Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

raf napisal/-a:zima nas res zajebava in bomo ravno v nedeljo dobili novo pošiljko :-- ....se bo treba oblečti zimske cape....ampak uživali bomo vseeno :laola in edino kar bo plus je to, da bo manj gužve na štartu cca 300-400 jih ne bo prišlo...softiči pač.... :roll:
http://www.yr.no/place/Slovenia/Se%C5%B ... /long.html

Ja to pa res dobro v nedeljo, da se ne bo pojavilo določeno število nedeljskih tekačev. Samo plus za nas, ki bomo prišli. :D Bo treba kako domačo zadevo dati v torbo za po teku pa bo.
raf napisal/-a:zima nas res zajebava in bomo ravno v nedeljo dobili novo pošiljko :-- ....se bo treba oblečti zimske cape....ampak uživali bomo vseeno :laola in edino kar bo plus je to, da bo manj gužve na štartu cca 300-400 jih ne bo prišlo...softiči pač.... :roll:

Nič softiči, na žalost prišlo nekaj v mes in se sama osebno teka ne morem udeležiti, čeprav me parav pošteno "žre", da me ne bo! No vam ostalim, pa želi lep tek še zame!
Raf in Pajo, dogovorjeno..domača medica, pa še kaj se najde :wink: Sneg pa nam res ne pride do živega, saj smo ga vendar vajeni :lol:
Nazadnje spremenil Tilcara, dne 21 Mar 2013, 09:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Tilcara napisal/-a:Raf in Pajo, dogovorjeno..domača medica, pa še kaj se najde :wink: Sneg pa nam res ne pride do živega, saj smo ga vendar vajeni :lol:

Tooo, žurka do daske. Že komaj čakam. Edina dilema je-ali kapa z ali brez ščitnika, kar pomeni, ali bodo snežinke na trepalnicah ali ne. HM, pomagajte k odločitvi.

Štumfe bom lepo doma pustila, jih v FF ne rabim, se lahko namočijo, štumfe namreč.

Gremo, hardiči :laola
pajo napisal/-a:

Ja to pa res dobro v nedeljo, da se ne bo pojavilo določeno število nedeljskih tekačev. Samo plus za nas, ki bomo prišli. :D Bo treba kako domačo zadevo dati v torbo za po teku pa bo.

No, ja ... Jaz pa ne bi tako podcenjevalno pisala o tistih, ki se zaradi slabega vremena odločijo ostati doma. Tudi mene prav nič ne mika teči v mrazu in snegu, sploh po izkušnji z Ljubljanskega maratona, ko se še ves teden nisem mogla segreti in posledično celo zimo nisem skoraj nič tekla, ker mi psiha ni pustila.
V tem primeru je bolje ostati doma, kot da se ti tek v teh razmerah priskuti.
Ampak na srečo je zime tako rekoč konec, tako da ... bom tudi to že nekako preživela, ker bo potem kmalu toplo, Vsaj upam.
Žurke pa ne pričakujem. Taka pač sem, da mi tekanje v blatu (12 ur Šmarne) ali mrazu ni žurka. Če sem zato softič, pa naj bo.
Vreme je sicer za vse enako, ampak meni je to že too much. Ljubljana mraz in sneg, Medea dež, Jesnice sicer sončno, vendar mraz in sedaj še Sežana sneg in mraz. Bolj, ko se trudim ne teči v dežju, mrazu, snegu, bolj mi situacije ponujajo prav to. Kako se v zadnjih dneh prepričati, da je lahko tudi v snegu in mrazu luštno?
ja, hm...nič ne kaže na to, da bi se vremenoslovci zmotili... Upali pa bomo na to do nedelje ;). Ja, ni luštno tečt v mrazu in dežju (letošnja Medea nas je pošteno namočila in posledično sem tri dni hodil v službo s povišano temperaturo), ampak kaj čmo. Polmaraton ni dvoranski šport. Vseeno bi raje videl, da rahlo sneži, kot pa da fejst zaliva celo pot.... Se vidimo... :)
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA