prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Evo smo ga oddelali. Mislim da moj prvi letos :-) Na koncu se nas je kar nekaj nabralo. Par znanih obrazov in nekaj meni novih. Ce se tule pod fotko pofockate da vem kdo je kdo bi bilo prav zanimivo :-)

Slika

Aja, ce bi kdo zelel original fotko v malo veclji locljivost naj pove.
Indi napisal/-a:Organizatorji - ste izbrali pravi dan - svetovni dan zdravja, slišim z radia.
Grb - saj smo se predstavljali, ko smo se morali ustaviti zaradi rdeče luči na semaforju. ;-)

Indi res je, ampak imena in nicki in moji mozgani, ki so nastimani tako, da v dveh sekundah pozabim ime in potem je kakor je :-)

Smo bili pa zelo usklajena ekipa. Ne vem ce smo ze kdaj tekli vsi skupaj.
Današnji pst je bil pa zanimiv. Nabralo se nas je nad pričakovanji, prav tak pa je bil tudi tempo. Smo imeli hitrega zajc-a z grb-o :lol: Kljub "turističnemu" tempu od mlekarn naprej, se je ura na koncu ustavila pri 3:00:22 :clap:

Grb, jaz sem spredaj na desni na sliki. Pa sori, ker ni bilo družinske okrepčevalnice :oops:
luks napisal/-a:
Grb, jaz sem spredaj na desni na sliki. Pa sori, ker ni bilo družinske okrepčevalnice :oops:

Ja luks "ta prijavljene" poznam :-)
Na Triglavu ne bom nikoli! Ampak tole sem pa preveč dolgo odlašal in medil...
Slika
url=http://shrani.si/?2t/O3/1VWFIcx9/pst-004.jpg]Slika[/url]
Slika
Se pa še vidi, da ni kondicije za cel krog ali pa je bilo prekmalu po teku trojk v soboto. Bilo pa je lepo. To pa nekaj šteje.
pajo napisal/-a:Se pa še vidi, da ni kondicije za cel krog ali pa je bilo prekmalu po teku trojk v soboto.

Pajo, jzt sm pa nekako v sebi globoko prepričan, da bi ti v enem zmernem tempu in z malo vzpodbude, tale PST krog obrnu Slika Če in ko boš pripravljen, javi, se ti rade volje pridružim :mrgreen: Fest bod, lpM
Misho76 napisal/-a:
pajo napisal/-a:Se pa še vidi, da ni kondicije za cel krog ali pa je bilo prekmalu po teku trojk v soboto.

Pajo, jzt sm pa nekako v sebi globoko prepričan, da bi ti v enem zmernem tempu in z malo vzpodbude, tale PST krog obrnu Slika Če in ko boš pripravljen, javi, se ti rade volje pridružim :mrgreen: Fest bod, lpM

Saj sem ga danes :D .Na izi.
zajc napisal/-a:
pajo napisal/-a:Ampak tole sem pa preveč dolgo odlašal in medil...

Bravo za opravljen krog :clap: Če ti nisi dokaz, da je vse možno, potem je vse možno. Se spomnim, ko si pred leti rekel, da več kot 21 km ne boš nikoli šel...

Drži! Samo na Triglav pa res ne grem!
  • 1
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA