prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 wind
ko sem prišel do sem

razvil inovativen proces, ki zrnast trden material TPU (termoplastični poliuretan) dobesedno raznese in ga spremeni v tisoče majhnih energijskih kapsul

sem nehal brat. Najprej imamo torej eksplozijo, rezultat tega pa uskladiščimo v kapsule. Potem sploh laufat ni več treba, če imaš toliko energije v copatu??? :D :D :D

Super, zmontirajte na copat USB vtičnico, da bomo še ure po teku lahko napajali mobitele in prenosne računalnike, ko že tako dobro skladiščite energijo v kapsule. :mrgreen:

P.S.
Če komu peta še ni dovolj dvignjena, lahko v TopShop-u dobi še vložke z vzmetmi. :twisted:
Uporabniški avatar
 thinkblue
wind napisal/-a:Če komu peta še ni dovolj dvignjena, lahko v TopShop-u dobi še vložke z vzmetmi. :twisted:

:laola :laola
Uporabniški avatar
 dimmu
Gledam Adidasove predstavitvene filmčke na Youtube. Pristanek na peti+podplat+prsti. A sem kakšno lekcijo pravilne tehnike teka zamudil? Dokler ne vidim copatka v živo je nemogoče komentirati. Sigurno pa to ni hiter copat.
 Jola
Italijanski olimpijski zmagovalec (Atene) S.Baldini je na eni od predstavitev tekaških copat v Firencah rekel, da nobeni copati niso HITRI. Hitre morajo biti noge, ki so v copatih.
Vsak se mora pa sam potruditi da ugotovi, kateri copati so za njegove noge LP !
 jermana
Sem jih že stestirala. Predvsem me je zanimalo, kako se teče z njimi na tartanu, ker v mojih letih ne morem več trenirati v šprintericah. Res sem navdušena, so zelo mehke, omogočajo odriv in pravilno tehniko teka. Zaradi mraza in vetra, sem tekla le krajše distance, sem pa prepričana, da bo pri daljših še boljše. Če jutri ne bo bolečih mišic ( tako kot po teku s šprintericami), je to kar sem pričakovala. Sem tekla tudi kros, a jih je za kaj takega škoda, nisem občutila bistvene razlike od ostalih copat.
 Jola
Tudi jaz jih imam. Zelo sem zadovoljna, sicer sem tekla po asfaltu ! Imam probleme s copati, ker imam zelo ozko stopalo, vsak copat mi je preširok, ta model mi je pa kot ulit ! LP
 Jola
Copati so izredno ozki, moški in ženski model. Zgornji del je izdelan sicer iz zelo prožnega in mehkega materiala, vendar je tudi sam podplat ozek, so pa zelo mehki in lahki , brez šivov na sprednjem delu, idealni za boso nogo ! Tudi vložek je idealen za boso nogo ! LP
 jermana
Že nekaj let uporabljam tekaške copate adidas. Do sedaj vedno ista števika, a pri tem modelu sem se odločila za pol številke večje copate. Zaradi operacije stopala vedno iščem malo širši model, a model Boost, je dovolj udoben in mehak, kar me je prepričalo za nakup.
 aleššš
Že veste kaj več povedati o tem copatu je vreden tega denarja? Kakšen je v primerjavi z drugimi modeli copat :?:
 Cr00k
aleššš napisal/-a:Že veste kaj več povedati o tem copatu je vreden tega denarja? Kakšen je v primerjavi z drugimi modeli copat :?:

To bi pa tud mene zanimal, ko se ravno obotavljam za nakup novih... Imam sicer asicsov ogledane, ampak se znam premislt, ce bodo argumenti pravi :)
Uporabniški avatar
 StaraKost
Zaekrat so za tvojo kilometražo in tempo, dovolj tudi dosti bolj poceni copati :D .
 Cr00k
StaraKost napisal/-a:Zaekrat so za tvojo kilometražo in tempo, dovolj tudi dosti bolj poceni copati :D .

Verjamem, sam te k imam zdej niso bile za nikamor, razen za v fitness pozirat... sploh ko vedno tecem po asfaltu, pa zadnje par treningov ze kolencka cutm - no ravnokar sem nabavil kayano 19... Sem pretekel 500m za foro, pa so kot noc in dan ce primerjam z obstojecimi :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA