prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 bondi
Jaz sem imel pred leti 2 modela air max in sta bila odlična...kasneje sem jih zamenjal za vomero (3,4) in asics nimbus (vsi slabši)...lani sem kupil tudi brooks glycerin (tudi slab)...tako, da bom šel sigurno probat te air max. Spadam med težje tekače in rabim dobro blaženje...:((.

Kar se pa tiče cene, pa je 190 EUR absolutno preveč...če mi bodo dobro sedle na nogo, jih bom naročil preko neta kje v tujini...morda pa bo kakšna akcija tu, da bo cena cca 100 - 120 EUR.
 kepi
Ne vem kako je z modeli zadnjih let, ampak moja izkušnja je, da je Nike-jev air vložek najslabši podplat, kar sem jih kdajkoli nosil. Zaradi slabih izkušenj z njim se mi je Nike na splošno zameril kot znamka, tako da nisem nikoli kasneje niti od daleč več pogledal njihovih tekaških copatov z drugimi sistemi blaženja. V roku dveh let sem stran vrgel tri praktično nove pare, vse iz visokega cenovnega razreda (ja, saj danes vem da bi se lahko trudil z reklamiranjem, par let nazaj mi to ni prišlo na pamet:))
Na enem paru mi je vložek po treh mesecih enostavno "poknil" in copat se je sesedel. Na dveh drugih pa je ta vložek že po nekaj tekih pričel "škripati". S časom vedno glasneje in to čez nekaj časa do te mere, da je copat postal neuporaben, ker enostavno nisem več mogel prenašati tega zvoka...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA