Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Misho76 napisal/-a:@dexi, hoja se dobimo ob 8:00 v Tivoliju na parkirišču pred Lumpi parkom. Zmečeta stvari k men v avto in gremo via Loka. Ok ?
Plac je še za enga, če kdo želi.

p.s. razpoznavni znak :arrow: ko vidita oranžnega scenica, začnita mahat :wink:

Se vidmo k se zagledamo, M

Zmejeno 8)
Misho76 napisal/-a:
Radolca napisal/-a:sem slišal, da ne bo dežja :laola

Hehe, narobe si slišu :lol:

veš, postajam starejši, pa me poleg vida, kolen, gležnjev, hrbta,...... malo zajebava tudi sluh :|
za mene bo lepo, pa kakršnokoli ozračje že bo nad mano 8)
Misho76 napisal/-a:@maca, po principu kdor prvi pride, prvi melje, je plac lih še za tebe :D In to je to. Če bo kdo zamujal al pa si zjutraj premislu, moj gsm 041470314, pa ga počakamo al pa sploh ne čakamo :wink: Vidmo, lpM

Super, hvala :clap:
En zic za otročke rabim (zame :oops: ).
maca napisal/-a:En zic za otročke rabim (zame :oops: ).

Ma ni problema ... mam že itak v avtu za svojo 8-letno hči :arrow: še bolš, ga nam rabu pospravlat v prtljažnik :lol:
Misho76 napisal/-a:
Radolca napisal/-a:sem slišal, da ne bo dežja :laola

Hehe, narobe si slišu :lol:

Hmm,
mišo, spet sem slišal, da ne bo dežja v soboto :?
po moje postajam naglušen :lol:
Radolca napisal/-a:Hmm, mišo, spet sem slišal, da ne bo dežja v soboto :?
po moje postajam naglušen :lol:

Radolca, zgleda, da si čist prav slišal :arrow: neizpodbitno si dokazal, da nisi naglušen :lol: Pa čeprav oblačijo se vremena Kranjcem, so dež odpovedali :arrow: http://www.accuweather.com/en/si/skofja-loka/301601/weekend-weather/301601
Kokr kol, Sonce bo v glavi in na ustnicah nasmeh :D
Zdravo,
V soboto se prvič podajam na "neravninski" polmaraton. Ne predstavljam si povsem s kakšnim tempom naj tečem. Ne bi rad, da bi se že v prvi hrib preveč utrudil. Če recimo po ravnini tečem na 21 km obrih 1:30, koliko naj mi bo cilj na najnaj21? Kaj okoli 2:10?
lp
avion napisal/-a:Zdravo,
V soboto se prvič podajam na "neravninski" polmaraton. Ne predstavljam si povsem s kakšnim tempom naj tečem. Ne bi rad, da bi se že v prvi hrib preveč utrudil. Če recimo po ravnini tečem na 21 km obrih 1:30, koliko naj mi bo cilj na najnaj21? Kaj okoli 2:10?
lp

Po moje je to zelo ambiciozno, me zanima, kaj bodo drugi rekli. Jaz sem v Sežani tekel 1:41, dvomim, da bi mi po tistih hribih zneslo s samo 30 min pribitka. Res pa je, da ne mislim na polno teči, grem bolj za trening.
ja ja...je 1300 višincev...ampak to meni nič ne pove. Jest vedno tečem samo po ravini (Barje)...zaradi tega tudi sprašujem...potem pa od začetka nastavil temo na 2:45. To je 7:50 na kilometer. To je pa kr veliko. Vseeno upam, da bom prišel hitreje okoli...vendar glede na to, da tudi nisem ravno med najbolj suhimi....vprašanje koliko bolje bom šel...
Sukar napisal/-a:če boš prišel okoli v 2.45 min bo to super čas :D

Jaz bom zadovoljen, karkoli dobim iz tistih hribov in grap. Če bo pod tri urice, bom zadovoljen, če ne bo, ravno tako :)
avion napisal/-a:ja ja...je 1300 višincev...ampak to meni nič ne pove. Jest vedno tečem samo po ravini (Barje)...zaradi tega tudi sprašujem...potem pa od začetka nastavil temo na 2:45. To je 7:50 na kilometer. To je pa kr veliko. Vseeno upam, da bom prišel hitreje okoli...vendar glede na to, da tudi nisem ravno med najbolj suhimi....vprašanje koliko bolje bom šel...

Če si z Barja, je enostavno ;) kot da bi dvakrat tekel na Krim in nazaj - nekaj razlike se nabere :)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA