področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

dexi27 napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Torej odgovor Hoferje ali ne Hoferje tiči po mojem samo v kvaliteti oz. vzdržljivosti copat. Ni nujno,da je tisto kar je poceni slabo in ni nujno,da je tisto kar je drago tudi najboljše :wink:

No s tem pa se čist strinjam, sicer nimam Hoferjevih copat, tečema pa zato v Brooks Greensilence za katere sem dal 40 eurov, pa sem z njimi naklepal že čez 800 kilometrov pa še jih bom. Pa še se jih da kupit za tako ceno, če koga zanima :wink:

Se jih to v Sloveniji dobi za 40€ ali kje drugje? link?
Matej,hvala za sliko.Še pred temi so bile adidasove maratonke modre z rumenimi črtami,na peti pa so imele "plavutko",bogsigavedi zakaj,ampak takrat so bile strašne,dobilo pa se jih je samo v legendarnem Slovenijašportu ,ki je bil njega dni edina resna športna trgovina,pa še to le v nekaj primerkih,kajti druge so šle na gnili zahod za devizne pravice.Ampak moje prve so bile iz temnoplavega semiša z strupeno oranžnimi črtami.Še po tridesetih letih sem imel čisto plavo nogo,ko sem jih obul za kakšna vrtna opravila.Nikoli si ne bi mislil,da gre v takšenle copat toliko barve.
Razvajeni?Saj ni bilo od česa (v "blagovnem" smislu) biti.Bolj suhi pa smo večinoma bili,čemur gre pripisati tudi manjšo potrebo po blaženju.
'Plavutke' so bile verjetno zaradi blaženja. Jaz sem točno take, kot so na sliki, kupil v industrijski prodajalni Planike v Kranju. V srednji šoli sem pretekel z njimi par sto km. Kasneje sem plavutke odrezal in jih dokončno uničil pri fuzbalu. Občasno se kakšen par za zbiratelje da kupiti na ebay-u.

Sicer pa raje ne bom povedal, s kakšnimi čevlji sem se podal na svojo prvo tekmo (35km SAM l.2006). :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA