Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Na Jesenicah, kot vedno do sedaj, odlična organizacija. Čestitke organizatorju :laola za lepo tekmo in nizko štartnino (6 EUR), za katero smo poleg teka dobili še lepe tekaške majice, testenine, palačinke, srečelov... To je dokaz, da se tudi brez visokih štartnin da izpeljati zelo lepa tekaška prireditev :D

Z rezultatom nisem preveč zadovoljen, saj je bilo povprečje slabše kot pa na enkrat daljši progi v Gorici pred dvema tednoma :( . Očitno se pozna "spomladanska" utrujenost.

Čestitke Taetu in Obivankenobi-ju, saj sta me spet prehitela, pa seveda čistitke tudi vsem ostalim, ki ste tekali.

Tule je nekaj FOTOGRAFIJ, ki jih je posnela miciM :clap:

Lep dan in se vidimo v Sežani.

Matjaž
Se strinjam s predhodnikom, organizacija super. Le dodala bi, da je bilo lepo poskrbljeno tudi za otroke. Najprej sem naredila še krog za ogrevanje s sinom, kateri je dobil tudi medaljo in s tem potrditev, da je važno sodelovati in ne zmagati :wink: Bil je zelo vesel :D S tekom zadovoljna, za nazaj pihalo kot pri norcih, a sem si zagotovila zavetrje :lol: Hvala Dari!

Malo smo se sicer načakali do razglasitve in časi niso najbolj štimali, a to preprosto spregledam glede na celotno dogajanje. Še pridemo, familjarno, kajpak :wink:
Super organizacija... Moj tek veliko slabši kot sem pričakoval. Spoznal sem tekaškega "prijatelja" bodca :D :D
Vsem čestitke za pretečeno progo. Veter nam tudi ni ostal dolžan.

Itak še pridem, sploh ker sem letos "zagnojil" (po domače povedano) :lol: :lol:
lepo je bilo :!:
po treh letih sem se spet udeležil prireditve :laola
z doseženim časom zadovoljen, glede na to, da sem včeraj igral basket in s kolegi kasneje "meditiral :drink v gostilni" do enajste ure.
res smo dobili veliko :!: čestitke organizatorju, da uspe za tako nizko štartnino oranizirati in izpeljati res lepo prireditev :!:
potreboval sem približno dva kilometra, da sem staro mašino ogrel 8) pol je pa kr šlo.
o pihanju vetra pa sploh nisem razmišljal :D
Se vidimo drugo leto, če poškodba ne bo tamladih imela :wink:
Najprej graja, potem še hvala.

No tudi graja pravzaprav ni graja, da me ne boste narobe razumeli, le moteči dejavniki:
- bilo je zelo mraz (na to organizator nima vpliva)
- pihalo je kot ponavadi v tem času v tem kraju (spet organizator brez vpliva :D )
- Timingu Poljane je očitno tudi vreme malo ponagajalo, kar dolgo smo čakali na rezultate in še potem niso bili pravilni, vrstni red verjetno že, časi pa ne. Na uč bi rekel, da so vsakomur pribili dobrih 20 sekund (zakaj, ne vem)

Zdaj pa resnične pohvale:
:arrow: Poceni tek (meni najbolj pomembno)
:arrow: Super tekaška majica (ravno prav zame, glede na to, da sem se letos vrgel v rumeno opravo)
:arrow: Točna proga
:arrow: Kilometrske oznake
:arrow: Hladna in topla hrana za različnojede in pijača v cilju in na progi
:arrow: Žrebanje praktičnih nagrad

Moj tek:
Nisem točno vedel kaj lahko pričakujem. Od vsega začetka sem Vrhunca in Obivankenobija gledal v hrbet, vendar ju nisem želel spustiti predaleč. Približno na 4. ujamem Vrhunca, malo taktiziranja, grem dalje. Na polovici ujamem Obivankenobija, malo tečeva skupaj, na 6-ki grem sam dalje. Nisem vedel, če je bila to pametna poteza glede na to, da nisem imel več nobenega zavetrja. Vse do cilja sem se bal kdaj bosta oba pičila mimo mene in se nisem upal gledati nazaj. No, tokrat se to ni zgodilo. Kljub slabšemu povprečju od lani, sem zadovoljen.

Vesel sem, da sem po daljšem času srečal spet našega wind-a (skleca-man), pa Saviča in tudi ostale tekaške kolege in kolegice.

Obivankenobi, hvala za prevoz in kosilo.

Polonca (miciM), hvala za fotke.

Stopničkarjem pa se opravičujem, ker nisva čakala na podelitev, saj naju je tudi v cilju zeblo k psa.
Ja, lepo je bilo. Jaz sem bil tokrat drugič in sem celo popravil svoj najboljši čas na 10 km, za 41 s, navkljub vetru, seveda sem s svojim tekom zadovoljen. :D

Tale desetka je en tak lep tek, kjer je vse tako, kot mora bit; simpatična štartnina, skoraj ravna, ne pretežka proga, točna razdalja - meni so to zdi pomembno. Zraven pa ploščica za posladek, banana, voda, malo kasneje makaroni, zelenjavni ali mesni, kakor komu paše. Pa še tekaško majico smo dobili. Dober izplen za 6 €.

Res smo se objave rezultatov malce načakali, v tem času pa sem spoznal nekaj tekačev s TF in se malo pogovoril. Glede vremena pa - ujeli smo najboljše možne razmere v zadnjem času, včeraj je rahlo snežilo, danes pa nas je gornjesavski dolini spet tako zamedlo, da sem že dvakrat kidal.
Pozdravljeni tekači,

naj se vam v imenu organizatorja zahvalim za vašo udeležbo in vse pohvale ki sem jih prebral v preteklih dneh...
Dolgujem vam opravičilo:
Pri rezultatatih v kategoriji Ženske C je prišlo do spremembe, ker je bila prej na 1. mestu gospa, ki je ni bilo na razglasitvi, ker ni bila med prvimi tremi uvrščenimi. Z možem sta namreč po nesreči zamenjala startne številke.. Tako da, če katera izmed prvih treh v kategoriji ženske C prebere tole obvestilo naj se javi na zsj.programi@siol.net, da pošljemo pravo medaljo... Prvo mesto smo že uredili, še drugo in tretje moramo...

Drugače pa smo objavili tudi nekaj slik, v prihodnjih dneh pa pride še film...
več na: www.zsport-jesenice.si

Se vidimo ponovno prihodnje leto!

lp,
Ja, tale gospa je bila v rezultatih napisana kot generalno drugo uvrščena, jaz pa tretje. Pa mi je bilo čudno, ker sem pred seboj vidla samo eno žensko. Pa sem si rekla, da sem najbrž spregledala :wink: Ni panike, važno, da ste priklicali sonček in dobro voljo :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA