Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 abcd
Dobro jutro tudi od mene. Ravno sem se zbudil. Spal sem od enih do desetih, sem včeraj malo prepozno spil kavo. :D
Zadnje čase sem spal najdlje do pol devetih tudi če sem šel spat ob štirih ponoči, potem sem bil pa cel dan še utrujen. Sedaj se je zopet spremenilo na bolje in ko grem spat lahko v enem kosu odspim devet tudi deset ur, v enem kosu, če sem utrujen in se zbudim naslednji dan čisto spočit.
 abcd
Dobro jutro tudi od mene. Ravno sem se zbudil. Spal sem od enih do desetih, sem včeraj malo prepozno spil kavo. :D
Zadnje čase sem spal najdlje do pol devetih tudi če sem šel spat ob štirih ponoči, potem sem bil pa cel dan še utrujen. Sedaj se je zopet spremenilo na bolje in ko grem spat lahko v enem kosu odspim devet tudi deset ur, v enem kosu, če sem utrujen in se zbudim naslednji dan čisto spočit.
 abcd
Napaka portala :D Jaz sem kliknil samo enkrat. Pa levi rob spletne strani jih tudi nekaj muči.
 Dtek
Fino je dovolj spat. 8ur je idealno, sploh če grem pred deseto v krevet.
To o štirih, petih urah mi ne gre, ne pridem k sebi.
Uporabniški avatar
 čara
Najraje spim 9 ur, tudi 10. To je taka meja, ko se sama od sebe zbudim. Vse kar je manj, se mi čez cel dan pozna. Dostikrat tudi spim v etapah (vstanem ob 6-7h, sšetam psa en krog in grema obe nazaj spat za kake dve uri) :)
 Skorpijon
Če spim več kot 8, me v 90% boli glava/vrat. Če spim manj kot 5 ur, me običajno zvečer začne glava bolet, pa čeljust me boli cel teden zaradi zehanja. Idealno je če lahko spim tma blizu 8 ur.
Žal otroci tega ne razumejo tako da povprečno na teden od 6-7 ur :S
Uporabniški avatar
 Radolca
stari bor napisal/-a:Točno to.Dodana vrednost spanca pred TV pa je,da prespiš slab program.

potem lahko nonstop spiš pred televizijo :lol:
no, vsaj dnevnik lahko prespiš, pa vse takoalidrugače družabne oddaje na komercialnih televizijah :mrgreen: vsaj jaz bi jih, če bi jih spremljal :wink:
če me slučajno začne pobirat pred TV-jem, kar pridno zamenjam "prostor počitka" :!:
da vsaj smrčim v prostoru, ki je temu namenjen :juhuhu:

Sej res, ali kaj smrčite :?:
Sicer sami ne boste vedeli, pa zato vprašajte druge :argue:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA