prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!

Moja malenkost bo danes špricala Rožlado. :) Naj NM Bajsi moje odsotnosit ne izkoristijo za trimčkanje. :)

V četrtek Golada bo. Po običaju. :) Moja malenkost bo verjetno manjkala. Naj ostali zato ne padejo v depresijo. :D

Lp, Jusuf
Helou!
Rožlada je bila solo.
NM Bajsi je vse prej kot trimčkala. Ugotovljeno je bilo, da jo Jusuf v bistvu bremza.

47.02 press

Jusuf, naslednjič se boš moral bolj potruditi.
lenči napisal/-a:Ob 17.00 je zbor a ne ? Se bom potrudila, ne zamudit :oops: .

No, fajn, pridem tudi jaz :D ...in računam na 17-o uro, ja...se pa po želji komot prilagodim za pol urce gor/dol :wink:
Pa smo jo :clap: ...blatno na vrhu, levo varianto, s pogledom na snežene hribe v odlični družbi :laola . Lepo je tam po gozdu nabirat energijo, če hodiš v klanec še ta ni problematičen :oops: :D . Hvala za družbo in kot rečeno, se vidimo še kdaj :clap:
Bajsi napisal/-a:Rožlada je bila solo.

Brez talona?
Bajsi napisal/-a:NM Bajsi je vse prej kot trimčkala. Ugotovljeno je bilo, da jo Jusuf v bistvu bremza.

47.02 press

Jusuf, naslednjič se boš moral bolj potruditi.

He, he, tole se pa sliši obetavno. :)

Lp, Jusuf
Hoj!
Jusuf napisal/-a:V četrtek Golada bo. Po običaju. :) Moja malenkost bo verjetno manjkala. Naj ostali zato ne padejo v depresijo. :D

:D In kaj se zgodi, ko najavim opravičeno odsotnost? Zabavna Golada. Malo sem sicer zamudil in jo mahnil desno. ;) Na zbornem mestu je bilo nekaj avtomobilov. Pod egometrom smo se srečali. Si pomahali in rekli dve besedi. :) Na cilju sem se malo razhodil. Ker jih še ni bilo okoli sem pujsnil novim zmagam naproti. :)
Se vidimo naslednji teden. :)

Lp, Jusuf
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Helou!
Jusuf, če uspeš nekako ob 17.15 priti na GD, bi šla lahko eni sisijevsko do Sostra.

;) NM Bajsi vaši želji ne morem odreči. Uro lahko tudi prestaviva. :)

Lp, Jusuf
Helou!

Jusuf napisal/-a:;) NM Bajsi vaši želji ne morem odreči. Uro lahko tudi prestaviva. :)

Lp, Jusuf

Torej, tam nekje 17.15 do 17.20 na koncu GD!
Še kdo?!
Ne!?
Tudi prav, še žal vam bode!
  • 1
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA