- 09 Apr 2013, 07:21
Kališče -lani moja prva tekma- na kraj "zločina" se je bilo potrebno vrniti. Čez teden sicer malo obotavljanja zaradi vremena in težav s hrbtenico, nič-gremo!
Glede na vremenske razmere je bil cilj opraviti 3 vzpone. Prvi vzpon brez posebnosti, spust skoraj po enaki poti z nekaj naravnost variantami, pri drugem vzponu pa ni in ni hotelo iti-le kam to vodi? Vseeno se privlečem do koče, tam dobim navodila ta potovanje po toboganu
in energija se vrne.Je letelo, tu in tam vrglo iz ovinka, uspelo mi je poštamplati še eno drevo-žig je sicer na moji nogi-in hura, gremo v tretje in ker je spust tako adrenalinski, bo šlo tudi v četrto! Je uspelo, celo brez muke, tekmo sem bila sama s seboj, lani so mi za četrti vzpon zmanjakale 2-3 minute, letos jih je ostalo za pol ure.
Vzdušje na kontrolnih točkah enkratno, v koči da ne govorimo, Katja ima v dobrem radler...
Pohvale organizatorju in čestitke vsem tako za vzpone kot za spuste.
Še pridem
.
Glede na vremenske razmere je bil cilj opraviti 3 vzpone. Prvi vzpon brez posebnosti, spust skoraj po enaki poti z nekaj naravnost variantami, pri drugem vzponu pa ni in ni hotelo iti-le kam to vodi? Vseeno se privlečem do koče, tam dobim navodila ta potovanje po toboganu

Vzdušje na kontrolnih točkah enkratno, v koči da ne govorimo, Katja ima v dobrem radler...
Pohvale organizatorju in čestitke vsem tako za vzpone kot za spuste.
Še pridem