Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

matesch napisal/-a:Sem se prav nasmejal ob branju komentarjev :lol:
Ne vem no, zakaj je treba toliko debatirat glede štartnin. Mislim, da nikogar med nami nihče s puško ne sili na prireditve.
Če se ti zdi da je predrago, enostavno pač ne greš. Tako zelo preprosto je to.

Tebi je to tako enostavno in smešno :?:
Meni se pa zdi to zelo žalostno, :( da si ne morem privoščiti tako visokih štartnin :(
ROSI64 napisal/-a:
matesch napisal/-a:Sem se prav nasmejal ob branju komentarjev :lol:
Ne vem no, zakaj je treba toliko debatirat glede štartnin. Mislim, da nikogar med nami nihče s puško ne sili na prireditve.
Če se ti zdi da je predrago, enostavno pač ne greš. Tako zelo preprosto je to.

Tebi je to tako enostavno in smešno :?:
Meni se pa zdi to zelo žalostno, :( da si ne morem privoščiti tako visokih štartnin :(

Ja se strinjam. Sežana bo eden zadnjih tekov, ki si jih bom privoščil. Tako pač je . PST-ja če bom zdrav mi pa nihče ne more vzeti. Mogoče se vidimo še v Domžalah (skoraj sigurno) LJ maraton je pa že bolj v oblakih.Pa me ne bo konc zaradi tega. Štartnine na letni osnovi... Mnogo preveč!
Pozdravljeni!

Tudi pri nas je prišla vmes poškodba, zato prodamo eno karto za Kraški polmaraton za 30€. Možna je tudi sprememba imena tekmovalca, ker imamo zdr potrdilo. Za info kličite na 031 69 39 88 - Marko
Lp!

Najbrž bo ta moj prispevek spet povzročil "hudo kri" ampak kaj čem.

Mogoče se je "matesch" ob branju komentarjev preveč smejal in ob tem ni dojel, da ni bistvo (predraga) cena startnin temveč nekaj drugega ........ ena od posledic tega je tudi stanje, ki je razvidno iz prispevkov na to temo na temu forumu. Prodaja (preprodaja) startnih številk je lahko še kaj drugega kot pa je navedeno.

Glede "časovnih con" (štartnih boksov) pa ni ravno tako enostavno in tudi te ne preprečijo opisanega dogajanja, je pa res da ga precej omejijo. Za to pa je potrebno precej dodatne opreme, tehničnih sredstev, organizacijskega osebja,ipd.
Pri vsem tem je najpomembnejši intelektualni odnos vsakega posameznega sodelujočega. Še vedno se bodo našli ljudje, ki se bodo na raznorazne načine "švercali" (prikrajanje rezultatov, preskakovanje ograj določenih boksov, nastopanje pod drugimi podatki,ipd.) in če ni organizacija usposobljena za te primere in se nekaj "improvizira" ni pravega uspeha.

Pa še to, enako dobro organizirana prireditev (z vsemi glavnimi elementi) za bistveno veliko razliko dveh cen štartnine, to je tisto kar bode. Da do tega prihaja pa smo krivi mi, ki to dopuščamo.
Pozdravljeni,
zanima me, kakšen je postopek prodaje štartnine? Namreč, jaz sem bolj tako tako pripravljena in nekako planiram, da verjetno ne bom šla.
Sem poslala mail na sežanski zavod za šport ali kaj je tisto, pa mi ne odgovorijo.

Hvala in lp
Nusa1986 napisal/-a:Pozdravljeni,
zanima me, kakšen je postopek prodaje štartnine? Namreč, jaz sem bolj tako tako pripravljena in nekako planiram, da verjetno ne bom šla.
Sem poslala mail na sežanski zavod za šport ali kaj je tisto, pa mi ne odgovorijo.

Hvala in lp

Oj, ponavadi se ti direktno najprej dogovoriš z tistim, ki štartnino odkupi od tebe potem pa se lahko "novi lastnik" o zamenjavi zmeni z organizatorjem tudi direktno pred dvigom številke oz. imajo ponavadi poseben "štant" za take primere tudi na dan prireditve. :wink:
Seveda je pa najbolš, da se to uredi po mail-u že prej...če ti organizator odgovori! :lol:

lp
Joj...na žalost se letos ne bom mogla udeležiti teka. Tako, da prodajam svojo štartnino na 8km za 26€. Če je kakšen interesent naj se oglasi z zasebnim sporočilom. Vsem ostalim pa seveda želim uspešne priprave in čudovit tek.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA