Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Se pravi, da nisem edini, ki mu je startnina na tekih in maratonih predraga! Saj veste,
da vlada DENAR. Mi, ki smo mali ( saj razumete ), ne bomo mogli več laufat.
Pa startnina ni vse! Kaj pa prevoz?
Mi mejaši, smo pajdaši.To še velja.Osebno grem raje na hrvaško.
Pa še ena resnica!! V Sloveniji je glavna elita, oz. cash. Mali, pa naj delajo, ne pa,
da hočejo na tekme, denarja pa nimajo. Naj laufajo v goši ( vgozdu ).
Pozdravljeni vsi, ki bi še radi tekli na tem maratonu. Na Območnem združenju Rdečega križa Sežana se še lahko prijavi 25 tekačev po ceni startnine 35€. Dobili so startnine v dobrodelni namen. Denar bodo dali v šolski sklad OŠ Sežana za prehrano in šolo v naravi socialno šibkih otrok. Čimprej kontaktirajte sezana.ozrk@ozrks.si in naredite dvojno dobro delo; zase in še za koga drugega.
Ali bi šel slučajno še kdo v svoj minus in prodal zadevo za 20,00 EUR? Več ni vredno.
tae napisal/-a:Ali bi šel slučajno še kdo v svoj minus in prodal zadevo za 20,00 EUR? Več ni vredno.

Izven konteksta:
Miha je pa zadnje čase pogosto med pogrešanimi...zelo redko se še kaj oglasi... :roll: :roll: ...morda pa toliko trenira in nima časa...
Sem se prav nasmejal ob branju komentarjev :lol:
Ne vem no, zakaj je treba toliko debatirat glede štartnin. Mislim, da nikogar med nami nihče s puško ne sili na prireditve.
Če se ti zdi da je predrago, enostavno pač ne greš. Tako zelo preprosto je to.
Bolj od cene se mi zdi pomembna sama organizacija. Štartnih boksov (časovnih con) v Sloveniji še nisem videl :?: . Ne verjamem, da jih je res tako preklemano težko postaviti. In tako se dogaja, da so v prvih bojnih vrstaš na štartu tekači, ki tja ne spadajo in ovirajo boljše tekače. Tako prihajo do prerivanj, brcanj, spotikanj, slabe volje... Marsikateri padec na štartu sem že videl. To se mi zdi resen problem, celo bolj resen kot cene štartnin.

Se vidmo v Sežani :laola
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA