tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Kdaj bi vam tanarbolj pasalu?

02.01.2005
Brez glasov
0%
16.01.2005
10
48%
23.01.2005
4
19%
30.01.2005
2
10%
09.01.2005
5
24%
 Lučko
Oseb pod zaporedno številko 8 in 38 žal ne bo :arrow: zaradi zdravljenja poškodbe oseba 8 ne more pretečt 32 km, oseba 38 pa žal tudi 16 km ne. Vidimo se v naslednji vojni. :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Sori, Lučko, smo te dvojno računal, da bi bolj zaleglo. Škoda, da te ne bo!
:(

Ninočka: urejeno. Se vidimo!
LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 lojzeP
Spoštovani g. Glavnilogist

se je kaj razmišljalo o okrepčevalnicah ob progi ( nostalgija PRESS ) :roll:

v Kosezah bomo že malce "počekirali" po naših avtotih, ampak, kaj, ko je pa treba do tja prispeti ... :oops:
Uporabniški avatar
 pegaz
lojzeP napisal/-a:Spoštovani g. Glavnilogist
se je kaj razmišljalo o okrepčevalnicah ob progi ( nostalgija PRESS ) :roll:

Jasno, vse je urejeno, okrepčevalnice bodo na rednih razmakih, Davor je na zemljevidih našel označene kraje, kjer so veverice skrile zaloge žira in lešnikov, trava bo rosna in hrustljava, al bomo pa ivje lizal, in videli boste, prav sladko nam bo! 8)
(Človek božji, kje ti žviš???? Ti bi hladno pivo, tajsko masažo pa še glasbeno željo, a???) :roll:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Se oproščam, če sem previsoko leteč z vprašanji, a bili so časi, ko so bile okrepčevalnice stvar rutine - nostalgija PRESSS ( drugič )
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:
v Kosezah bomo že malce "počekirali" po naših avtotih, ampak, kaj, ko je pa treba do tja prispeti ... :oops:

Verjamem, da se tudi tokrat dpop ne bo izneveril :)
(njegova mater press :) :) :) )

lptini
 dpop
tini napisal/-a:
lojzeP napisal/-a:

Verjamem, da se tudi tokrat dpop ne bo izneveril :)
(njegova mater press :) :) :) )

Hja, ampak kaj več kot nekaj "flašk" vode pa kakšno "mrzlo"
bananco ne gre pričakovati... 8)

1461 Darko

P.S. Upajmo, da voda v flašah ne bo zmrznila :lol:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Darko - v izogib zmrzovanju vode te v imenu vseh prosim, če lahko mamo nahecaš, pa da doda ( še ne zmrznjeni ) vodi kako vrečko od Droge - bomo znali biti še posebej hvaležni - a ne de druščina

odlična organizacija PRESS
 dpop
Ma nič ne bo zmrzovalo :wink: Voda bo iz sobne temperature
(Plus 25 PRESS) postavljena na "hladno" ob 9:30... se pravi...
če boste "pohiteli" ne bo zmrznila... za ta počasne pa... 8) 8)

1462 Darko

P.S. Če bi kdo hotel toplo vodo (Toplovodarji PRESS:lol: :lol: ),
"ni blema"... bo kakšna flaška tudi na sobni temperaturi... :wink:
Uporabniški avatar
 Manika
Zaenkrat sva s Priseljenko edini, ki bova začeli in končali v Kosezah, pretekli pa naj bi največ 15 km. Če je torej še kdo zainteresiran za takle počasen tek: zmenjeni sva ob 9.00 pred Mercatorjem na Podutiški.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Dijo mijo Dpop pol ba pa pri men zmrznilo :lol: .Ja kaj hoces bom moral pa do balinčka počakat da bom dobil AQUA NATURALA :o :lol: .
Ma se hecam.Evo skoraj sem bil 100%, da boš vsaj nekaj poskrbel za nas preljube domoljubne tekače ob tem si boš pa lahko dal duška in si dejal vi kar trpite :o :lol: :wink: jaz sem pa tačas na toplem ha, ha.
Ja najbolj pa me veseli, da nas bo toliko, seveda če nas bo resnično toliko kot so se najavili.
Torej se vidjamo.
No danes sem nekako odprl svojo hribovsko sezono, ko sva se z Vlajkotom povzpela na Vodiško planino nad Kropo.
Priznam jaz sem na začetku takoj potegnil, da sem naredil en trening.Potem sva šla pa skupaj nazaj dol.Bilo je prijetno vreme resnično lepo toplo.
Sem si dejal kaj bo šele jutri na PST-ju, to bo veselo.
Na Analizi se nam bojo pa usta do kraja potegnila :lol: :lol: .
Se vidjamo jutri.
ČAO!
Zdaj pa spat....pa dobro se spočijmo....jutri bomo imeli delo...veliko dela....

PS: Pegaz, kar se tiče mojega deleža "dužnosti", mirno spi. Jutri se z Lanosom javljava pred Mercatorjem JUST IN TIME.

PS - PS: Kot je omenil Tomaž, res sem imel (on ne, on je "dal v peto prestavo") lagoden ter prijeten sprehod na Vodiško. Nazaj grede sva pa še Filipida v Kropo šla pozdravit v imenu TF.
Uporabniški avatar
 wuxscho
Tudi jaz bom zal preskocil jutranje razmigavanje (zaradi vecih faktorjev: mraz, megla in danasnja prijateljeva rojstnodnevna zabava :oops:).

Zelim vam prijeten tek in upam, da se vidimo naslednjic. :wink:
Uporabniški avatar
 vidkul
oj!
NO, jaz bom se tudi pridružil jutri na kratki razdalji od Fužin do bajerja.

lp vid
Uporabniški avatar
 pementos
jaz bom tudi cel krog, ceprav od Ljubljanskega maratona nisem tekel vec kot 1uro skupaj.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA