prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hvala vsem za čestitke in pohvale, tako preko foruma, sms-jev in osebno pohvalo, prav tako se vam zahvaljujem za želje za čimprejšnje okrevanje. :wink:

17.3.2013 smo zaključili, in to več kot uspešno, povrhu vsega pa še rekordno udeležbo, 4. zimske lige Sv. Primož nad Kamnikom.
ZL se lahko pohvali, da je v sezoni 2012/13 ponovno pridobila kar 37 donatorjev, 10 donatorjev ligašev in 6 donacij raznih športnikov. Opravičujeva se, ker sva na diplome pozabila napisati nekaj donatorjev - Dušan Pristavec, Igor Cotman, Andrej Jeglič, Amelie, vse za dobro počutje, Ana Strehovec s.p., Beauty Hair Mihaela, Matjaž Šerkezi - PZS, Bolero Oblak d.o.o., Car center Cerar, Parnad d.o.o. (Franci Pestotnik). Hvala za razumevanje.
Na začetku moram predstaviti ekipo oz. ljudi, zaradi katerih je ZL z leta v leto boljša, zanimivejša in ekipa, s katero je vse skupaj otročje lahko.

EKIPA ZL:
Človek, brez katerega si ne morem predstavljati lige, je cicman oz. Igor Alpner, ki ureja rezultate in je mojster za vse. Za Igorja liga poteka 4 mesece, od predpriprav pa do zaključnih diplom. :clap: :cast1:
Tinkara Šerkezi, otroci do 15 let. Skrbi, kdo bo štarter pri otrocih. Ko objavim štarterje na forumu, dobim vse informacije pri učiteljici Tinkari :D Prav tako poskrbi za obveščanje na šoli :clap: :wink: :clap:
Matjaž Šerkezi (PZS)- fotograf, snemalec, opozarjal na nevarne plazove, doniral knjige PZS. Na podelitvi predvajal filmčk Makaluja na svojem projektorju, kjer je bil tudi glavni fotograf. :clap: :laola
Peter Uršič, oskrbnik okrepčevalnice na Sv. Primožu. Skrbi, da so tedensko sveži čajčki, da imamo zadnjo sobo vedno zase in na podelitvah vedno donator za medalije in razne spominke, zaupanja vreden človek. :laola :clap:
Andrej Jeglič -MAKALU in seveda ga. MAKALU, Mihaela, njun moto: "Brez kamere mi živeti NI" in tega se držita. Vsako soboto odlični filmčki, vedno pripravljena pomagati, prijateljstvo mu pomeni VSE! :cast1: :clap: :clap:
Tomaž Knavs- LTK produkcija. Čeprav se profesionalno ukvarja s snemanjem in fotografijo, je kot donator pristopil k ligi, nas poslikaval, snemal in na koncu uredil odličen novoletni koledar ZL, poštenost pri njem velja. :laola :clap:
In seveda ne smem spustiti še novinca, ki sta mi letos priskočila na pomoč, ker sva z Igorjem zbolela. To sta Boštjan Erjavšek -prevzel Igorjevo delo (diplome, nagrade in vodenje) inPrimož Bencek - delno prevzel mojo vlogo in prevzel del vodenja. Za njiju mi ni težko dati roko v ogenj
. To se samo tako reče! :twisted: :clap: :clap: :laola
In na koncu še moja boljša polovica Sandra Prešeren in jaz, Tomaž Cukjati - kot organizatorja. :wink:

Končni KLUB20: Sebastjan Zarnik, Boštjan Erjavšek, Simon Novak, Gregor Mlakar, Gašper Bregar, Domen Zupan in Aljoša Smolnikar. :clap: :clap:

Tako sva s Sandro že cel teden urejala rezultate, pakirala donacije, razvrščala imena...
Slika
Slika

Prišla je nedelja, Igor je žal zbolel, čas za postavitev prireditvenega prostora. V začasni najem smo dobili bivši Lovski dom na Vegradu. Pomagači:
Boštjan Erjavšek, Zvone Kemperl, Bojan Galin in njegov sin, Primož in Nik Bencek, Matjaž in Tinkara Šerkezi, Mihaela in Andrej Jeglič, Sandra in jaz. :clap: :clap:
Matjaž Šerkezi je preko projektorja zavrtel 1 urni film, ki se je predvajla skozi vso prireditev. :clap:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Glavni donatorji: :laola :clap:

PROKOLO in na vse modele superg SCOTT 40%, se splača (Kamniška obvoznica)
Slika
Slika

No pa smo pričeli z rezultati. Imeli smo 6 kategorij.
Fantje mlajši (FM), fantje starejši (FS), punce mlajše (PM), punce starejše (PS), ženske (Ž) in moški (M).

REZULTATI: :laola :clap: :laola

FM: 1.Rok Podbregar, 2. Miha Podbregar, 3. Maks Baumann. :clap:
FS: 1.Nejc Uršič, 2. Uroš Čirovič, 3. Gregor Zagorc :clap:
PM: 1.Tjaša Čirovič, 2. Tjaša Uršič, 3. Iza Škrtič :clap:
PS: 1.Katja Vodlan, 2. Urša Prosen, 3. Eva Brojan :clap:
Ž: 1. Maja Peperko, 2. Karmen Orehek, 3. Tinkara Šerkezi. :clap:
M: 1.Sebastjan Zarnik, 2. Boštjan Erjavšek, 3. Simon Novak. :clap:

Sledile so POSEBNE NAGRADE:

- Zadnji dvoboj, Bojan Galin in Karmen Orehek.
Tekmovali so:
Dimitrij Lederer in Tjaša Čirovič, Franci Volkar in Maja Klemenc, Marko Spruk in Ema Štupar, Bojan Galin in Karmen Orehek, Lado Kveder in Tinkara Šerkezi.

