdravljeni, sem nov tukaj
Z tekom sem začel pred malo več kot mesecem... tečem vsak dan, zdaj sploh v zimskem času v fitnesu ki ga imam doma ( tekaška steza)... moj tempo je (glede na to da ima tekaška steza 12 brzin) vedno okoli 10,7 - 11 - na 12 mi varovalko lahko ven vrže zato raje ne reskiram)... ko bo vreme malo boljše (glede na to da imam čas za tek samo zvečer) bom tekel tudi zunaj (pločniki, gozdne steze, asfalt)...
Tečem zaradi tega ker si želim prosti čas zapolniti z stvarjo ki mi bo koristila...človek to spozna ko se vpraša čemu sem prosti čas preživel za računalnikom, ali zadet, morda celo pijan...od tega ni nobene koristi,pa še odvisen lahko postaneš...., sicer pa ker sem še dijak (3.letnik gimnazije), vi pa po večini že starejši si za tek ne morem vzeti čas čisto vsak dan.. tečem tudi zaradi kilaže, ki je po prenehanju treninga nogometa rahlo narasla
... vsak dan (ko imam šolo popoldne se potrudim da tečem zjutraj) pretečem okoli 5km ...enostavno nimam časa za več, ker imam obveznosti za šolo vsak dan, ob vikendih pa ga lutam okoli ali pa se zvečer dobimo z kolegi in kdaj tek tudi "prešpricam" ... samo z tekom in prehrano - nič sladkorja, maščob..izogibal sem se testeninam, fast foodu - kar je kar malo težka...ALKOHOLU
, sladkanim pijačam (pijem le vodo in nesladkan čaj).. sem izgubil 9 kg.. tek mi počasi postaja navada...če se zvečer ne zlaufam enostavno ni to tisti pravi dan...mi nekaj manjka... no pardon, vem da je tema o tem "koliko smo danes pretekli" , a sem se moral malo razpisat 
Danes pretekel: 5,50km (bolje išta, nego ništa
)
Lep pozdrav
lepo pozdravljeni, sem nov tukaj

Z tekom sem začel pred malo več kot mesecem... tečem vsak dan, zdaj sploh v zimskem času v fitnesu ki ga imam doma ( tekaška steza)... moj tempo je (glede na to da ima tekaška steza 12 brzin) vedno okoli 10,7 - 11 - na 12 mi varovalko lahko ven vrže zato raje ne reskiram)... ko bo vreme malo boljše (glede na to da imam čas za tek samo zvečer) bom tekel tudi zunaj (pločniki, gozdne steze, asfalt)...
Tečem zaradi tega ker si želim prosti čas zapolniti z stvarjo ki mi bo koristila...človek to spozna ko se vpraša čemu sem prosti čas preživel za računalnikom, ali zadet, morda celo pijan...od tega ni nobene koristi,pa še odvisen lahko postaneš...., sicer pa ker sem še dijak (3.letnik gimnazije), vi pa po večini že starejši si za tek ne morem vzeti čas čisto vsak dan.. tečem tudi zaradi kilaže, ki je po prenehanju treninga nogometa rahlo narasla

Danes pretekel: 5,50km (bolje išta, nego ništa

Lep pozdrav