prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Oj!
Jest imam en problem. Prejšnji teden sem nekaterim obljubil, da bo ta teden pokušina mlečnih izdelkov (sirotka, skuta, sir). Ampak mene ta teden žal na Rožnik ne bo. Ker pa imam vse stvari s seboj v Ljubljani, bi bilo super če bi se lahko nekdo, ki ta torek gre laufat, oglasil pri meni da bi jedačo nesel tja. Če bi bil kdo tako prijazen da bi torej lahko jutri al pa v torek tam do dveh prišel iskat stvari naj me pokliče na 031 487 750 da se zmenmo. Hvala tistmu kt bi si vzel tok cajta. lp matej
Končnooooo K-Rožnik brez snega, plundre itd...prov pasal je! :laola
Zbralo se nas je več kot deset in tudi na trasi smo vse skozi srečevali sotekače in sotekačice...poletje se bliža! :wink:
Tempo pogovorni z parimi pospeški :lol: ...AnaLiza ni manjkala...zakuska in čvek tudi ne :wink: ...lep nasmejan pozdrav do naslednjega K-Rožnika...see ya 8)

p.s.
upam, da se vidimo že naslednji torek! :shock: ...vikend zna biti razburljiv! :lol:
Iz zime smo padli direktno v poletje... :D :D

Obrnili smo ga....udeležba številčna...ampak številke pa ne vem :oops: ...bo potrebno naslednjič kakšno "štartno-gasilsko" narediti... :D ... smo pa vseeno nekatere "Istrijane" pogrešali...

Analiza ni izostala...grozdje s Krškega, dateljni z Mežice in še kaj se je našlo....hehehehe

Tistole s Krškega in Mežice je majčkeno "interna"...no, kdor je bil na K-Rožnikovi AnaLizi že ve.... hehehehehehehe... :lol: :lol:

Naslednji teden seveda nadaljujejmo....uf, luštno je, ko je takole toplo, sonček sije in dobra družba... :D :D
Ja prov res :D končno po pol leta brez kapce in rokavic,kakšno olajšanje :lol: ja sem sledil težičou mateju in ga imel skoz na vidiku :oops: tko da je tud men šlo pod eno uro,ne vem kaj bo drugi tedn ko pride MUC
Jeeeejjjjj :laola

po več kot mesecu in pol se je tudi moja malenkost prikazala na K-Rožniku. Kakšna sprememba! Nazadnje so bile razmere čisto zimske in je bilo potrebno tečt še z lučko. Včeraj pa skoraj poletje in smo švical full! :lol:

Upam, da se vidimo naslednji torek!
Danes K-Rožnikujemo....kako? ....poletno..... 8) 8)

Aja, pa tisto...o držanju za besedo, vzamem nazaj....hehehehehehehe....(formaratonpress) :lol: :lol: :lol:

Se mi pa zdi, da si je tudi Muc oddahnil... :lol: :lol: ..al pa tudi ne... :lol: :lol:

V glavnem, danes na sporedu tempo "lagano sportski"... :-- ... :lol: ...brez heca... :lol:
Prišli...videli...odK-Rožnikovali... :lol:

Res se nas je zbrala kar številna K-Rožnikova druščina...koliko...to, pa ne bi vedel :oops: ...

Drugače pa je bilo super-duper...tokrat res na malo manjših obrati...uf, kako to paše... :D

Na koncu pa še analiza "all inclusive" za katero so poskrbeli Misho, Yogo, Marija, PeterM in Irena....same dobrote... čvek pa seveda tudi ni izostal... :lol: :lol:

P.S. Dokazno gradivo pa upam, da "pripopa" Scooby.... :D
No za nekatere je bil to pogovorni tempo, za druge pa dihanje na škrge! :lol: no ampak v vsakem primeru je bila pojedina na koncu več ko zaslužena! Hvala vsem donatorjem! :wink: :clap:

Kot ponavadi je bil to zopet en super K-Rožnik!

Še dokazno gradivo...

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
  • 1
  • 365
  • 366
  • 367
  • 368