- oo7 šejker, Lado Kveder.
- podpisani bidoni Marka Baloha, Primož Bencek, Simon Novak (ostalo, kar je doniral Marko, smo podelili med ligaši. Majice, vizitke, plakati, bidoni...)
- Tekma 15-ic, Dvoboj za nahrbtnik in brisačo Matica Romšaka sta dobila Boštjan Erjavšek in Ivan Urh.
- Daljnogled Zvoneta Kemperla je dobil Nejc Uršič.
- Najmlajša udeleženka je bila Alja Uršič.
- Najstarejši udeleženec Miha Horvat. Letnik 1938, njegov čas : 30:28.
- Rač. miška Dušana Pristavca je šla v roke Mihu Podbregarju.
- Polžka Mirota Prešerna je prejel Miha Potočnik.
- Verižice Mike Terbovšek so prejele Meta Štefula, Marjeta Kveder in Stanka Hribar.
- Marko Roblek je za najboljšo Majo Peperko podaril čevlje FEELMAX v vrednosto 100€.
- KGT Papež je podaril tekmovalni dres njihovega kluba Boštjanu Erjavšku.
- Gregor Mlakar je podaril 2x mesečno karto za Fitnes center SOKOL, Mihu Potočniku.
- Klemen Hančič je nazvestejšemu ligašu Igorju Alpnerju podaril skok z jadralnim padalom.
- Podjetje Oblak in Špica šport je za najboljše podaril zimske kape.
- Ansambel VIHARNIK je podaril podpisan CD Igorju Alpnerju za razne usluge.

Imeli smo še ogromno raznih manjših nagrad, ki smo jih podelili med ligaše, nekatere pa je Bencek kar razmetal po dvorani. :lol: :--

Vse dobitnikom, vsem, ki ste ligo naredili. :cast1: :clap:

Nagrajenci:

PM:
Slika
PS:
Slika
FM:
Slika
FS:
Slika
M:
Slika
Ž:
Slika
MIROTOV POLŽEK LIGE:
Slika
T"NOV PAPEŽ:
Slika
DEKLETA MIKE TERBOVŠEK:
Slika
ROBLEKOV FEELMAX:
Slika
VIHARNIKOV CD ZA IGORJA:
Slika
NAJSTAREJŠI MIHA HORVAT:
Slika
REKORDER PROGE SEBASTJAN ZARNIK, ŽAR PODJETJA PLINKO:
Slika
NAJ SNEMALEC:
Slika
OBLAKOVE IN ŠPICA ŠPORT KAPE:
Slika
NAJŠTEVILJŠNEJŠA EKIPA KGT PAPEŽ:
Slika
Slika
Slika
(t"nov papež se že k šefici štul) :twisted: :lol: :twisted:

Poslovilni MAKALUJEV video: http://www.youtube.com/watch?v=nPsqQi1o-uk :cry:

Tudi "mulčki" so se poslovili:

Slika

Najlepše se zahvaljujeva vsem donatorjem, vsem ligašem, ker ste nam lepšali jutra, vsem, ki ste prihajali na ligo in tako prebrodili zimo. Bilo je uspešno! :clap:

Za konec pa še zahvala donatorjem ligašem, to so: Marjeta Kveder, Ema Štupar, Zvone Kemperl, Igor Alpner, Franci Pestotnik, Dušan Pristavec, Tone Klemenc, Robert Šporar, Miran Škrtič in Meta Štefula.
:clap: :laola :clap: :laola HVALA!

Slika

Če že ima svoj klanec na ligi, naj bo pa še zadnji, ki se smeje:
Slika
Tomaž in Sandra tole sta pa lepo zaključila!!! Bravo obema in upam,da se bom lahko zdaj čim večkrat udeležil torkovih druženj in da bomo pretekli čim več km skupaj čez leto,ker Novembra je pa že Zimska liga 2013/2014 in bomo ponovno žgali v breg :lol: :lol: :clap: :clap: :clap: :clap: :laola
Lep pozdrav vsem!
Beli
Beli82 napisal/-a:Tomaž in Sandra tole sta pa lepo zaključila!!! Bravo obema in upam,da se bom lahko zdaj čim večkrat udeležil torkovih druženj in da bomo pretekli čim več km skupaj čez leto,ker Novembra je pa že Zimska liga 2013/2014 in bomo ponovno žgali v breg :lol: :lol: :clap: :clap: :clap: :clap: :laola
Lep pozdrav vsem!
Beli
ferbezarg napisal/-a:Organizatorja lige se ve kdo sta. :clap: :clap: Podpiram zimsko ligo tako kot je.Dolžina je kar prava. Število udeležencev obeh novemberskih sobot pove vse.
:laola :laola
Za nadaljevanje na planino pa .... Tudi sam sem bil dvakrat zraven in je bilo fajn, vendar ne vem, če bi bil kaj večji odziv kot je sedaj.

Res lepo in pohvalno organizirano use skup :? sem se udeležu lige prvič in se jo bom zihr še,ravno zdej sem prišel z malega treninga intervalov,prav tako bi se lepo rad zahvalil Balohu ki mi je doniral 2 karti po mesec za obisk fitnnes centra Sokol :)
Nazadnje spremenil Miha24, dne 27 Mar 2013, 16:12, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA