Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Poldy76 napisal/-a:Misho komi čakam!!!

Tastar, tud jzt. Naj te limit sploh ne skrbi, bova prišla veliko hitreje, kot si sam misliš :D V dvoje je lažje => bova en drugmu dajala psihično in fizično pomoč (tsp. brcanje v rit :wink:), pa bo ena osebna zmaga več. V tej tekmi bo čas relativen, glavno je, da v cilj prideva. Še preden se obara in žganci ohladijo, seveda :lol:
Kako pa je s starimi koreninami? Ali za nas tudi velja. Upam, da nas boste počakali s kosilom, ko bomo prisopihali za vami! Nekaj oldtimerjev se nas pogovarja, da bi vse skupaj malo popestrili.
Trenirati smo že začeli in upam, da se vidimo. Lepo pozdravljeni, neutrudni tekači.
:laola prijavljen tudi jaz :laola
v Loki je moj drugi dom, tko da ni hudič, da se nep tm uglasu :!:
da občutim svežino in energijo v Loškem hribovju, pa da pol kšn pir s še nepoznanimi spijem :toast:
Lani sem celo enkrat tekel proti Hrastnici, pol pa zavil na nedokončano cesto, katero bodo zgradili "nevemkdaj". Zavil sem v dolinico, za katero pa žal ne poznam imena, kjer je imel obrat TERMO. Videl cele kupe izolacije :shock:
Radolca napisal/-a::laola prijavljen tudi jaz :laola
v Loki je moj drugi dom, tko da ni hudič, da se nep tm uglasu :!:
da občutim svežino in energijo v Loškem hribovju, pa da pol kšn pir s še nepoznanimi spijem :toast:
Lani sem celo enkrat tekel proti Hrastnici, pol pa zavil na nedokončano cesto, katero bodo zgradili "nevemkdaj". Zavil sem v dolinico, za katero pa žal ne poznam imena, kjer je imel obrat TERMO. Videl cele kupe izolacije :shock:

Termo je imel obrat v Bodovljah, kar je na drugi strani hriba kot Hrastnica. Glede na nedokončano cesto predvidevam, da si tekel skozi Puštal in že pred dolino Hrastnice zavil na odsek "novekmaluodprtenikolidokončane" loške oz. poljanske obvoznice (road to nowhere), in pred vasjo Zminec zavil levo v vas Bodovlje.
iz Partizanske čez ta zgornji plac, pa po bregu navzdol pa čez most v Puštal in desni za Hrastnico. Tam je rojstna hiša nekoga, katerega imena se tudi ne spomnim. Na "cesto ali kupe peska" sem se vklopil pod nedokončanim tunelom, do Bodovelj, kot praviš in nazaj v Loko. Seveda sem pa moral na zgornjem placu na pivo sesti :?
danes sem se odpravil tečt na Svetega Andreja.
tekel sem tole traso
http://www.mapmyrun.com/routes/view/179850976
pač, še zjutraj nisem vedel kam iti tečt v tem dežju. čisto brez namenov sem zavil v Puštalu desno mimo Nacetove hiše, po dolini in desno v klanec do Svetega Andreja ter nazaj na Partizansko cesto po isti trasi.
moker do kosti, zadovoljen pa do konca, da nisem spet šel "glodat ravnine do Kranja 8)"
Na Andreju je tudi v dežju lepo. Priporočam pa drugič, da takoj za Nacetovo hišo zaviješ desno čez mostiček nad Hrastnico in potem na Žolščah slediš markacijam - tako kot jim bo trasa Naj Naj 21.

Tudi sicer je skoraj 95 % poti markirane in če si jo ogledate na zemljevidu na spletni strani ni kaj zgrešiti.

Seveda pa bo trasa na dan teka že posebej ozlajšana s tablami in trakovi.

Uživajte na treningih, pa prosim prijatlom povedat za najnaj21, da se bojo meli še oni fajn.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA