prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!

Parkiranje na Goce Delčevi je bolj na tesno. Plug je narinil kar velik kup na konec ulice. Sicer dežuje in a sneg hitro tali amapk ... Je pa precej prostora pri fakulteti in za bazenom. In ni daleč do štarta. :)
Lp, oranzni slon
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

Parkiranje na Goce Delčevi je bolj na tesno. Plug je narinil kar velik kup na konec ulice. Sicer dežuje in a sneg hitro tali amapk ... Je pa precej prostora pri fakulteti in za bazenom. In ni daleč do štarta. :)
Lp, oranzni slon

Sem bolj lene sorte, se mi ne da hodit :-- :lol: ...ne, mi ne bo uspelo tokrat, do naslednjič bo pa itak kopno...bo treba malo še golovec potrenirat, trojke se mi obetajo :oops:
Lepo tekajte in uživajte, se vidimo kmalu
Hoj!
Bor napisal/-a:čaki, a vidva z Bajsijem sta bla ?

:) NM Bajsi so izjavili: "O p***a, a Bor je bil?" potem, ko sem jih opozoril na znanega tekača v nasprotni smeri. :D
Ja, NM Basi in moja malenkost sva bila.

Lp, Jusuf
Pozdrav!
lenči napisal/-a:itak kopno...bo treba malo še golovec potrenirat, trojke se mi obetajo :oops: ...

Ja, Golada je zelo pomaga pri vajah trojk. :) Prav zares. ;) :D
Se vidimo kmalu.

Lp, oranzni slon
Hoj!
Bor napisal/-a:hehe :) to vidva anderkaver a?

:P Ne, ne, NM Bajsi se nič ne skrivajo. Je tudi javno objavljeno kdaj se vrši Rožlada. :D NM Bajsi častijo intervale v breg. :twisted: Vsak teden. :D

Lp, Jusuf
Hoj!

Toliko, da se bo vedelo. :P Rožlada je bila. ;) NM Bajsi niso mogli prikazati svojega talenta zaradi napačne izbire tekaških copat. :twisted: Bora nisva srečala. :) Sva pa srečala padle bukve in zaostali sneg. :)
NM Bajsi neverjetno napredujejo in moja malenkost nekoliko dvomi, da doma nič ne šušmarijo. :D

Lp, Jusuf
Pozdrav!

Se opravičujem, ta teden me je malo zamedlo. :D Torej, jutri v četrtek je dan za Golado. Lahko tudi GoloUrh. :) Za zadnjega prineste seboj vodo in hrano. ;)
Ob običajnem času in na običajnem kraju. :)

Lp, oranzni slon
  • 1
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA