prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

raziskovalec napisal/-a:Evo, Golada je bila, tako na štartu in na cilju, proga pa malo prilagojena. :D
Družba je bila odlična, ena sama harmonija in enotnost mnenj. :lol:

Pa ne, da si bil sam?!
spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Evo, Golada je bila, tako na štartu in na cilju, proga pa malo prilagojena. :D

Pa ne, da si bil sam?!

Ne, en kup nas je bilo, na stadionu. Da se pohvalim, mislim da prva letošnja desetka pod 55 min.
Pozdrav!

Razy tako se dela. :) Prilagajamo se razmeram na terenu. ;) Me veseli, da mečna mišica ne povzroča težav. MojcaZ verjetno budno spremlja najine tekaške podvige. ;)

Lp, oranzni slon
Pozdrav!
spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a: ...

Pa ne, da si bil sam?!

Kako bo sam, če sem bil jaz zraven? :) Ves čas. :)

Lp, oranzni slon
Pozdrav!
raziskovalec napisal/-a:Ne, en kup nas je bilo, na stadionu. Da se pohvalim, mislim da prva letošnja desetka pod 55 min.

Le tako naprej. :) Dan zmage se bliža. :P

Lp, oranzni slon
Helou!
Napovednik z drugega konca Ljubljane

Rožlada bo prikrajšana za NM Bajsija, ki je podlegel eksploziji nahoda in ostalih vnetnih veselic.
Ker predvidevamo, da Jusuf ne bo tekel sam, tokrat Rožlada odpade.

spet nič z rekordom press
Hoj!
Bajsi napisal/-a: ...
Ker predvidevamo, da Jusuf ne bo tekel sam, tokrat Rožlada odpade.
...

NM Bajsi narobe predvidevajo. Rožlada bo. Sicer se bo prestavila v "domače" hribe, ampak vsekakor bo. Solo ali pa morda tudi ne. ;)

Lp, Jusuf
Hoj!
Bajsi napisal/-a: ...

spet nič z rekordom press

Moram priznat, da so mi NM Bajsi v torek kar manjkali. :) Tek mi ni bil v posebno veselje in stalno sem imel občutek, da se vlečem kot kurja čreva. ;) Ura temu sicer ni pritrdila. :)
Upam, da so NM Bajsi že nehali simulirati in da se v torek vidimo. :D

Lp, Jusuf
Pozdrav!

8) Golada včeraj je bila v znamenju priprav na inšpekcijo, ki je najavljena za nedeljo. :) Lahko potrdim, da je tek lepo uspel. Izkazalo se je, da je proga "žejna", da so poškodbe sanirane, da so klanci še vedno strmi. :D
Kdor je manjkal mu je lahko zelo žal. :) Pogovorni tempo seka. 8)

Lp, oranzni slon
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

8) Golada včeraj je bila v znamenju priprav na inšpekcijo, ki je najavljena za nedeljo. :) Lahko potrdim, da je tek lepo uspel. Izkazalo se je, da je proga "žejna", da so poškodbe sanirane, da so klanci še vedno strmi. :D
Kdor je manjkal mu je lahko zelo žal. :) Pogovorni tempo seka. 8)

Lp, oranzni slon

Bilo je nepozabno :D
Helou!

Jusuf napisal/-a:Upam, da so NM Bajsi že nehali simulirati in da se v torek vidimo. :D

Lp, Jusuf

Žal, moja bolezenska stanja ne dopuščajo norih aktivnosti.
Samo ležanje (khm, hja no, v službo je kljub vsemu treba) in domače arcnije...dvojni rum s čajem press

U pizdo mater...
  • 1
  • 352
  • 353
  • 354
  • 355
  • 356
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA