prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Torkova runda je bila resnično plundrasto blatna. :lol: :twisted:

Ena fotka pred tekom:

Slika

Iz leve proti desni.
Stojijo: Grega, Darko, Roberto, Tinkara, Roman, Fric in Klemen. :clap:
Čepimo: jaz, Igor, Lado, ? in Miha. :clap:

In po teku: :lol: :lol:

Slika

Iz leve proti desni.

Stojimo: Roman, jaz, Darko, Grega, Fric, Lado, Klemen in Roberto. :clap:
Čepi: Igor :clap:

PS:Sej nismo šisto nič zjebani. :twisted: :twisted:

Lado Kveder je napisal: V MESECU MARCU SE BO RUNDA PRIČELA OB 17 URI.
Torkova druženja, po novem času ob 17 uri uspela.
Družili smo se:
Deniz, Fric, Tone, Darko, Igor, Mare, Miha, Zvone, Bojan Bojkov, Tinkara, Maja in jaz.

Brez provokacij ni šlo. :lol: Že takoj po štartu se je Maretu zdel tempo prepočasen in je malo podkuril. Pri "mamutovem mostu" sem šel v napad :twisted: , tako je bil Mare ujet pred Cotmanovim klancem, nadaljevala skupaj, nekje pri gostilni Encijan pa je Mare pospešil in tako naredil pred menoj cca 1,5 minutno razliko. Malo za nama še Igor, Fric, Deniz, Darko... Tone in Tinkara pa sta odtekla krajšo varjanto :clap: :laola

Čez samotni maln zelo zelo blatno in plundrasto, prav tako, ko se pride čez veliki jez, drugače pa družba prava, le šefe je zabušaval. :twisted:
Moja napoved o mokrem teku se hvala bogu ni zgodila, vreme je zdržalo tudi teren ni bil nevem kako slab......smo še vedno pod vtisom zimskih razmer, zato je mal blata prav fletna zadeva. Je pa danes letel.....pravokatorji so opravili svoje delo....prva je v cilj priletela Tinkara, ja midva s Fritzom sva šprintala na polno pa je vseeno zmankal kak meter ali dva da bi jo ujela. Mare je pravociral, Sebo je bil pristranski in se ni hotel mešat v naše borbe, Medo se je časovno uštel, Tomaž jo je ucvrl kar domov, Cicman in Darko sto pritekla takoj za nami, Olson, Tone, Bjan B., so tekli bližnico, Roman in Zvone pa ne vem, kje sta ostala. Naj povem imeli smo tudi kontrolo na progi Fani in na cilju Maja in Manca......se vidmo...
Smo se videl, pa mal pošvical, vreme super ,teren soliden, družba več kot solidna....dva povratnika Luka in Rudi upam da se še vidmo...dva pravokatorja Sebo in Mare....dva, ki kljubujeta pravokotorjem jaz in Frizko, tu sta še naši dve deklini Tinkara in Maja... tu sta še kerelca Miha in Tone. Tekli so še šef št.2 Olson, Bojan B.in Darko. Pogrešali smo te Tomaž upamo da ukrevaš v čim krajšem času in s čim manj posledic.....se vidmo...
Hvala, ker mislite name. Se cajtam, ampak 14 dnevna pavza in če prebolevaš plučnico, že naprej vem, da bom rabil 2 meseca da pridem not.
Sem vesel, da se vas je zbralo toliko, le nakaj manjka. Torek je mimo, ali si se odločil 60, 70, 110, 210, 310. 910...... :twisted: ? :wink:
Danes spet neprijetno vreme , pa si rečem mogoče kdo pride, plundra, sneg res po domače povedano en drek vse skupaj........ no poglej ga zlomka na parkirišču, oziroma na startu druženja vse polno tekačev......kaj pa je zdaj to res so zagnani. Potem pa presenečenje, res da ravno 14najst dni prekmalu od družbe dobim nov tekaški dres, ki ga seveda takoj testiram, kaj vse piše na njem pa še nisem otegnil prebrati......vem pa za cifro 50 in kar nekaj potpisov, če ne kar vseh tekačev na druženjih. Po krajši debati le začnemo s tekom, ki je bil danes res namenjen druženju in spet glejga zlomka na vrhu klančka za slišim glas harmonike...Darko res oblada.....Tomaž in Zvone pa čira čara mizica po grni se....BOROVNIČKE na okrepčevalnici res še eno presenečenje...da o valčku z našimi dekleti ne govorim Barbara, Maja in Tinkara punce plešejo kljub teku v klanec...Cilj je bil pa danes pri meni v garaži, kjer sem od fantov in punc,ki hodijo na druženja prijel krasno darilo športno uro GARMIN 610, ki bo zamenjala skoraj 20 let starega polarja, res bom postal sodoben tekač 007. Družba res ampak res ste me prijetno presenetili, zato vsem HVALA in še enkrat HVALA......se vidmo...
Lado, ko enkrat za vrat obesiš malo drugačno medalijo, kot si jo navajen, brez presenečenj ne gre. :twisted: :twisted: :lol: :twisted: :twisted:
Slika

Ena fotka iz "cotmanovega klanca" :wink:

Slika

In Lado s " t*novim dresom "! :twisted:

Slika

Vsekakor pa moram omeniti vse, ki so krivi, da je do tega prišlo.
To smo:

Andrej Medved, Tone Klemenc, Maja Klemenc, Franci Volkar, Zvone Kemperel, Bojan Galin, Denis Sitar, Gregor Ferbežar, Bojan Bojkov, Roman Benedičič, Drago Koglar, Primož Bencek, Barbara Galjot, Tinkara Šerkezi, Boštjan Burja, Igor Alpner, Fani Alpner, Miha Horvat, Brane Povše, Robert Kosmatin, Darko Kovač, Blaž Slapar, Marko Spruk, Tone Petek in Tomaž Cukjati. :laola :clap:
Res lepa udeležba MODRIH tekačev na teku k sv. Primožu. Čestitke posebej BARBARI in TONETU za zmagi in čestitke FRICKOTU za čas pot 20 minutami. Danes smo prestavili uro jutri je prvi APRIL tako da se od TORKA naprej tekaška druženja pričnejo ob 18 uri. Po kateri trasi jo bomo mahnili se dogovorimo na startu, veliko je odvisno od vremenskih razmer .......torej se vidmo ob 18 uri...
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA