Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Danes sem šel tudi jaz po trasi. No, ne čisto po celi, sem se malo izgubljal: na začetku, pri Sv Jedert in pri spustu s Tošča proti Osolniku (revijo Tek Plus sem seveda pustil doma). Začel sem v Puštalu.

Snega je le še za vzorec, je tudi kar lepo suho, edino toplo ni bilo prav zelo, kljub napovedi.

Moja podaljšana in napačna trasa: http://www.movescount.com/moves/move12475027

Sv Andrej: http://instagram.com/p/X9QsRKqhRW/
Tik pod vrhom Tošča: http://instagram.com/p/X9sGyVKhTc/
Drugo polovico trase si pa čist mem ustrelu, vse skupaj raztegnil za 5 km (bo treba dodat še en naj kot najdaljši :lol: :wink: )...
Pri prejšnih dveh ogledih do Osolnika (oz. še precej naprej, do prečenja pašnikov) težav ni bilo, tudi v Puštal smo prišli obakrat, a vsakič po drugi varianti in naslednjo soboto prav gotovo še po tretji, tisti, ki so si jo zamislili organizatorji.
:juhuhu:

LP
vencelj napisal/-a:Drugo polovico trase si pa čist mem ustrelu, vse skupaj raztegnil za 5 km (bo treba dodat še en naj kot najdaljši :lol: :wink: )...
Pri prejšnih dveh ogledih do Osolnika (oz. še precej naprej, do prečenja pašnikov) težav ni bilo, tudi v Puštal smo prišli obakrat, a vsakič po drugi varianti in naslednjo soboto prav gotovo še po tretji, tisti, ki so si jo zamislili organizatorji.
:juhuhu:

LP

S Tošča dol prideš do sedla in potem do osamljene kmetije, takoj za kmetijo je odcep in tega sem sfalil... potem sem malo krožil in ko se mi ni več dalo, sem šel raje proti dolini, da ne podaljšam vsega skupaj v maraton :) Ko sem doma pogledal, mi je bilo takoj jasno :oops:

Zaštrikal sem se že prej dvakrat, enkrat pri cerkvici Sv Jedrt, enkrat pa še na prvem vzponu. Nisem bil prav pretirano pozoren in sem šel malo preveč po feelingu :) Za kazen sem se plazil po skoraj navpičnih grapah.

No, računam, da bo vsaj par oznak, očitno je večji problem od Tošča naprej kot na prvem delu.
Zdravo,
Tale maraton me kr matra, predvsem zaradi lepe trase. Me pa zanima, kako močna bo konkurenca. Mal se bojim, da ne bi bil povsem zadnji. Ali so pijavljeni tudi malo slabši rekreativni tekači ali samo vrhunski?
lp
Avion, vidiš, mene tudi to mal skrbi. Ampak ...
Tinac napisal/-a: V gostišču pri Ruparju se tako ali tako napoveduje še zaključna zabava, tako da tm do 8- 9 ur bomo z lahkoto počakali.

Pol naj nas pa kar čakajo. :wink:
LpE
Vabljeni prav vsi, tudi tisti, ki med tekom po naravi radi opazujete okollico in njene lepote. Nam v cilju nam ne bo dolgčas, saj je nekaj sponzorskih partnerjev pripravilo promocijsko prodajne akcije z zelo ugodno ponudbo. Računamo na sončno in toplo vreme in druženje ob primerno ohlajeni zasluženi pijači.
Traso bomo končno označili ta vikend, ker nam je končno uspelo narediti smerokaze, ki ne bodo kazili narave. Poleg smerokazov bodo po trasi obešeni dobro vidni trakci. Mel bomo pa tud mal drvarske akcije in bomo porezal tistih par grmov, ki visijo čez progo :)
Več kategorij letos nismo predvideli, zato je v prijavnem obrazcu treba navesti le spol.
avion napisal/-a:Zdravo,
Tale maraton me kr matra, predvsem zaradi lepe trase. Me pa zanima, kako močna bo konkurenca. Mal se bojim, da ne bi bil povsem zadnji. Ali so pijavljeni tudi malo slabši rekreativni tekači ali samo vrhunski?
lp

Prijavljena kot turistka tekačica (hodačica, no, hm). Torej ne boš zadnji, ker si to pravico in čast jemljem jaz. :clap:
Jest sem se uspešno prijavil, tko da se v soboto vidimo na startu. Kar se mene tiče, bi še raje videl, če bi bilo malo dežja, to bi pomenilo, da mi ne bo prevroče.
Tekaški pozdrav!!
Misho76 napisal/-a:Hm, trenutne napovedi kažejo na rahel dež http://www.accuweather.com/en/si/skofja-loka/301601/weekend-weather/301601 :arrow: vsaj prevroče ne bo :lol:

Bodimo ekološki (več oseb na en avto) :arrow: če kdo rabi prevoz iz LJ, naj se mi pofočka. LpM

Jaz sicer pridem s Stajrske vendar bi se lahk zmenli za skupn pevoz iz Ljubljane tak da se dajmo zmenit kje pa kdaj 8)
dexi27 napisal/-a:
Misho76 napisal/-a:Hm, trenutne napovedi kažejo na rahel dež http://www.accuweather.com/en/si/skofja-loka/301601/weekend-weather/301601 :arrow: vsaj prevroče ne bo :lol:

Bodimo ekološki (več oseb na en avto) :arrow: če kdo rabi prevoz iz LJ, naj se mi pofočka. LpM

Jaz sicer pridem s Stajrske vendar bi se lahk zmenli za skupn pevoz iz Ljubljane tak da se dajmo zmenit kje pa kdaj 8)

Še ena Štajerka, ki bi se pridružila, če je še kaj prostora :?
@dexi, hoja se dobimo ob 8:00 v Tivoliju na parkirišču pred Lumpi parkom. Zmečeta stvari k men v avto in gremo via Loka. Ok ?
Plac je še za enga, če kdo želi.

p.s. razpoznavni znak :arrow: ko vidita oranžnega scenica, začnita mahat :wink:

Se vidmo k se zagledamo, M
Misho76 napisal/-a:@dexi, hoja se dobimo ob 8:00 v Tivoliju na parkirišču pred Lumpi parkom. Zmečeta stvari k men v avto in gremo via Loka. Ok ?
Plac je še za enga, če kdo želi.

p.s. razpoznavni znak :arrow: ko vidita oranžnega scenica, začnita mahat :wink:

Se vidmo k se zagledamo, M

Če je še plac-a me vzamete v kompanijo?
@maca, po principu kdor prvi pride, prvi melje, je plac lih še za tebe :D In to je to. Če bo kdo zamujal al pa si zjutraj premislu, moj gsm 041470314, pa ga počakamo al pa sploh ne čakamo :wink: Vidmo, lpM
Nazadnje spremenil Misho76, dne 16 Apr 2013, 11:36, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA