prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Wega
Ah kje pa, malo heca, nobenega odnašanja zadka. Stabilne, odlične za po pesku*, makadamu, gozdu in asfaltu. Edino če v lužo stopiš začno oblački malo jamrati.
*včasih zna zait kak kamen v oblaček...
Uporabniški avatar
 StaraKost
.... ko je mokro včasih malo "cmokajo", če gre voda v oblaček. Drugače zelo stabilne, posebej runner-ke model 2013.
Uporabniški avatar
 StaraKost
Ne se prehitro veselit. To velja kolikor vidim za zalogo 2012, čeprav tudi to ni slabo :D .
Tako kot pri ostalih, znižanja za najnovejši model, ni. Če pa je, potem je narobe postavljena izhodiščna cena :D .
Uporabniški avatar
 dexi27
Roko na srce pa je cena še vedno fejst napihnjena... K sreči sem jih jaz dobil še dost cenej od tukaj najcenejše varjante in še sreča, ker saj niso slabe ampak, da pa bi ble tolk boljše pa spet nislo in bi se :bum:
Uporabniški avatar
 StaraKost
Kako se vzame. Eni lahko tečejo v bilo čemu, tudi bosi, brez problema :D .
Pri meni se komaj z njimi odprla možnost dolgega teka po asfaltu, to pa so skoraj vse cestne tekme. Do ON-k, sem se lahko udeleževal največ do 10 K, ker sem imel težave s palčnimi sklepi na katere pristajaš. Sedaj so vse distance odprte. Popolnoma novi svet. Tako je to lahko različno, vsaj v mojem primeru. :D .
Uporabniški avatar
 dexi27
Čist te razumem in v tem primeru ni vprašanja, da jih nebi kupil, čeglih vem, da nisi dal za njič čez 100 eurov :wink:
 stari bor
Ko se soočiš s poškodbami ,pa bolečinami ,zdaj tu zdaj tam,bi dal kakršenkoli denar,da lahko ali lažje tečeš.Sicer pa sem že po drugem teku z ON-kami začel delati reklamo zanje,čeprav je tudi dosedanji Kayano odličen copat predvsem za malo težje kategorije.
Uporabniški avatar
 oven
TC sport ima na model 2013 25% znižanje+ akcijo kupiš 2 dobiš 3.
Bi se zmenli kaj? Mel bi Clourunner model, zdaj ko je akcija bi bli cca 80€ :P
Nazadnje spremenil oven, dne 19 Apr 2013, 14:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
oven napisal/-a:TC sport ima na model 2013 25% znižanje+ akcijo kupiš 2 dobiš 3.
Bi se zmenli kaj? Mel bi Clourunner model, zdaj ko jeakcijabi bli cca 80€ :P

Jaz tudi :wink: sem za to akcijo

LP, Mojca
Uporabniški avatar
 Mutasti
oven napisal/-a:TC sport ima na model 2013 25% znižanje+ akcijo kupiš 2 dobiš 3.
Bi se zmenli kaj? Mel bi Clourunner model, zdaj ko jeakcijabi bli cca 80€ :P

Tudi jaz sem za Cloudrunner...

LP
MTJ
Uporabniški avatar
 vrtnica23
Za tako ceno sem pa tudi jaz potencialna kandidatka :) , samo prej bi jih morala it probat. Je treba vzeti 3 enake modele?
Uporabniški avatar
 oven
Mojca,vrtnica,mtj: Čas imam skoraj vsak dan da pridem iz NG do Ljubljane. Zdaj če je kateri iz med vas iz LJ lahko enostavno prilagodimo termin in se dobimo kje. Če pa kdo ni iz LJ pa malo težje, a da se vseeno 8)
lp
Uporabniški avatar
 Mutasti
oven napisal/-a:Mojca,vrtnica,mtj: Čas imam skoraj vsak dan da pridem iz NG do Ljubljane. Zdaj če je kateri iz med vas iz LJ lahko enostavno prilagodimo termin in se dobimo kje. Če pa kdo ni iz LJ pa malo težje, a da se vseeno 8)
lp

Išče se še en kandidat za ON Cloudrunner v akciji tri za dva... :)

- na ZS
Uporabniški avatar
 raziskovalec
No pa še ena slaba novica. Točno sem vedel, kje bo popustil prrvi oblaček. Desna superga zadnji na zunanji strani, presenetlivo na notranji strani. Naredil cca. 500 km dobra polovica po asfaltu. Je pa to bolj posledica moje "specifične tehnike" teka. Vse superge uničim na tem mestu, desno malo prej kot levo. Pri ostalih supergah je to pri ustrezni kilometrini, pri ON-kah je to očitno prej.
No oblaček še stoji, tekel bom tudi, ko ga ne bo več. Mislim da bo do deklariranih 800 km gotovo šlo. Malo drag šport, a glede na poškodbe sprejemljivo.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 27

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA