Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

težičou matej napisal/-a:Jst tečem na ravninskih tam med 1:25 pa 1:30, za tegale v soboto pa po ogledu trase računam na čas tam okrog 2:30

Ok ok, potem pa res vse jasno. Cilj bom dejansko imel dobrih 2:45.
Sem se pa malo uštel, ker sem ob 14ih že naprej za eno drugo stvar dogovorjen v Lj, se mroam iti pa vmes še stuširat domou. Sem res preveč z levo roko tole planiral... :)
Prejšno sredo, ko smo šli (drugič) na ogledno turo, smo med drugim tudi naglas ugibali, koliko časa naj bi potreboval zmagovalec za progo...bomo videli potem, kolk smo realni oz. kolk smo se :FO: ...ocenili smo okrog 2:10.
:roll: :roll: ...ne vem, ali me je tale debata zapeljala ali je kaj drugega...naenkrat imam občutek, da smo streljali precej predaleč.
V soboto po tekmi bo pa že vse jasno. Pustimo se presenetiti :!:
:laola
Vencelj, mislim, da si se močno uštel. Oglej si listo prijavljenih! Upam si trdit, da bo zmagovalčev čas krepko pod dvema urama.
TONEK napisal/-a:Vencelj, mislim, da si se močno uštel. Oglej si listo prijavljenih! Upam si trdit, da bo zmagovalčev čas krepko pod dvema urama.

To je bila "čist tko" debata v skupini (nekaj je treba govort), a kot sem že namignil, mislim, da smo "streljali precej predaleč"...čas pa bo pokazal, koliko.
Ja, v seznam se nisem poglabljal, toliko pa že, da sem videl, da zmagovalec ne bo brez konkurence, to pa pomeni še boljše rezultate. :lauf:

Vem, da ravninske in trail 21-ke (s 1300 m višincev) ni mogoče primerjati (oz. je sploh brezpredmetno na osnovi ravninskega rezultata sklepati, kakšen bo čas na trailu)...lani konec leta npr. smo za 9 km vzpon s cca 1200 višinskih metrov (Železniki- Kosmati vrh) rabili 2 uri...in predvideti, s kakšnim tempom začeti in s kakšnim nadaljevati :roll: :roll: to je na taki trasi najbolj stvar terena (v klanec počasneje, lahko 10 min/km ali še počasneje, v spustu lahko hitreje kot po ravnini itd.)...OK. pa pustimo sedaj to, kakšne stave vsekakor ne nameravam sklepati...

...se vidimo in LP, vencelj
meni osebno bo ta tek težji kakor od štirih občin :D ,namreč mislim da štiri občine jemlem z rešpektom je več višincev več km, samo na štirih občinah se pripraviš na vzpon in spust in spet vzpon in spust,tukaj je manj km in manj vičincev ampak se progao stalno spreminja gor dol,gor dol in spet gor dol nato je še cilj spet na gor :lol: mislim da bo zlo zanimivo :D se porajtamo :clap: srečno vsem :D
Misho76 napisal/-a:
Poldy76 napisal/-a:Misho komi čakam!!!

Tastar, tud jzt. Naj te limit sploh ne skrbi, bova prišla veliko hitreje, kot si sam misliš :D V dvoje je lažje => bova en drugmu dajala psihično in fizično pomoč (tsp. brcanje v rit :wink:), pa bo ena osebna zmaga več. V tej tekmi bo čas relativen, glavno je, da v cilj prideva. Še preden se obara in žganci ohladijo, seveda :lol:

Mišo,... Mal hecam...tole je blo pred kakim mesecem. Komaj čakam jutri. Dan bo po mojem mnenju izjemen. In tole bo po mojem mnenju moj mejnik.
KOVINSKI LEKARNAR napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Krog uspešno zaključen...zaenkrat samo fotke, ki povedo veliko: https://plus.google.com/photos/11019977 ... umPq9bB6AE ...hitim naprej...
Lepo je blo...LP, vencelj

Kaj pa letos, a bo kakšna proba? A je kakšen kandidat?
lp
Borut

:arrow: zadnjega sem obrnil lani novembra solo: http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... og-17.html ;
:arrow: sem vsekakor kandidat, časa je še mesec in pol, 9. marca bom verjetno tekel na Kokoš, 22. marca pa na Škofjeloškem trekingu, ampak pameten termin se bo že našel. Po mojih izkušnjah najbolje na horuk, vse ostalo se kaj hitro sfiži...
:arrow: :roll: :roll: morda že ta vikend :?: kakšno vreme kaj obetajo :?: ...

LP, vencelj
Tudi jaz sem kandidat. Z omejitvami: lahko to soboto ali potem po 16.3.
Ne vem pa kaksno je "stanje" proge po žledolomu. Na spletni strani PD Medvode piše, da so vse poti v Polhograjskem hribovju zaprte. Po žledolomu sem šel enkrat po cesti iz Sore na Osolnik in je res veliko podrtih dreves. Mogoče kdo kaj vec ve, kako je na trasi...
Živjo,

Stanje na trasi Naj naj 21 včeraj 27.2.: Od Žolšč do Sv. Andreja - normalno, le manjše veje in prepreke. Od Sv. Andreja do Ožbolta - nekaj večjih dreves - za tečt ni možno, ker se je treba prebiti okoli. Ponekod je še sneg. Najslabše je v delu okoli Osolnika, kjer je res velik % podrtega. Povsod kmetje pospravljajo debla in čez kakšnen mesec bo situacija bistveno drugačna. Tudi organizatorji bomo progo pred tekmo z delovnimi akcijami naredili varno, bo pa taka še bolj upravičila naziv "najtežji" :D
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA