prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Malo mešano na žaru samo sonca ni več. Ampak kljub izredno slabim vremenom se nismo dal: Tinkara, Maja, Barbara, Zvone, Darko, Roberto, Olson,Denis, Grega, Klemen, Mare, zmagovalec Primoža Sebo in moja malenkost smo odtekel rundo res pa da še vedno ta kratko. Naslednji torek sem naročil lepše in toplejše vreme zato je že čas ta štartamo na ta dalši progi, seveda kdor ima željo......se vidmo...
Ja včerajšne no ja današnje druženje malo drugače je za nami in verjamem da marsikatera glava še ni taprava. Ampak Kamniški vrh oziroma zdej Kvedrov vrh dela čudeže to vesta tudi Tone in Olson. Nisem pa našel prometnega znaka umejitev 50, ki ga gledam doma na sliki. Družba mel smo se fleten res ste me še enkrat prijetno presenetel slika že visi v dnevni sobi na zelo vidnem mestu pa tudi žena se je strinjala s postavitvijo. Se vidmo v torek na rundi.
Začelo se je neateri smo že odtekeli ta dolgo varianto, čas okoli 1:12,30 kar nislabo za prvič, so pa klančki po občutku še težji kon prejšnja leta. Mogoče je pa zato kriv ABRAHAM ha,ha,ha. Družilo se nas je 14 od tega pet komadov na tadolgi progi. Mal me pa skrbi da nam smrekovček in borovničke že kar lepo v navado prišlo, pa kaj češ bolš kot kemija. Zaradi službene dolžnosti sta Roman in Drago progo prelaufala že včeraj in ostala brez dopinga, pa drugič.....se vidmo...
No, končno sem tudi jaz prebolel pljučnico in se zeloo počasi vračam, ampak SE! :lol:

Včeraj resnična uživancija. Z Igorjem odtekla krajšo varjanto 12km in 300m, priznam noge so me zelo bolele in tudi danes me. :evil:

Družili smo se: Tinkara, Klemen, Blaž, Igor, Roberto, Tone, Rudi, Fric, Lado, Darko, Grega, Bojan B., gospa v rumenem ? in jaz. :clap:

Govora je bilo v tekaških majicah, malo premislite in do torka sporočite.

Moram pa se vrniti par dni nazaj, bolj natančno V SOBOTO!

Lado, zahvaljujem se ti za povabilo in vse kar si pripravil. Uživali smo vsi, eni bolj v rdečih poljih eni malo manj, za vse pa enako veselo. :clap:

Torkova tekaška druženja smo Ladotu poleg Garmina 610XT, podarili tudi trajni spomin in to je slika, slikarja Marjana Novaka ŠKATLE.

Slika

Na sliki je Lado, ki teče na svoj vrh "KVEDROV VRH" ki NI visok 2765, ampak se je Lado tolikokrat že povzpel nanj. :clap:
Na roki ima "tanovga" garmina :lol: in pa njegov doping. Lado se je odločil nekje na sredi, da naredi pobeg in nam ušel cca 200-300m, ampak kot vidite 24 modrih dirkačev mu zvesto sledimo.

Slika
Slika
Slika
Slika

Zahvalni govor (dobro da je trajal 5,2 sec.)

Slika

Ko je prejel svoje darilo (malo pa se je raznežnil) :lol:

Slika

Najboljša prijatelja:

Slika

Seveda, potrebno je bilo razložiti, kaj vse je na sliki (na superge smo pa pozabilil)!

Slika

In še skupinska:

Slika

Ostale fotografije pa niso za javnost! :twisted: :twisted:

Lado, še enkart HVALA! TTD
Ja praznovanje se pa res noče končati sem že skor pregoru, se že pozna pri razultatih...lep izgovor ABRAHAM je kriv. Tomaž hvala za objavljene slike res je bila krasna družba. Ja za seperge pa res ni bilo razlage, če dobro pogledam so ASICS, kateri model pa nevem. Ema vrni se na druženja nežnejšega spola ni nikoli preveč, pa ne boj se saj nekateri tečejo tudi počasnejši tempo....se vidmo...
Družba jutri nov torek in ponovno runda. Nato končni dogovor za letne majice in želje ter naročila, velikosti itd. bi se dobili v pizzeriji MURKA ob 20h.....stvar dogovora....se vidmo..
Druženje v torek 14 komadov švica potrebnih, 10 proti 4 za močnejši spol, vreme, proga, družba.z mal pravokacijam ampak ravno prav. Za spremembo nismo kančal pri meni, tako da je trening minil brez dopinga, ......če hoče še kdo naročiti letno majico-atletsko ali kratek rokav naj me pokliče.......se vidmo....
Družba jutri nov torek, torej spet bomo švical. Pravijo da se bo vreme izboljšalo jaz osebno verjamem kot verjamem da vas tudi kakšna spomladanska ploha ne spravi od druženja.....se vidmo...
Barbara, Tinkara, Fricko, Tomaž, Medo, Roman, Bojan B., Cicman, Darko, Tone in moja malenkost smo odšvical torkovo rundo. Drugače pa vsi vabljeni na ogled po progi MEKINJSKEGA KROSA v četrtek ob 17h start pri Mekinjskem samostanu.....se vidmo...
Torkova tekaška druženja TOTALNO razturala na Mekinjskem krosu!

Slika
Miha Potočnik, posebna kategorija. :clap:

Slika
Denis Sitar, 2.mesto :clap:

Slika
Franci Volkar - Fric, 3.mesto :clap:

Slika
Tinkara Šerkezi, 2.mesto :clap:

Slika
Marko Spruk, 3.mesto :clap:

Slika
Slika
Barbara Galjot, 1. oz 3. mesto :clap:

Slika
Lado Kveder 1.mesto in Bojan Galin 3.mesto :clap: :clap:

Slika
Tone Petek, 3.mesto :clap:

Slika
Najmlaši torkovec "Družina Sitar" :laola

Slika
Najstarejši Miha Horvat :clap:

In le zakaj je spet TA MODEL dobil torto?? :-- :--

Slika

Torkovci, moje čestitke. :clap: :clap:
TA MODEL pa spet torto....še čudna da se ne zredi.....torkova druženja pa res rasturamo....čestitke MIHU za pretečen Mekinjski kros in pohvala Tomažu, ki ga je spremljal....se vidmo...torek..
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA