prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

pajo napisal/-a:Točno v dlako ob 17:30h Avi zatuli ... Gassss in takrat če nisi tam si zamudil. Marsikaj. :D Pridi. Ja z lenči sva jedro polžje sekcije kaj se tiče brzine. Že dolga leta se ne premakneva nikamor.

Gasssssss... :lol: :lol: :lol:

Zadnji stavek pa ne drži...saj kolikor jaz vem se vedno premakneta in odK-Rožita in nokoli ne obstojita... :lol: :lol: :lol:
pajo napisal/-a:AVI bo držalo. Bolj sem mislil na brzino. Tečeva pa tečeva... Saj prideva kam do cilja samo jih ni prav veliko za nama a ne lenči? Polža pač.

Pajo, ne drži, veliko jih je za nama ....vsi ki ležijo na kavču :-- :lol: :wink: ...pa kakšen tekač se tudi kdaj najde :oops:
Tale današnji krožnik je pa bil nekaj posebnega. Snega povsod preveč, psov povsod preveč, edina stvar ki je ni dovolj je kondicija. Tako sem uspešno bremzal AVIja in muca do skakalnic potem pa sta imela dost in šla po svoje. Posekano drevje, podrte veje in vse ostalo na poti pa je samo še bonus.
Trening je pa dobr :D
Ufff včerajšni K-Rožnik je bil pa kljub vsej snežni romantiki zame, najtežji do sedaj...noge kar niso in niso ubogale :lol: ...ostalo pa itak vse tako kot ponavadi...dobra volja je najbolja...! :wink:

Lep sončen vikend vsem pa se kmal spet zagledamo...see ya 8)
Jp, jp...super je bilo...res je bila kar lepa zimska pravljica, ampak sedaj se tudi kakšne stopnije več ne bi branil, predvsem pa kakšnega bolj "ta pravega, zanesljivega" koraka...grejo noge kar po svoje... :lol: :lol:

Na koncu je pa res Muc pritisnil na plin in seveda je letelo....uf... :D :D

Tokrat se žal ni izšlo za AnaLizni čvek...pa več sreče prihodnjič... :D

Se vidjamo...

P.S. Težičov nič nisi bremzal....smo te komaj lovili... :D
Včeraj zame prvi K-Rožnik, super družba in zanimiva tekaška izkušnja. Sem sicer malo zamudil start (zgleda, da se res držite ure...pohvalno), ker se mi je v službi zavleklo, a sem vseeno ujel "polžjo" sekcijo.
Kolikor sem uspel razbrati včeraj, se teče "ta kratka" in "ta dolga". Ta kratko sem odtekel, koliko je dolga pa ta dolga?
Vidic napisal/-a:Včeraj zame prvi K-Rožnik, super družba in zanimiva tekaška izkušnja. Sem sicer malo zamudil start (zgleda, da se res držite ure...pohvalno), ker se mi je v službi zavleklo, a sem vseeno ujel "polžjo" sekcijo.
Kolikor sem uspel razbrati včeraj, se teče "ta kratka" in "ta dolga". Ta kratko sem odtekel, koliko je dolga pa ta dolga?

9,6 - 9,7km odvisno kako ovinke sekaš. :D Govorim za kratko.
  • 1
  • 361
  • 362
  • 363
  • 364
  • 365
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA