Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Človeško stopalo je tehnična mojstrovina in umetniško delo.
(Leonardo da Vinci)

3. Slovenski bosi tek – še večji, še zanimivejši, še bolj nor! Štartnine ni! :D

Organizirali ga bomo na dan mednarodnega dne bosega teka (IBRD – International Barefoot Running Day). Ta dan se bodo bosonogi tekači po celem svetu zbirali na podobnih tekaških dogodkih. Svetovni dan bosega teka je namenjen popularizaciji naravnega, zdravega in sproščenega tekaškega sloga. Hkrati je tudi dokaz, da nas je, bosih tekačev vedno več in da smo sestavni del tekaške populacije, ki se je osvobodila težkih čevljev in ponavljajočih se tekaških poškodb.

Ponosni smo, da smo del svetovne bosonoge druščine. Dve leti zapored smo z našim Bosim Tekom ustvarjali zgodovino, saj smo bili med vsemi prireditvami širom sveta najštevilčnejši. V Kranju nas je lani teklo 120! Letos želimo to številko še oplemenititi, zato povabite tudi svoje prijatelje in znance, ki si upajo poskusiti. Spet gremo na svetovni rekord! :clap:

Prijavite se za 3. Slovenski Bosi Tek: http://bositek.si/?p=571 ali v trgovini ŠC Maratonc. V kolikor se prijavite do 22.4.2013 si zagotovite spominsko majico!

Spet bomo tudi dobrodelni - namesto štartnine prinesite s sabo kak par rabljenih čevljev, ki jih ne rabite več – poskrbeli bomo, da pridejo v prave roke! :heart

Razpis: http://bositek.si/?p=747

Prijavnica: http://bositek.si/?p=571

Introduction and invite in english: http://www.thebarefootrunners.org/entri ... -run.1037/

Fotke in ostalo medijsko gradivo od lani: http://bositek.si/?p=648

Se vidimo, po teku klasična zakuska in srečelov :toast: Vreme bo :wink:

3sbt1.png
3sbt1.png (110.49 KiB) Pogledano 5391 krat
Pridružujem se 5r002 za čestitke organizatorjem. Marko in Žana sta zares prava profesionalca. Letos smo tekli po suhem asfaltu in za razliko od lani so na isti razdalji ostali podplati nepoškodovani. Drugo leto pripeljem s seboj vsaj še eno hči in nekaj vnukov, če bo le ugodno vreme.
Pri tem teku me moti edino to, da ob vseh nagradah, okrepčilih in posladkih, ki jih nudi organizator, ni nikjer omenjeno, da NI ŠTARTNINE.
5r002 napisal/-a:Prvih 10km brez obutve v odlični družbi... neprecenljivo!! 8)

Pa še pohvale organizatorju za super izpeljano prireditev!! :clap: :laola

Se podpišem pod tole.
Pa itak je bilo vsako leto enako, enako dobro.
Še pridem(o).
maca napisal/-a:

Se podpišem pod tole.
Pa itak je bilo vsako leto enako, enako dobro.
Še pridem(o).

tudi sam se podpisem :laola
Bila prvič in zagotovo še pridem. Tekla sem obuta, zadnjih nekaj sto metrov bosa, v super družbi in vspodbudi Mace, Tatjane in ostalih! :laola
Odlično, sproščeno vzdušje, pozitivna energija :clap: :clap: :clap: !
LP

Peter, hvala za družbo. :clap:
Prvih deset čisto bosih v približno 58 minutah.
Občutki zelo prijetni.
Prijazen dogodek.
:laola
Spet ste presenetili, dragi bosonogci! :)

Hvala vam za obisk, res ste nam polepšali dan. Še vedno pod vtisom včerajšnih dogodkov ne morem verjet, da vas je prišlo skoraj 220, da je vreme zdržalo in da je vse skupaj izpadlo kot en velik piknik. Super ste! :laola

Zdaj moramo še fotke uredit, zbrane čevlje dostavit humanitarcem (zbrali ste več kot 200 parov, bravo :cast: ), odpeljat smeti.

Hvala vsem sponzorjem (NLB, Tom Tailor,Vivobarefoot in Bosanoga), še posebej pa moji ekipi, brez katere ta dogodek ne bi bil možen. Igor, Mitja, Mark, Anja in Mojca, moj poklon! :clap: Hvala tudi odlični moderatorki Žani, Mišici Tomažu, ki je odlično ozvočil, fantom iz Bosenoge in dekletom in MEPI za pomoč.

Pozdravite žulje pa se vidmo! :wink:

220.jpg
220.jpg (176.13 KiB) Pogledano 4291 krat

foto: Leon Grenko
Rollback napisal/-a:Spet ste presenetili, dragi bosonogci! :)

Hvala vam za obisk, res ste nam polepšali dan. Še vedno pod vtisom včerajšnih dogodkov ne morem verjet, da vas je prišlo skoraj 220, da je vreme zdržalo in da je vse skupaj izpadlo kot en velik piknik. Super ste! :laola

Zdaj moramo še fotke uredit, zbrane čevlje dostavit humanitarcem (zbrali ste več kot 200 parov, bravo :cast: ), odpeljat smeti.

Hvala vsem sponzorjem (NLB, Tom Tailor,Vivobarefoot in Bosanoga), še posebej pa moji ekipi, brez katere ta dogodek ne bi bil možen. Igor, Mitja, Mark, Anja in Mojca, moj poklon! :clap: Hvala tudi odlični moderatorki Žani, Mišici Tomažu, ki je odlično ozvočil, fantom iz Bosenoge in dekletom in MEPI za pomoč.

Pozdravite žulje pa se vidmo! :wink:

220.jpg

foto: Leon Grenko

marko cestitke tudi tebi :clap: kajti ti si nas spravil v to da tecemo bosi :laola globok poklon :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA