Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Super fotke (vedno eno in isto mesto, kar je bolje kot pri vrhu :) ) in vzpodbuda! Andrej, težko bo najti nove poti če že u prvo vse vidiš :lol: (fotka). Drugače pa ja, itak.

Drugače pa je ta tek prava past za nas ki smo, bi rekel dr. Stare "v mizerni formi", saj moraš poleg premagovanja klanca še študirat na kateri kamen boš pristal, oz. al boš 30 centimetersko štengo opravil z dvema korakoma ali enim....

Uglavnem super :!:
Priponke
pravilna pot.JPG
pravilna pot.JPG (35.65 KiB) Pogledano 6341 krat
Ko sem šel zjutraj na ta tek, si tudi slučajno nisem mislil, da bom danes premagal skoraj za cel Mangart višinskih metrov (približno 2650)! Se je vsaj splačalo tako daleč vozit.
(Obrazložitev sledi v Ambrožičevem blogu, kmalu).
Sem bil prvič na Gradiškem teku in moram reči da je super. Mogoče je bila proga celo težja kot sme pričakoval, vendar ne po strmini, ampak po tehnični plati. Lep tek.

Poleg tema smo s Zupančičem in Milkem popoldne opravili še eno pošteno turo. Iz Razdrtega smo tekli na Vremščico in potem nadaljevali so Škocjanskih jam. Nabralo se je še 23 km in 900 m vzpona ter 1100 m spusta. Lepo izkoriščen dan.

POROČILO: http://bojanambrozic.wordpress.com/2013 ... vremscica/

čakam še na Marjanove fotke zimske idile z Vremščice. :)
Če smo včeraj bentili nad vremenom, se danes lahko samo zahvalimo za tako, kot je bilo. Pravkar sva prišla z vrha in povem vam: prava Sibirija!
Do vrha Gradišča dež z burjo, na poti vode in blata za izvoz, na Plazu -1 stopinja, piha sigurno 100 na uro in v obraz bodejo ledene snežinke. Na okrepčevalnici bi vam Sindis lahko postregla le s sladoledom. :lol: Kaj je šele na cilju?
Tako, da lahko rečemo, da smo imeli včeraj Kalifornijo...ne glede.
Saj nisem imela namena pridet na tek :-- , pol je bila pa napoved, do bo sonce prebilo oblake, napoved pa se je do ponedeljkovega jutra seveda spremenila :( . Iz Lj. sem torej šla samo zato, ker sem se sama sebi zaobljubila :oops: . Ma je bila cesta grda, sneženje, v Vipavi pa me je pričakal še dež.

No, naj mi bo, sem odtekla, lepo eno počasno, očitno počasnejšo varianto kot pred dvema letoma. Pa sem mislila, da sem natrenirana :argue:

Je bilo pa fajn, zaradi družbe, jasno. Ko vidiš face, ki jih nisi že "sto let", ko začutiš to energijo, super. Hvala vam vsem, fantje in dekleta.

Se vidimo naslednje leto :clap: . Al pa tudi ne :evil: :evil: :evil: Razočarana sem bila, da se organizator-ji nikakor ne morejo navaditi, da med tekači obstaja tudi kakšen vegetarijanski član. Vse je bilo s klobaso ali pa z mastjo narejeno. A se res ne da nič narest? Še sira ni blo za zraven kruha :evil: :evil: :evil: . Kaj sem tla, bon sem zamenjala za kruh. In šla lačna na podelitev.

No, tam je bila malo boljša zgodba: pomaranče so me že čakale. Kasneje pa so še domačinke prinesle kup božanskega peciva domače peke. Hvala vam dekleta in "dekleta". Ste mi privezale dušo. Saj bi se še bolj nažrla teh vaših dobrot, pa moj želodček (nažalost) ne prenese več prav veliko peciva z jajci, kaj čem, sem že skoraj veganka.
maca napisal/-a: Razočarana sem bila, da se organizator-ji nikakor ne morejo navaditi, da med tekači obstaja tudi kakšen vegetarijanski član. Vse je bilo s klobaso ali pa z mastjo narejeno. A se res ne da nič narest? Še sira ni blo za zraven kruha :evil: :evil: :evil: . Kaj sem tla, bon sem zamenjala za kruh. In šla lačna na podelitev.

:laola Bravo, Maca, ti dam čisto prav za tole pripombo. Zdaj pa upat na to, da jo je kdo slišal! :shock:
zz topka napisal/-a:
maca napisal/-a: Razočarana sem bila, da se organizator-ji nikakor ne morejo navaditi, da med tekači obstaja tudi kakšen vegetarijanski član. Vse je bilo s klobaso ali pa z mastjo narejeno. A se res ne da nič narest? Še sira ni blo za zraven kruha :evil: :evil: :evil: . Kaj sem tla, bon sem zamenjala za kruh. In šla lačna na podelitev.

:laola Bravo, Maca, ti dam čisto prav za tole pripombo. Zdaj pa upat na to, da jo je kdo slišal! :shock:

število vegetarijancev s le še povečuje, viewtopic.php?f=29&t=4971 tako, da bi bilo lepo, da se to na tekaških prireditvah tudi upošteva. maca, nisva bila edina, ki sva se lačna odpravila na podelitev. no, tam pa je bilo res dosti sladkarij na raspolago in če je bilo v njih kako jajce, potem sem bil vegan le do včeraj :shock:
sicer, si pa ta tek res ne zasluži kritik, je vse v presežkih. tako bo verjetno tudi že to soboto na vipavskem teku.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA