Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

janezu
marjan zupančič vodi po treh krogih dobrih 10min.,dobro se držita ivo p.,sukar,dosti ne zaostaja tonek.pogoji čisto zimski,za gor dokaj trd-shojen sneg,spusti pa adrenalinski lp ju
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
evo, eni smo že doma!!!

Na hitro: 60 prijavljenih, gladka zmaga Zupančiča z norim novim rekordom 6 vzponov v 5 urah in 19 minutah. Noro, v takih nemogočih razmerah... Marjan moj poklon... :clap:
Drugi Hrastovec, tretji Kosec s 5 vzponi...
Ženske: Zmagala je Frece Manja, druga Kegl katja, tretja Zupančič Barbara (vse po 4 vzpone)! :clap:

Več pa kasneje, kompletni rezultati se že urejajo!!!
Uporabniški avatar
 Loni
Zmagovalec Marjan Veliki alias Zupančič

Slika

Še nakaj ostalih zmazkov s trase:
https://plus.google.com/photos/10292915 ... 5727210257

Drugače pa sem se jaz imela krasno, sploh ker sem se že doma odločila, da mi danes več kot trikrat ne bo treba gor. Sem se kar lepo ubogala. Čeprav bi se morda splačalo še enkrat gor, samo da bi lahko šla še enkrat po zadnji plati zadaj dol.
Evo še moj kometnar,"mat.. sem se matral četrtič.Jepa to pravi pravi preizkus vdržljivosti, kakor so napisali na čudoviti majici,o tekaški družbi ni potrebno zgubljati besed enkratna , kakor tudi fantje ,ki so nas vzpodbujali pri kontrolni točki.Ampak Oganizator če drugoleto ne bo snega" ne pridem" kajti taki spusti po bob stezi ni nikjer tako,n šlo 100 na uro po ta zadji . Ko sem bil nazadnje v takem šnežnem užitku je minilo kar nekaj desetletij. Pa naj še kdo reče ,da tek ne pomlajuje.Se vidimo2014 Čestitke naj vzdržlivejšim.Meža
Uporabniški avatar
 PeterM
Načrt uspel. Gips sem uspešno obvaroval.
Novega nisem dodal. Dol zelo previdno.
Gor je malo manj drselo.
Uporaba ene palice.
Družba in organizacija super.
Lepa tekma. :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA