Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Se mi zdi, da je tale rož'ca "fil rouge" celotne poti ... :idea: Ko bi bil zraven še prikaz na karti, da bi si laže predstavljali, kam vse te je neslo ... :D
vencelj napisal/-a:Bravo Zvone! :clap: :clap:
...uživač...

Slika

To velja tudi za tebe!

lp.

tek_v_snegu napisal/-a:Woooow, ....to pa je bilo sonca :)...in končno si imel noge na suhem.
:clap: :clap: :clap:

Slika

Ja, končno na "suhem", pa še toplo....

lp.

Simona B napisal/-a:Zvone zdravo.

Enkrat sem že bila v tem koncu, pa je nekaj stvari že ušlo iz spomina. Kje si štartal, pa koliko časa si porabil?

Lep dan in veliko užitkov :wink: .
Simona

Slika

Hvala Simona!

Če pogledaš slikce (so kronološko) je "razvidno kje sem bil (začel in končal), torej najprej vas Črni Kal, pa po Kraškem robu nad vasjo (malo sem, malo tam, levo, desno, gor in dol...) ..., malo v avto in do vasi Podpeč , pa spet po kraškem robu (pa spet malo sem, malo tam, pa levo, pa desno, pa gor in dol... )... malo v avto potem v Hrastovlje...pa proti mejnem prehodu .., pa spet po Kraškem robu ( malo sem, malo tam, levo, desno, gor in dol) do naravnga kamnitega mostu ... proti koncu dneva pa še skok (z avtom) do Kopra...

Skratka lep sončen trekking za užitek.

Zelo priporočam ( če ni vetra)!

lp.

Z* napisal/-a:Se mi zdi, da je tale rož'ca "fil rouge" celotne poti ... :idea: Ko bi bil zraven še prikaz na karti, da bi si laže predstavljali, kam vse te je neslo ... :D

Slika

Hvala Zinka!

Zgoraj sem napisal "kam me je neslo" (približno - saj veš, da vedno "iščem bližnjice za rož' ce").

lp.
hoja napisal/-a:Bravo, Zvone :clap: .
Trasa natančno opisana :wink: , na Donački še prava Sibirija, na Krasu pa kot da se pomlad norčuje iz nas -paša za oči, balzam za dušo.

Lp Helena

Slika

Hvala Helena!

ja, "tam" je (zdaj) čisto drugi svet. Priporočam.

lp. zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA