Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Berici, hribčki nad Vicenzo. Vinogradi, kmetije in nasadi oljk ter kakšna katakomba in skalna stena za plezanja željne, kot je omenila že Vanja, uživače. Samotne, tokrat blatne steze za tekače in kolesarje. Teren za ljubitelje nizkih hribčkov, gričkov in dolinic s samotnimi domačijami, večkrat tihimi....zapuščenimi.
Brezhibna organizacija me je povsem mirnega pripeljala na štartni prostor pri Basilici Palladiani (50mnm) kjer smo skupaj z Vanjo in MitjoG ob dobri rock spremljavi iz zvočnikov, rahlo premraženi čakali na štart. Z Majo in Zdravcem smo itak team že od včeraj. Vsak s svojimi željami in pričakovanji. Pri takšnih razdaljah je že težko napovedovati kako naj bi se izšlo. Poskusiš si predstavljati, želiš si biti čimboljši a si to izraziti naglas nekako ne upaš. Najbolj elegantno je, če rečem "bo deu pokazou" :D Nekam znano, a ne :wink: Čakamo in sproščamo adrenalin s kratkimi stavki in dovtipi. Zaželimo si uspešen tek in se ob 10h zlijemo z valečo reko ultrašev, ki ob spremstvu karabinjerja motorista zapušča staro mestno jedro in se žene v hrib, v Berice. Najvišji je bil na 456mnm, najnižje smo nesli pljuča na 38mnm in skupaj se je nabralo za 2.430vm :idea: Torej, samo navzgor! Ja, velikokrat smo šli gor-dol, velikokrat........kar dostkrat :lol:
Trasa je bila perfektno označena in nikoli ni bilo kančka dvoma kje naj bi se šlo. Okrepčevalnice dovolj bogate (banane, pršut, parmezan, sir, salama, piškoti, pita, krekerji, oreščki, voda, kola, pivo, mineralna, sok, fige, datlji.........) :clap: Mogoče so manjkali škampi :lol: Redarji in usmerjevalci na vaških cestah, ki smo jih prečkali pa prijazni in kos svoji nalogi. Vse je štimalo in dejansko, kar se organizacije tiče je šlo vse gladko in nimam pripomb :D
Pa tek? Od štarta sigurno nekoliko prehitro. Na prvem spustu se mi zdi, da bi bile noge lahko malo bolj prožne, odzivne. Kar imam pač imam in s tem moram mleti dalje :mrgreen: Nekje pri 25km začutim, da stagniram, da ne gre najbolje. Da mi je manjkala hrana in mogoče pijača sem ugotovil na 34km kjer so se na okrepčevalnici tudi menjavale štafete tistih, ki so tekli dvojice. Tu me je ujela Maja-vrtnica in tudi gladko odhitela dalje :cast: Lahko ji izrečem samo spoštovanje, ko sem jo videl s kakšnim tempom je prihajala in nekoliko kasneje s tem nadaljevala. Bravo Maja, tako se tekmuje :clap: Navkljub bolečemu padcu in problemom s prebavo, gasa do konca! Resnično sem želel, da vztraja do konca....IN JE! ČESTITAM!!!
Malo sem predahnil in si vzel čas za hrano in pitje. Nadaljujem in gre lažje :D Nekje na 40km sem nataknil slušalke in mislil sem, da letim. Resnično sem se počutil močnega. Ko pa je prvič padel mimo mene nek tekač v snažni, dišeči opravi (Italijani to znajo :D ) sem se zamislil. Hudič vendar! Itak!! Prej sem se verjetno meril s kakšnim štafetnikom, ki me je izčrpaval potem pa naredil menjavo!? Sploh nisem pomislil :oops: Potem so oni odstopili, ultraši pa smo isti blatni in prešvicani nadaljevali svoj rocknroll party. For God sake itd. Kar je pač je in zdej ne padam več na te fore. Naj oni po svoje. Mal denarja mal muzke, pa to :lol: Hehehe, mi pa orng tečemo, mi ta drugi in umazani :wink: O ja....In tko sem po 8h03' ugledal cilj in Majo ter slišal odrešujoče pozdrave množice v cilju. Spiker je hotel povedati kdo naj bi jest bil a mu ni uspelo. Tipičen Talijan. Če bi mu jest izgovoril Paolo DeChiesa al pa Roberto Zoller bi verjetno na rit sedel in medtem častil pivo :D Itak mi je pa vseeno, cilj je tukaj in 2.točki, ki ju nesem v Cortino na Lavaredo tudi. To je bil pa glavni namen Ultrabericusa:wink: Pa še neki je fino na daljših trail tekih. Če se še toliko kremžim med tekom, da ne gre pa kakšno poleno sem in zgubi dan...Na cilju pa potem takšno zadovoljstvo....in naj le traja :D :D
Prtljaga, tuš in v prvo trgovino po sendvič in igračo za otroka. Fant, zdaj je pa že bolje! Srečam Vanjo in Mitjo za par besed predenj gresta domov. Se mi zdita zadovoljna. Vanja, čestitam tudi tebi :clap: Mitja je bil ziher odličen support. Srečam še Zdravca. Bravo mojster :clap: Predam mu pivo, ki mu ga je pustil Mitja....sssšššššssss evo ga, na zdravje :lol: Na večerji smo si izmenjali občutke in dogajanja na trasi ter počasi odvlekli svoja telesa do avta....peljem....glasba....beseda sem ter tja....Ljubljana....Kamnik....objem in poljub....in končno postelja :D

Maja&Zdravko hvala za dobro družbo. Bilo mi je v čast in veselje! :D :D :D
TF :laola hvala za čestitke in dobre želje. Lepo jih je prebrat :D

Se vidmo, k' se zagledamo :wink:
Nazadnje spremenil matej-jethro, dne 18 Mar 2013, 22:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Zanimiva je tudi analiza Slovencev, glede na uvrstitev na vmesnih točkah. Lepo je razvidno napredovanje napram konkurenci.
Slika
Najbolj strmo krivuljo ima Vanja, kar pomeni, da je v dobri formi in ima dobro taktiko, saj je sprva ubrala tehniko "ne zaleti se" nato pa je lepo puščala za seboj konkurenco ali pa jih je kar pohrustala :lol:
Matej in Maja sta si v začetku izborila pozicijo, ki sta jo potem samo še vzdrževala.
Super smo bili.
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 20 Mar 2013, 14:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Jaz med potjo sploh nisem opazila, da sem prehitela skoraj 100 tekačev :shock: Bi prej rekla, da je bilo obratno... :?
Ja, Tilcara, na tržaškem sva se spoznali in med kramljanjem nama je lepo tekel čas! 8)
Hvala vsem za čestitke!
vanja napisal/-a:Jaz med potjo sploh nisem opazila, da sem prehitela skoraj 100 tekačev ...

Saj jih nisi ..., 100 si jih samo od 23.7 km naprej, pa že prej krepko čez 100 saj si startala nekje za menoj-joj-joj :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA