Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Asparagus
Tudi jaz sem tekla le med vikendom (sobota od doma v Podšentjur, nedelja pohod na Svibno), med tednom sem šla raje na sobno kolo.

Na FB se še nisem spravila, se bojim, da bi potem preveč časa porabila za računalnikom.
Ko bom naredila ta usodni korakm, vas vse poiščem :D .
 *Irena*
Oj, pa se še jaz malo oglašam :D . Mene pa je prejšnji teden gripa in visoka temperatura položila na posteljo in nisem tekla že več kot 1 teden. Komaj čakam, da se grem spet razmigat. Mogoče jutri, če ne bom imela več napadov kašlja.
Asparagus napisal/-a:Na FB se še nisem spravila, se bojim, da bi potem preveč časa porabila za računalnikom.
Ko bom naredila ta usodni korakm, vas vse poiščem :D .

No, le pogumno. Na začetku je še zanimivo, potem pa se tudi hitro naveličaš in mislim, da ni bojazni, da te FB toliko zasvoji.
Uporabniški avatar
 maca
lenči napisal/-a:Polžki
3.3.2013 ob 9.00 Gradiško jezero
spet malček krožimo za dušico in telo :laola

tokrat brez moje kontrole :roll:
Uporabniški avatar
 pajo

Zmenjeno.
 *Irena*

Super :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Uf, danes je šlo pa bolj nazaj, kot naprej :oops: ...šlo je pa le :D . Čmokastih 10 km po snegu in plundri, tako za dušo, po 40 minutnem kidanju :lol: . Poštena rekreacija danes. Komaj čakam nedeljsko kroženje okoli Gradiškega jezera, bo čisti užitek.
Polžki, imejte se lepo in uživajte :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, ja, saj migam :-- :clap: , včasih malo bolj počasi, drugič pa na izi :lol: :-- :clap: . Danes sem mislila, da bom imela romantičen tek v dežju, pa bi lahko kvečjemu za zadnji kilometer rekla, da je rahlo deževalo :wink: . Sem pa uživala ob pogledu na zvončke in trobentice, ki jih je že polno. Pomlad je tu in ni kaj, miganje zunaj bo še bolj prijetno. Misli pa so usmerjene na 31.3.2013 , ko bomo polžki osvojili PST :laola
Pridno migajte in uživajte še naprej :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Tudi danes lepo na izi, čvekalno z Levinjo ob Savinji :clap: . Še prihodnjo nedeljo ponoviva, potem pa 31.3. osvojiva PST :laola . Bojni načrt je narejen, tempo bo lepo počasen, klepetav, da bodo užitki maksimalni :-- :D
Polžki, migajmo, tako ali drugače :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Mislila sem, da se vam bom pridružila 31.3., vendar ne bo šlo :? . Tekla bom na drugem koncu Slovenije, kjer je lepo ravno :D in se še malo namakala v topli vodi.

Danes sem po desetdnevni prislini pavzi (prehlad...) odtekla kar prijetnih 8 km, vsa kondicija še ni skopnela, vreme je bilo danes zame idealno za tek.
Uporabniški avatar
 lenči
brrrrrrr, naju je danes z Levinjo pošteno zeblo, vendar se nisva vdali in sva odtekli najino klasično turco. Sva pa imeli občutek, kot da sva na LM, takšni pogoji so bili: mrzlo, sneg, veter :evil: :oops: . Počasi je šlo, zmagali sva :laola .
Čestitke vsem, ki ste danes tekli :laola :clap: :clap: :clap:

V nedeljo pa osvajamo PST :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
Skoraj Sibirski pogoji :lol: moja malenkost pa se je danes dala prepričat, da se je še drugič oblekla v tekaško opremo. :-- . V malo manj mrzlih razmerah, kot dopoldne z Lenčo, sva s Špelo odtekli še najin mali krogec. Skupaj je naneslo skoraj za polovičko :D
Uporabniški avatar
 lenči
31.3.2013 ob 8.00 štartamo polžki na našo pot po PSTju....kot rečeno, zbirno mesto Fužinski grad. Vodič nam je zagotovljen, še zabaval nas bo lahko :clap: . Torej, gremoooooooo, ena, dva, ena, dva, polžja sekcija se ne da :lol: :wink: :--
Uporabniški avatar
 lenči
Sem štartala, vodiči so bili tudi :clap: . Pa dež in mraz in voda in čofotanje in čmokanje seveda :evil: :oops: :wink: :-- . Nisem šla celega, je treba včasih tudi malo razmisliti . Pajo in Hojca smo pri 25 km rekli, da je dovolj :clap: . V lepem in toplem dnevu bi bilo tole kičasto, ker je PST res lepa proga, takšna za dušo (da telesa ne omenjam :-- ).
Sedaj pa počivam in na toplem gledam, kako lepo dežuje :lol: :--
Polžki, imejte se lepo in užijte praznike :clap:
  • 1
  • 341
  • 342
  • 343
  • 344
  • 345
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA