prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Dobro je bilo...ampak snega je pa res še vedno, da samo :shock: :shock:

Je pa že prav luštno svetlo tako, da lučka ni več obvezni del opreme....jupi... :D :D

Na koncu pa seveda obvezni AnaLizni čvek, dokler nas ni pregnal mraz, ki se kaj rad prikrade vse do kosti... :lol: :lol: :lol:

P.S. Debata je nanesla tudi na bližajoči Formaraton in kot se za resno "firmo" spodobi, kar K-Rožnik tudi je... :lol: :lol: ..., da se organizirala tudi kakšna ekipica..z imenom "TF K-Rožnik...nekaj kandidatov je že...ostali pa seveda vabljeni... :D :D
TF K-Rožnik (Sukar, Muc, Alenovski, ..., ..., ..., ..., ...)

Seveda pa se lahko naredi še kakšna ekipa... :D :D
Upam, da je bil včerajšni K-Rožnik res zadnji z snežno podlago,
ker zdej mi gre pa že res pošteno na...piiiiippppp :--

Vse ostalo pa kot se šika...odlična energija, smeh, AnaLiza...in ene par kilometrčkov teka :wink:
Do naslednjega torka se imejte super lepo in sej veste...see ya 8)

p.s.
Formaraton se bliža, ekpica pa se počasi sestavlja...spet bo veselo! :laola
Yesssss danes je čas za K-Rožnik! :D
Čeprov študiram, če ne bi šel rajš samo za suport...seveda na kolesu haha :--
Ni panike, počasi se daleč pride...sicer bo moja tehnika teka verjetn bolj podobna breakdance teku ampak važn, da se dogaja... :lol:

See yaa... 8)
Po daljšem času odtekla spet en K-Rožnik...in vse je tako kot je bilo, super fino fajn :D :lol:

Na začetku sicer malo težje, pol je pa kr steklo... v prijetni družbi je pa itak vse lažje...kepica :clap:

In zdaj, ko tudi ta počasni pridemo še v svetlem (skoraj) okrog in je snega le še za vzorec ...ni več izgovorov...komaj čakam torek :lol: :juhuhu:
Jaaa, pa sem še jaz malo doživljala vzdušja blatnega tekanja :lol: :clap: ....saj ni bilo tako hudo, pravzaprav je bilo zelo lepo, ker je bila družba super...ah, mladeniči me zmeraj pripravijo, da se potrudim, sploh klančke utihnem in capljam v hribček :oops: . Oprijem je že dober, tako da ni več strahu za kakšno poškodbo. Razmišljam, da bo treba enega lepega torka še tisti ta prvi klanček cel odtečt :oops: ...uh, že grem psihično trenirat :--
Kot vedno, K-Rožnik zmaga :laola
Ojlaaaaa :D
Še eno kroženje je za nami...snega ni več...juhuhu in končno je spet prišel nazaj tisti dobri, stari občutek, ko veš kam stopaš...in to celo brez lučke! :lol:
V glavnem, še en lušten K-Rožnik je minil..sicer tempo prilagojen musklfibru ampak naslednji torek bo pa že pogovorni tempo...tak filing imam!? :wink:

Uživajte...see yaa 8)
Sam sem pa tokrat štart rahlo zamudiu (skorej pol ure:-) ) tko da sem se na polno zagnal za vami, vmes še lepo potelkel kolena in vas na koncu ujel.... na parkirišču:-) Drugače pa so bile razmere super in je kar letelo:-) tako da se veselim naslednjega torka in pa slavnega pogovornega tempa:-)
  • 1
  • 362
  • 363
  • 364
  • 365
  • 366
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA