prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!

Bajsi napisal/-a:Helou!
Jusuf, če uspeš nekako ob 17.15 priti na GD, bi šla lahko eni sisijevsko do Sostra. ...

Tale tek je lepo uspel. ;) V izogib sisijevstvu tempo ni bil pogovoren. :P :D Zaradi pritožb o tempu je drugo polovico NM Bajsi narekovala tempo. ;) Tudi ta del ni bil pogovoren. :) Na koncu so se nekateri "prisotni" spraševali ali sva sploh tekla? :D
In potem sva pujsnila v nove zmage.

Lp, Jusuf
Zaradi moje službene obveznosti :( bova polžka štartala ob 17.30. Ker pa sva bolj tako s progo, bova vesela kakšne usmiljene dušice, ki ji čas ustreza, da nama bi bila za vodiča :clap: . Drugače se bova preizkusila izgubljanju :oops: .
Smo jo :clap: , levo varianto :D . Se je trojka plazila v klance (hja, sem bila pač jaz zraven :oops: ). Sedaj pa jo obvladam...levo varianto namreč, juhuuuu :wink: . Sicer ne vem, če je res, vendar so bili danes klančki nekam bolj ravni :lol: :-- , četudi blata je bilo za izvoz :evil: .
Hvala fantoma za družbo in se še priporočam :laola
Pozdrav!

:) Vsem izvoznikom blata sporočam, da ga lahko ta teden uvozijo nazaj na Golado. :) Start ob istem času in na istem kraju. :) Smer? O tem bomo govorili, ko pridemo do tja. :P

Lp, oranzni slon
  • 1
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • 355
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA