Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

hoja
Kališče -lani moja prva tekma- na kraj "zločina" se je bilo potrebno vrniti. Čez teden sicer malo obotavljanja zaradi vremena in težav s hrbtenico, nič-gremo!
Glede na vremenske razmere je bil cilj opraviti 3 vzpone. Prvi vzpon brez posebnosti, spust skoraj po enaki poti z nekaj naravnost variantami, pri drugem vzponu pa ni in ni hotelo iti-le kam to vodi? Vseeno se privlečem do koče, tam dobim navodila ta potovanje po toboganu :wink: in energija se vrne.Je letelo, tu in tam vrglo iz ovinka, uspelo mi je poštamplati še eno drevo-žig je sicer na moji nogi-in hura, gremo v tretje in ker je spust tako adrenalinski, bo šlo tudi v četrto! Je uspelo, celo brez muke, tekmo sem bila sama s seboj, lani so mi za četrti vzpon zmanjakale 2-3 minute, letos jih je ostalo za pol ure.
Vzdušje na kontrolnih točkah enkratno, v koči da ne govorimo, Katja ima v dobrem radler...

Pohvale organizatorju in čestitke vsem tako za vzpone kot za spuste.
Še pridem :D .
 klas
zvone napisal/-a:Bravo punce!

:laola :laola

Kapo dol za 4 vzpone!

Seveda, kapo dol tudi za Marjana in za vse, ki ste bili tam!

kot da bi sam isto rekel :clap: lp klas
 TONEK
Hvala za svež podatek, Mile. Col prečrtan. Dobiš za pir.
S strahom pričakujem kališčni musklfibr. Kar noče se pojavit?!

Veseli me, da je kar nekaj punc komentiralo tekmo. Prijetna popestritev Kališča so bile - in prehitre, da bi katero izmed njih med tekmo srečal.
 katka005
@Hoja, Katja ne pije radlerja, bo treba taprav pir naročit :D
@MancaPomaranča BRAVOOO še enkrat, ni blo varjante, da bi ti bila konkurenčna, naenkrat te "uzela magla". :lol:
Če bi vedla, da grem čez en teden na 100km Istre, bi se malo šparala, tako je pa dokončna odločitev padla šele včeraj, upam da so poškodbe dost sanirane. Računam da s tempom by G & D "da se pir ne polije" pridem do morja :roll: in do zmagoslavnega: :toast: :lol:

Drugo leto pa spet na Kališče! (..samo da ne bo nazaj 12 ur :))))
@katka005, hvala! Dobro smo se gnale v hrib, ni kaj. :D Naslednje leto ponovimo. Drugače pa ti želim veliko užitkov v Istri in dober tek. :wink:
Ja nč dobr ste ga žgal.
katka005 napisal/-a: Drugo leto pa spet na Kališče! (..samo da ne bo nazaj 12 ur :))))

Prej ali slej se mi je zdel, da vam bo 6 ur premalo. :roll:
Uporabniški avatar
 firbec
večno mlad napisal/-a:Ja nč dobr ste ga žgal.
katka005 napisal/-a: Drugo leto pa spet na Kališče! (..samo da ne bo nazaj 12 ur :))))

Prej ali slej se mi je zdel, da vam bo 6 ur premalo. :roll:

12 ur smo imeli 10x, :roll: :roll: :roll:
Ko bo 6ur 10x, bo pa .... :?: :?: :?:

Lp Marjan
 marjan
Če bo (samo vem, da ne bo :wink: ) zopet kdaj 12 ur pa začnem resno trenirati :--

Čestitke vsem od navijača (prvič izpustil to prireditev po 8 udeležbah beri 5x 12 ur in 3x 6 ur)

lp
Marjan
 TONEK
Po 12 urah, 6 urah, pridejo na vrsto 3 ure, pa da vidmo, kdo bo uspel 4x. Meni bo šlo čez 7 let že za 2x močno na knap.
Me pa zanima, če je kdo presegel udeležbo mojih dvanajstih tekem od štirinajstih. Po moje samo Milan.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA